Cevaplarınız için teşekkürler.
Sadece su ile yetiştirirsem çok daha kolay olur ama mineral, enzim ve vitamince zengin olması için toprağa doğal katkı maddeleri ekliyorum.
Buğday çiminin suyunu çıkardıktan sonra bir kaç dakika içinde derin dondurucuya koyuyorum. Başka şehirlere göndermem gerektiğinde şoklama yaptırarak VIP kargo ile yolluyorum. Sıkıldıktan sonra tabii ki hemen içilmesi çok daha iyidir fakat sürekli çim biçmek, yıkamak, sirkeli suda bekletmek, çim suyu sıkma makinesini monte edip, masaya kurma, sonra demonte edip yıkamak vs çok zaman alıcı işler. Kendim için bile 28'lik buz torbasında donduruyorum. Kullanacağım zaman bir tanesini naylonundan ayırıp buzdolabının alt tarafında eritip, taze meyve suyuna karıştırarak içiyorum. Sizce vitamin, enzim ve mineralce zengin olması için bu katkı maddelerine hiç gerek yok mu?
Düzenleyen maviufuklar : 19-10-2014 saat 17:34
|