![]() |
Alıntı:
Asıl bitkiniz harika, güle güle büyütün.;) |
Alıntı:
Japon balığı çiçeği ;) |
Alıntı:
|
bu bitkinin adi nedir ?
2 Eklenti(ler)
bitkinin adini bilen var mi?
|
2 Eklenti(ler)
daha önce ismini sorduğum bitkim çiçeklendi belki bu haliyle adını bilen çıkabilir..[ATTACH]Eklenti 343455[/ATTACH]
|
telgraf çiçeği olabilir mi,geceleri çiçekleri kapanıyor..
|
Alıntı:
Fotoğraftaki bitki sebze ise kale (kıvırcık lahana) varyetesi olabilir. ('Lacinato kale' ile karşılaştırın.) |
bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
merhaba, yeni evlendik. eve gelen ciceklerden bir tanesi bu . manolya olarak tahmin ediyorum ama emin değilim. Bu bitkinin adı nedir ? :=)
|
bu bitkinin adı nedir
1 Eklenti(ler)
tekrar merhaba,
bu bitkinin adı nedir ? teşekkür ederim . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O zaman tek bir tahmin yapayım ve benim adım hıdır elimden gelen budur diyeyim, Fatsia japonica olabilir belki :o Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar perişan bir durumda bulduğum ve bu hale getirebildiğim bu bitkinin adı nedir. Yaprakları büyük ve etli.Plumeria'ya benzettim. Ama bunun yaprakları aşağı doğru bakıyor.Nette gördüğüm kadarıyla plumeria'nın yaprakları yukarıya doğru. Herhalde başka bir bitki.
|
Alıntı:
__________________________________________________ ___________________________________ Daha önce sorup yanıt alamadığım buradaki bitkinin adını bilen var mıdır? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/961733-post1302.htm |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bitkinin adını öğrenebilir miyim? Yaprakların kenarlarında küçük tırtıklar var.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sorunuzu ilk yönelttiğinizde size verdiğim yanıtı kaale alarak, verilen linkteki fotoğrafları inceleme zahmetinde bulundaydınız bu kadar yorulmazdınız. Buradaki size yardımcı olması için verdiğim linkte Philodendron çeşitleri (species) zaten mevcuttu... Alıntı:
Bir daha sizin mesajlarınızı yanıtlamayacağımdan emin olabilirsiniz. Sn. malina' nın mesajında vurguladığı en son cümleden de ders almamışım ki yeniden yanıtlamışım sizi. Tüm sorumlu üye arkadaşlarımdan kendi sorumsuzluğum adına ve gereksiz yer işgali adına özür dilerim. |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
|
Bu Bitkinin Adı nedir?
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bu Bitkinin Adı nedir?
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Bitkinin Adı nedir?
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025