agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Bir bilene soralım
(https)




Beğeni Düzeni18Beğeniler

Sadece okunabilir konu
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-03-2007, 23:22   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-03-2007
Şehir: bursa
Mesajlar: 134
Aslında çok basit ama basit olduğu kadarda ilginç. ****** ağaçlar sürekli filiz vererek uzuyor. Gövde kalınlaşıyor,ağaç uzuyor ama noktalar sabit kalıyor. bu durumda ****** dallarda aynı şekilde sabit kalıyor. Mine hanım çok teşekkür ederim. Ama inanın bu soru yumurtamı tavuktan çıkar, tavukmu yumurtadan çıkar gibi birşeySokaktan 100 kişi çevirseniz 99'u hadi ordan be öyle şeymi olur diyecektir)))))))))
Elleriniz dert görmesin. Bukadar çok kişi soru soruyor hepsini bıkmadan usanmadan cevaplıyorsunuz. Size bitki aleminin Güzin ablası diyebilirmiyiz İyi çalışmalar diliyorum,Türkiye sizinle gurur duyuyor.

seckayn Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 15-03-2007, 23:26   #2
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi seckayn Mesajı Göster
...
..Size bitki aleminin Güzin ablası diyebilirmiyiz...
Ne diyeyim, günün yorgunluğu üzerine bu espri bana bir fincan kahve gibi geldi, keyiflendirdi, gülümsetti Çok yaşayın e mi?

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 16-03-2007, 12:07   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-03-2007
Şehir: bursa
Mesajlar: 134
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner Mesajı Göster
Ne diyeyim, günün yorgunluğu üzerine bu espri bana bir fincan kahve gibi geldi, keyiflendirdi, gülümsetti Çok yaşayın e mi?
Sizin bilgi ve tecrubelerinize, sizin gibi insanlara cok ihtiyacimiz var.Sizde cok yasayin Mine Hanim Yoksa Guzin ablami demeliydim Aslinda size; nasil Sn.Hayrettin Karaca'ya "Toprak Dede" , Sn.Ahmet Mete Isikara'ya "Deprem Dede" diyoruz, sizede Guzin Abla degilde, Ekoloji Abla veya Zirai Abla diyebiliriz meselaTabi izniniz olursa.
Iyi calismalar diliyorum.

seckayn Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025