Buğday çimi üretimi
Organik buğdaydan çim suyu üretiyor ve genelde kanser hastaları olmak üzere, Türkiye'nin her yerine şoklama yaptırarak yolluyorum.
Toprağa şunları karıştırıyorum:
Odun külü,
Ekmek,
Kepek,
Balık unu,
Çay posası,
Kuruyemiş kabukları,
Leonardit,
Yumurta kabuğu,
Torf,
Kuru yaprak,
Perlit,
Ağaç kabuğu,
Ekoflora organik çiftlik gübresi,
Tarım kireci,
Kahve telvesi,
Meyve posası,
Buğday çimi posası,
İnce ve kalın talaş.
Fakat 2 aydır ektiğim buğdaylar sararıyor ve atmak zorunda kalıyorum. Buğday aynı, toprak vs her şey aynı olduğu halde neden 2 aydır sararıyor, bunu çözemedim.
Son çimlerimi toprağa aktarmaktan korkuyorum, bunlar da sararıp solar diye. Topraksız ortamda şu anda 10 cm kadar uzadılar ama diplerinde küf oluştu, güneşte ve hava akımı olan bir yere çıkardım, bakalım ne olacak.
B5A ile ilgili bu forumu 2 saat kadar okudum. Biraz ümitlendim. Kanser hastası müşterilerim bekliyor ve ben üretemiyorum. B5A çözüm olur diye düşünüyorum. Adana'da 1/2 litrelik olanı bulamadım. 1 litre bana fazla. Bunun gibi konularda yardım bekliyorum. Buradan cevap verebilirseniz memnun olurum.
Sevgiyle kalınız.
|