![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkiyi bilen var mı?
|
Alıntı:
|
Yardım !
1 Eklenti(ler)
:confused: Resimdeki bitkinin ismini öğrenebilir miyim?
|
Alıntı:
|
Beğenilerden doğru tahminde bulunduğumu varsayabilir miyim ;)
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/kaktus/6527.htm |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Annemin üst komşusu taşındı dün. Çiçekleri de kaldırımda bir kenara dizmişlerdi. Uzun uzun dalları olan bir çiçek. Her dalının ucu bu formda yapraklı. Bu dal kırılmıştı, aldım. Suya koydum ama doğru mu yapıyorum bilemedim.
Bu bitkinin adı nedir acaba? |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu çiçeği 5-6 yıl önce bir evin bahçesinden almıştım. İçerden duvara doğru ardınmış, küçük kırmızı meyveleri oluyor. Erik ağacının dibinde olduğu için gelişemiyor sanırım çıktığından beri hiç meyvesi olmuyor. Sadece çiçek açtığını gördüm. Küçük beyaz çiçekleri oluyor. İsmini bilen var mı?
[ATTACH][ATTACH]Eklenti 519649[/ATTACH][/ATTACH] |
Alıntı:
|
Bu bitkinin adını biliyor musunuz?
3 Eklenti(ler)
Anamur'da bir muz serasının kenarında, domates ve biberlerin arasında çıkmış olan bu bitkinin adını öğrenebilir miyim?
Yaprakları biberi, meyvesi ise domatesi andırıyor ama ikisi de değil, sanki karma bir tür gibi... |
bu çiçeğin adını öğrenebilir miyim?
2 Eklenti(ler)
Yaprakları mum çiçeğinin yaprakları gibi sert olan ve arada sırada açan bu çiçeğin adını biliyor musunuz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
40-50 yıl önce pazarlarda, manavlarda satılırken ortalıktan kaybolan,kiviye benzer yeşil sert kabuklu ve hafif tüylü meyvesi, tüylü yapraklı, içi dilim dilim Trabzon hurması tadı ve renginde bir meyvenin fidanını buldum ve büyütüyorum.Ancak bu bitkinin adını ve yetiştirme koşullarını bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
Alıntı:
Sn.İnciçiçeğim. Sorduğunuz çiçek Avize çiçeği.(Yucca filementosa) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu çiceğin adı ne
2 Eklenti(ler)
bu çiceğin adı ne şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
Sizdeki ; Argentea cv. plumosa |
Alıntı:
Karides Çiçeği (Beloperone Guttata) |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kudüs Kiraz'ını bir araştırın. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar. Bu bir aloe vera olabilir mi? 'Hayır olamaz' sa nedir peki?
|
Alıntı:
|
Sayın arkadaşlar bu konudaki 91 nolu mesajıma cevap alamadım. Bu ağacın ne olduğunu öğrenmek benim için çok önemli, bir göz atarsanız sevinirim.
Teşekkürler.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025