![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2008
|
internette bir sitede bu yazıyor. Taban suyunun bir metreden daha yakın olduğu veya kışın zeytin köklerinin 3-4 haftadan fazla su altında kaldığı yerlerde zeytinlik tesis edilmemelidir. Bu gibi yerlerde ancak drenaj yapıldıktan sonra zeytinlik tesis etmelidir. bu ne demek anlayamadım. yani toprağı 1metre eşince sumu çıkacak.?birde zeytin köklerinin 3-4 haftadan fazla su altında kalması nasıl oluyor ki? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Mine hanım senecio rowleyanusta unlu bit varmış nihayet gördüm, senecio herreianus ta ise maalesef kırmızı örümcek var.( toplu iğne başının 1/4 ü kadar kahverengimsi yaratık)aspirinli olan tarifi koruyucu olarak kullanmadan önce ikisine de kükürtlü su mu püskürtsem acaba(aynı zamanda da bu su ile sulayacak mıyım)? Kafam o kadar karıştı ki çok tarif var hangisini nasıl uygulasam bilemedim. Uygulama aralarında da aspirinli karışımla sulasam çok mu yüklenmiş olurum? Unlu bit mücadelesinden bir türlü kurtaramadığım yeşim ağacını budaya budaya bonsaiye çevirdim , seneciolarımı kurtarmak istiyorum açıkçası. Çok teşekkür ederim.(sorum arada kaynamıştı ) |
|
|
|
![]() |
|
|