agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Biçim verme teknikleri
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-08-2008, 13:48   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Hepinize iyi gunler.
Turk kadini, bircok is ve meslege hep erkeklerden cok sanra baslamislardir. Bunun bircok nedenleri olabilir(ve nedenler ne olursa olsun kadinlar da her seyde erkekler kadar basarili olduklarini coktan kanitlamislardir) iste bu nedenlerden kurtulup Turkiyede yeni ogrenilmeye basliyan bonsainin kadinlarin da erkeklerle birlikte ogrenmesinin, buralardaki gibi bir guzellik olacagini dusundugumden(ayrica Sabah hanimin farkettigi gibi belkide bonsaide kadinlarda, yaslanmayi da onliyen bir tilsim vardir hanimlar bunu da goz onunde tutunuz) hep hanimlari da bonsai ogrenmiye tesvik etmiye calisiyorum.

Buralarda en az erkekler kadar kadinlar da bonsai ile ugrasiyor ve bircok eserler ortaya cikariyorlar. Burdaki kadinlar bunu basariyorsa Turkiyedeki kadinlar neden bunu yapmasin? diger sanat dallarinda oldugu gibi bonsaide de one cikan kadinlarimiz neden olmasin? Oralarda da burda oldugu gibi bir bonsai klubunun baskani neden kadin olmasin. Inaniyorum ki kadinlarimiz da erkeklerin yaninda oralarda cok guzel bonsailer yapacaktir.
Kadinli erkekli bonsaide hepinize kolay gelsin.

Gulsen, burada bu ay iyi yagmur yagdi(yeterli olmasa da) su an her taraf yesil agclar ciceklenmiye basladi. Yine de yaz icin hep endiseliyiz 3. derece su kesintisi devam ediyor. Uzun bir sure de devam edecege benziyor.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026