agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Bitkiler ve Sağlığımız
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-10-2014, 12:20   #2
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 20-08-2013
Şehir: Adana
Mesajlar: 31
Buğday çimi üretimi

Organik buğdaydan çim suyu üretiyor ve genelde kanser hastaları olmak üzere, Türkiye'nin her yerine şoklama yaptırarak yolluyorum.

Toprağa şunları karıştırıyorum:
Odun külü,
Ekmek,
Kepek,
Balık unu,
Çay posası,
Kuruyemiş kabukları,
Leonardit,
Yumurta kabuğu,
Torf,
Kuru yaprak,
Perlit,
Ağaç kabuğu,
Ekoflora organik çiftlik gübresi,
Tarım kireci,
Kahve telvesi,
Meyve posası,
Buğday çimi posası,
İnce ve kalın talaş.

Fakat 2 aydır ektiğim buğdaylar sararıyor ve atmak zorunda kalıyorum. Buğday aynı, toprak vs her şey aynı olduğu halde neden 2 aydır sararıyor, bunu çözemedim.

Son çimlerimi toprağa aktarmaktan korkuyorum, bunlar da sararıp solar diye. Topraksız ortamda şu anda 10 cm kadar uzadılar ama diplerinde küf oluştu, güneşte ve hava akımı olan bir yere çıkardım, bakalım ne olacak.

B5A ile ilgili bu forumu 2 saat kadar okudum. Biraz ümitlendim. Kanser hastası müşterilerim bekliyor ve ben üretemiyorum. B5A çözüm olur diye düşünüyorum. Adana'da 1/2 litrelik olanı bulamadım. 1 litre bana fazla. Bunun gibi konularda yardım bekliyorum. Buradan cevap verebilirseniz memnun olurum.
Sevgiyle kalınız.

maviufuklar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025