![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu bitkimi arkadaşım hediye etti..ismini bilen var mı?
|
Sn. Tturt daha önce sizinkine benzer bir meyveyi, ben de sormuştum..
Sn. Jineop Japon Ayvası demişti.. Benzettim ama bir bakın isterseniz.. |
Alıntı:
|
Bu çiçeğin adı nedir arkadaşlar bende bu iki rengi var ancak başka renkleride var ismini bilmediğimden alamıyorum ismini bilsem arayıp bulacağım . Birde bu çiçeğin bazı özellikleri var bazı sene tek kat açıyor bazı sene çok katlı renk açılıp koyulaşıyor bendeki pembe tek katlıydı bu sene çok katlı açtı .:)
|
1 Eklenti(ler)
Resim burda arkadaşlar..
|
çiçeğiniz: yıldız çiçeği
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Büyük saksıların arkasında saklanıp gözlerden ırak kalmış. Yazı geçirmiş. Nedir bu?
|
Bu bitkinin adı nedir?
2 Eklenti(ler)
İkinci fotoda kozalağın hizasına 1 lira koyup çektim. Nedir bu?
|
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar genelde mezarlık ve yol kenarı üstlerinde oluyor,
mezarlıkta güzel bir görüntü oluyor o yüzden düşünüyorum acaba bu bitkinin adı nedir? |
IMP;bitkinin adı kaz ayağı..çok güzel çiçek açıyorlar..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ÜSTTE RESMİNİ KOYDUĞUM BİTKİYİ BİLEN YOK mu :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Jineop ,teşekkür ederim ben de öyle düşündüm **** bambu palmiyesi diye bir bitki var o da olabilir diyebilirim ancak emin olamıyor insan..
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı neydi :(
|
2 Eklenti(ler)
Bu sene site bahçesinde yeni gördüğüm bir çiçek var..
Hemen hemen 1.5 aydan beri bembeyaz..Sanırım kış bastırana kadar da öyle kalacak.. Aşağıdaki çiçeğe çok çok benzettim ama yine emin olamadım.. http://www.agaclar.net/forum/854228-post809.htm Üçüz Çiçeği / Alacalı Sütleğen (Euphorbia Marginata) mı bu acaba, yoksa farklı bir tür mü? Üstlerinde bol tohum var..Beğenilir bir türse ''tohum takas etkinliğine'' dahil edeceğim.. Teşekkür ederim yanıtlayanlara.. |
Sn. Pria doğru ismi bulmuşsunuz.. Bitkiniz Üçüz Çiçeği..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE=gçakar;1028225]Aynı bitkiden bende de var.
evet bu bitki de çok güzel mor çiçekler açıyor..inşallah bir bilen çıkar :) şans bambusunu toprağa ektiğimde aynı bu şekilde büyümüştü bir zamanlar..Onun için bambu diye düşünmeme sebep oldu.. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili neyran, bana çiçeklerinin beyaz olduğu söylenmişti.Ben çiçeklerini görmedim. Mor renkli iseler 'Blue Ginger' adlı bitkinin çiçeklerine google'dan bakarmısınız. Yaprakları çok benziyor. Eğer çiçekler de aynıysa bitkilerimizin adını beraber öğrenmiş oluruz
Eklenti 336748 İnternet'ten çiçekli bir fotoğraf koydum. Çiçekleri böyle mi? |
çiçekleri bu bitkiye benzemiyor..tomurcuk gibi açıyor top top..ve küçük küme halinde..en iyisi açtıkları zaman tekrar ekleyelim resimlerini..siz de eklersiniz..blue ginger ın yapraklarına çok benziyor ancak biraz daha ayrıntılı bakınca farklı oldukları anlaşılıyor :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025