![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Sayın NikoleiHel, Toprak seviyesini yükseltip, arka yüzü ön yüz yapıp sol dalı kısaltmak ve saksı değişiminde biraz daha sola yatırmak yine de fena bir çözüm değil bence. Ön yüzü kullanırsanız toprak seviyesini yükseltmek gerekmez zannediyorum. Başka öneriler de olursa, onları da alıp sonra ağacı en yakından gören siz olduğunuzdan önerileri kendi görüşünüzle yoğurup bu ağaç için en iyisini bulacağınıza inanıyorum. İyi çalışmalar dilerim... Düzenleyen sagol : 15-05-2013 saat 11:21 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2012
|
Sn nicholai hel, 3 dal yapmak sanırım çok zor olacak. Çünkü kağıt üzerinde bile düşünürken çok zorlandım. Çizmeye başladığımda bende kararsızlığa düştüm . Ortadaki ana dal 1 no, soldaki 2 no, sağ küçük dala 3 no diyelim.2 ve 1 nolu dallar birbirine çok yakın olduğundan birbirilerine temas etmesi olası. Temas etmesede görüntü olarak birbirini engelleyeceğini düşündüğümden 2 nolu dalı kısalttım. Tam olarak çizmeyi beceremesemde 1 ve 2 nolu dallardan çıkan sürgünleri üçgen şeklinde düşünelim. Beyaz noktaları jin uygulaması olarak düşündüm. 3 nolu dal tamamen ölü olacak. Şekil itibarı ile uygulanabilir mi tam olarak bilemiyorum. Begonvilsever olarak adayınızın takipçisiyim ![]() iyi çalışmalar dilerim... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, bonsai, sankan, üçlü gövde |
|
|