![]() |
Alıntı:
|
Linki boşuna verdik galiba :(
|
Çok teşekkür ederim :) Kohleria- Japon küpesi demek adını öğrendiğime çok sevindim. Sevgili Memet Achimenes'e de çok benziyor evet ama bendeki kesinlikle Japon Küpesi. Sevgili Gülenmelek verdiğin linki heyecanla okuyorum.
|
İkisi de, Gesneriaceae, ailesindenmiş. Benzerlik o yüzden.
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Gözden kaçabiliyor, önemli değil ;) hepimiz yapıyoruz bazen (ben de dahil :( ), kızmak için değil zaten, link farkedilsin diye yazmıştım mesajı ;)
|
Alıntı:
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...g-n-g-0686.jpg
Yer elması (Helianthus tuberosus) çiçeği Resimdeki çiçeğin adı nedir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kış Tatlısı (Chimonanthus praecox) - agaclar.net |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bu bitkinin adı nedir?
3 Eklenti(ler)
Merhabalar doğa dostu arkadaşlar!!!
Geçen gün deniz kenarındaki kum tepeciklerinde bulduğum bu çiçeğin ismi nedir bilen varmı? kök kısmı soğanlı. Teşekkürler... |
Alıntı:
Örümcek zambağı daha farklı diye biliyorum.. |
Alıntı:
Kum zambağı olduğu aşikar. |
Alıntı:
|
Salon cicegimin yaninda cikan sarilici bitki
1 Eklenti(ler)
Kendiliginden cikan bu bitki son bir ayda cok hizli uzadi, 80 cm kadar oldu. Yaprak sapinin govdeye birlestigi yerde minicik dikene benzer bir cikinti var sanki tirmanici bir bitki gibi. Oglum bazen yedigi meyvelerin cekirdeklerini ektigi icin acaba meyveli bir bitki olabilir mi? Simdiden tesekkurler..
|
Sarılıcı demişsiniz ama, yaprakları dut yaprağına benziyor..
|
1 Eklenti(ler)
Evet dut yapragina benziyor haklisiniz ama bitki pek dut agacina benzemiyor. Yakin plan yapraklar soyle.
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet, Fesleğen (Reyhan) bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sorunuza gerekli eklemeyi neden yapmıyorsunuz? http://www.agaclar.net/forum/1036881-post12.htm Adı yazılanlarda bile onca sayfaya bakamazken, cevabı nerede yazılmış diye aramak hiç mümkün olmaz herhalde... Sorunuz ve ona verilen cevaplar, bitkinin adını yazmadığınız için, bir süre sonra kaçınılmaz olarak Bu çiçeğin adı nedir? (öğrendiklerini yazmayanların bitkileri) konusuna taşınacak... Kimsenin yararlanmak istemeyeceği alana yani... Sorunuza ve ona cevap verenlerin emeklerine yazık. Bu arada bu yazdıklarım sadece size değil, soruları Bu çiçeğin adı nedir? (öğrendiklerini yazmayanların bitkileri) konusuna taşınan herkese... Israrlarla bitki adlarını yazmayan kişiler belli oluyor, cevap verenlerin de onlara bir tepkisi olmalı :) Onlar öğrendiklerini yazmıyorlarsa, siz de ona cevap vermeyin. |
Yönetimden ikaz yıldırım hızıyla geliyor; ancak görsel bitkiler ansiklopedisi önerisi hakkında bir cevap yok.
|
Alıntı:
Son düzenleme naturefan, Dün saat 19:26. Neden: Eupatorium purpureum İsim eklemeyi böyle yapıyoruz değil mi? :) agaclar.net için öneriler agaclar.net üyelerinin proje önerileri Önerinizi bulamadım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025