agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Bitkiler ve Sağlığımız
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-10-2014, 16:52   #23
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 20-08-2013
Şehir: Adana
Mesajlar: 31
Cevaplarınız için teşekkürler.

Sadece su ile yetiştirirsem çok daha kolay olur ama mineral, enzim ve vitamince zengin olması için toprağa doğal katkı maddeleri ekliyorum.

Buğday çiminin suyunu çıkardıktan sonra bir kaç dakika içinde derin dondurucuya koyuyorum. Başka şehirlere göndermem gerektiğinde şoklama yaptırarak VIP kargo ile yolluyorum. Sıkıldıktan sonra tabii ki hemen içilmesi çok daha iyidir fakat sürekli çim biçmek, yıkamak, sirkeli suda bekletmek, çim suyu sıkma makinesini monte edip, masaya kurma, sonra demonte edip yıkamak vs çok zaman alıcı işler. Kendim için bile 28'lik buz torbasında donduruyorum. Kullanacağım zaman bir tanesini naylonundan ayırıp buzdolabının alt tarafında eritip, taze meyve suyuna karıştırarak içiyorum. Sizce vitamin, enzim ve mineralce zengin olması için bu katkı maddelerine hiç gerek yok mu?


Düzenleyen maviufuklar : 19-10-2014 saat 17:34
maviufuklar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025