agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni73Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-09-2009, 18:16   #241
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili DefneD. haklısınız, kendi istekleriyle ayrıldılar ama pişman olup da dönmek istiyorlar, dönemedikleri için bu tip saldırışlara girişiyorlar.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-09-2009, 19:30   #242
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Düzgün insanlara yakışmayacak sözler,kınıyorum kötü söz sahibinindir.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-09-2009, 19:52   #243
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-04-2007
Galeri: 225
Alıntı:
Ms.Menapoz,
Forumda adımı nickimi yazıp durma, problemlerini penis biberleri ile gidermeye çalış.Başka çözümlere geç kalmışsın.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Penis lafını sakıncalı bulan üyelerimizden biri bunları yazmakta sakınca görmüyor. E posta göndermeye devam ederse, adını da yazmak zorunda kalacağım.

Name:  Denizli.jpg
Views: 1798
Size:  22.9 KB
.

Ne ilgisi var demeyin, aklıma Denizli Belediyesi önüe dikilmiş olan Atatürk heykelindeki atın penisi vak'ası aklıma geldi. Hani belediye tarafından eğeyle küçültüldüğü öne sürülmüştü...

Penis biberinin cismine ve ismine bakıp dellenen ve menapoz halini bir kişilik kusuruymuş gibi algılayıp hakaret malzemesi yapan bu arkadaşımız kadınsa onda büyük bir olasılıkla penis envy rahatsızlığı var. Yani Penis kıskançlığı... Hemen bir psikoloğa gitmesi lazım...
Erkekse eğer, "Ben yırttım. Ben de penis kıskançlığı olamaz" diye sevinmesin, sanırım -eğer onu başka bir komplekse sürükleyecek başka bir cinsel arızası yoksa eğer - büyük bir olasılıkla onda da hadım edilme korkusu vardır.

Bu tip vatandaşların eline bir eğe vermek lazım. Nerede çıkıntı var onu eğeleyip dursunlar. Belki bu kompleksinden az biraz kurtulurlar.

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-09-2009, 21:55   #244
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Galeri: 11
Balçova'da da önü çok kabarık diye düzeltilmesi istendiği iddia edildiği söylenen bir Atatürk var.
Sanırım insanlar en çok bastırdıkları duygularını böyle yansıtıyorlar.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-09-2009, 22:00   #245
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-07-2007
Galeri: 92
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevilay Mesajı Göster
Bu başlıktaki tartışmalara bir anlam veremiyorum, tartışmaların uzaması bir tür kompleksten mi kaynaklanıyor anlamıyorum, ama bu biberin adı bu, siz bu bibere domates de deseniz, şekli değişmeyecek.
Demiştim ya..
Artık anlıyorum, bu tartışmalar kompleksten kaynaklanıyor.
Bu xxxxxxx saldırıların nedeni de bir tür kompleks.

Şimdi, Malina bu zavallının adını açıklasa ne olacak?
"Aman tanrım rezil oldum" mu diyecek?

Fikrini değiştirecek mi?

Sevdiğim bir örneği vereyim ve sorayım;

Siz, bir akıl hastanesinde yıllarca Napolyon olduğunu iddia eden birine, "yok kardeşim senin adın Ahmet" derseniz, "vay be iyi ki dedin, ben bundan sonra Ahmet'im" der mi?

Ya bu zavallı?
"Benim cinsiyetimle ve bu nebatla bir problemim yok" diyebilir mi?
Adını değil, resmini koysa Malina, fikrini değişteceğini sanmam.

Eminim, halâ odununun parasında ısrar edecektir.

(Yukarda x gördüğünüz yere hangi kelimeyi yakıştırıyorsanız onu yerleştirebilirsiniz.)

Sevilay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-09-2009, 23:36   #246
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73
Açıklanmalı bence. En azından o kişiyle hala iletişim içinde olan site üyeleri daha net fikir sahibi olacaktır. Bu kadar terbiyesizleşen, acizleşen kişi hakkında hepimizin kafasında, eski kullanıcı adı şekillenmiştir .

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 01:07   #247
Ağaç Dostu

ozbey's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Galeri: 20
sayın malina,
bu mesaj sahibini muhatap almaya değmez. deşifre edilmeyi hak etmiş bile.

ozbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 09:12   #248
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Galeri: 215
Alıntı:
Ms.Menapoz,
Forumda adımı nickimi yazıp durma, problemlerini penis biberleri ile gidermeye çalış.Başka çözümlere geç kalmışsın.
Kin denizinde boğulmuş bu zavallı yaratığın bu çirkin cümleleri karşısında tüm kelime dağarcığımı elden geçirdim sonunda ancak şunu diyebildim: Yuh senin insanlığına.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 09:34   #249
Moderatör

Güler's Avatar

Başlık ismi değişmez ise, çağdaş gelişmiş modern bir tepki göstererek siteyi protesto edip ayrılmayı düşünen bu şahıs insan değil ki GDO muş.

Eski 07-09-2009, 09:36   #250
Ağaç Dostu

msgurkan's Avatar

Giriş Tarihi: 24-03-2007
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster

Alıntı:
Ms.Menapoz,

Kin denizinde boğulmuş bu zavallı yaratığın bu çirkin cümleleri karşısında tüm kelime dağarcığımı elden geçirdim sonunda ancak şunu diyebildim: Yuh senin insanlığına.

Hayret doğrusu, iş küfretmeye gelince biberin sakıncalı gördüğü ismini kullanabiliyor. Çok ayıp, bunun ağzına acı biber sürmek lazım.

Düzenleyen msgurkan : 07-09-2009 saat 09:40 Neden: alıntıda eksik olan kısımı ekledim
msgurkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 09:46   #251
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Galeri: 15
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Başlık ismi değişmez ise, çağdaş gelişmiş modern bir tepki göstererek siteyi protesto edip ayrılmayı düşünen bu şahıs insan değil ki GDO muş.
Çin malı çakma insan.

Düzenleyen malbman : 07-09-2009 saat 09:48 Neden: yazım hatası
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 10:09   #252
Ağaçsever

myıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 05-06-2009
çok ilginç fakat çok gereksiz bir tartışma ortamı oluşmuş öncelikle...

ikincisi,cinsellikten ve bunu çağrıştıran şeylerden neden bu ülkede bu kadar korkulur çekinilir hayret verici...

myıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 11:29   #253
Ağaç Dostu

İlkin's Avatar

Giriş Tarihi: 09-07-2007
Galeri: 51
Ne kadar ayıp, insanlığımıza ve ülkemize yakışmayacak boş tartışmalar içine giriyor bazı insanlar. Bir ülke insanını ne kadar çok kapatmaya ve eğitimden uzak tutmaya çabalarsanız sonuçları da böyle penis biberi türü mevzularla patlak verir işte. Bu gidişle daha çok şeyler göreceğiz gibime geliyor.

İlkin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 12:23   #254
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Sevgili Malina,
İnsanları zan altında bırakmamak için bu kişinin kim olduğunun kanıtlarıyla ortaya koyulması ve olaya nokta koymak zorunluluğu var. Sevgili Malina ...

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 13:14   #255
Ağaç Dostu

thomasina's Avatar

Giriş Tarihi: 05-06-2009
Galeri: 31
Ben de bu kişinin kimliğinin açıklanmasının gerekli olduğuna inanıyorum. Sevgili Malina nedeni ne olursa olsun böyle cümleleri pervasızca kurabilen kişileri hemence deşifre etmeyecek kadar disiplinli olduğunuzu biliyorum ama bence artık çoktan zamanını dolmuştur ona terbiyeli olması adına verilen süre de, anlayış da. Hoş açıklasanız bu durum onu ne kadar mahcup edecektir, orası da ayrı bir tartışma konusu ama inanın bu gerekli. Zaten asıl sorunumuz hoşgörüsüz olmaktan çok, gereğinden fazla hoşgörülü olmak değil mi...

thomasina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 13:17   #256
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2009
Hem bu arada zanlı gibi görünen arkadaşlar var, onlarında aklanması adına bence de açıklanması lazım. Bir de malinanın kimseden bahsettiğini ben görmedim. yanılmıyorum heralde. Bir kişi vardı ama oda gerçekmiydi bilmem.

Düzenleyen cenan : 07-09-2009 saat 15:04
cenan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 14:59   #257
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-04-2007
Galeri: 225
Bu kişinin kim olduğu beni hiç ilgilendirmiyor. Çünkü bizim sorumuz bu kişilerle değil sahip oldukları zihniyetle...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 15:02   #258
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2009
Kimsenin zihniyetini değiştiremeyiz ama bu zihniyetteki insanı tanımış ve ona göre tedbir almış oluruz.

cenan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-09-2009, 16:17   #259
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Forumu baştan sona okudum, ee barby bebekleri kadın olarak görüp etkilenen insanlar olduğuna göre ya da damacanayla masturbasyon yapanlar ) bu da normal karşılanabilir..ne dersiniz? Neyse malina beni forumdan atmadan kaçayım buradan ) yeni üyeyim ya..
Fakat ben bu biberi köy biberi olarak bilirim..

adaçayı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-09-2009, 07:09   #260
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili arkadaşlar, sayın malina'nın bilgisayarında dünden beri arıza var. Kendileri siteye giremiyor. Girebilseydi sizi cevapsız bırakmazdı.

Bu kişinin kim olduğu sayın hassoman'nın da dediği gibi bence de hiç önemli değil, şahsın sahip olduğu zihniyet kötü. Bir o kadar da dili kötü.

Ama sizler mutlaka öğrenmek istiyorsanız, benim yukarıdaki 247 numaralı mesajıma bakarak, başlığın ilk sayfalarına dönün derim.

Eski 08-09-2009, 07:48   #261
Ağaç Dostu

HAKAN_O's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Artık bu konuyu kapatın arkadaslar her forma gırdıgımde .... Bıberı yazısını gormek rahatsızlık verıyor

HAKAN_O Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-09-2009, 08:10   #262
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili HAKAN O, haklısınız. Ama sayın yöneticimize yapılmış çok kötü ve bizleri çok üzen bir hakaret var.
Bizler burada tepkilerimizi veriyoruz. Eğer bu tepkileri vermezsek bu gibi davranışların ileride ne boyutlara gelebileceğini düşünün lütfen.

Eski 09-09-2009, 00:55   #263
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Bu ne hırsmış hatta hırstan öte kompleks mi demek doğru olur bilemedim. Ne kadar takılmış penise de bu kadar düzeysiz, saygısız, basit bir mesajla sözüm ona yöneticimizden öç almaya çalışmış.

Bu mesajı yollayan saygısızı kınıyorum. Kalitesini çok güzel ortaya koymuş, aklı peniste takılı kalmış.

Bu gibi saygısızların yolladığı mesajları görmezden mi gelelim yani sayın Hakan O? Rahatsızlık veren mesajları okumadan es geçerseniz bence sorun kalmaz.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-09-2009, 02:58   #264
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Belki kendi sitesi vardır bu arkadaşın...! Bizde ona mail atmak isteriz belki...

Eski 09-09-2009, 06:42   #265
Ağaç Dostu

optimus's Avatar

Giriş Tarihi: 21-04-2009
bu kişinin deşifre edilmesi gerektiği konusunda ben de hemfikirim. fakat kişilere takıldığımdan değil. burada herkesin bir görüşü vardı ve benim de görüşüm olumsuzdu. ancak bu şekilde konuya takılıp mail atan ve böylesine de saygısızca konuşan biri, benim gibi fikirleri olumsuz olan diğer arkadaşların şuan zan altında bırakılmaması için deşifre edilmesi gerekir, yoksa önemli bir şahsiyet olduğundan dolayı değil.

optimus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-09-2009, 10:23   #266
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-08-2009
Emeğimizi, enerjimizi, zamanımızı nereye harcadığımızın farkında mıyız?

rabenek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-09-2009, 13:01   #267
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Evet farkındayız rabenek. Farkında olmayanlarımız çoğunlukta olduğu için bugünlere gelmedik mi?

Eski 09-09-2009, 13:22   #268
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi optimus Mesajı Göster
bu kişinin deşifre edilmesi gerektiği konusunda ben de hemfikirim. fakat kişilere takıldığımdan değil. burada herkesin bir görüşü vardı ve benim de görüşüm olumsuzdu. ancak bu şekilde konuya takılıp mail atan ve böylesine de saygısızca konuşan biri, benim gibi fikirleri olumsuz olan diğer arkadaşların şuan zan altında bırakılmaması için deşifre edilmesi gerekir, yoksa önemli bir şahsiyet olduğundan dolayı değil.
Haklısınız...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hakany Mesajı Göster
Başlıktaki isim değişmez ise siteyi protesto edip terketmeyi düşünüyorum.(ayrılmam önemli değildir belki ama en azından çağdaş gelişmiş modern bir tepki)
Başka eposta gelmedi.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2009, 01:22   #269
Ağaçsever

tugrul bıyıklı's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2009
yani ben şunu anlamıyorum. ben bu başlığı okudum, tıkladım açtım biberi gördüm bilgi almak istedim ve neler görüyorum. bikere bu sitede penis lafına itiraz ediliyor da neden goji **** belli yabancı dillerden alınmış kısaltmalara itiraz etmiyor bu arkadaşlar şaştım. yani maksatları dilimizi asimile ettirmemek mi yoksa kendi zihinlerindeki farklı çağrışımlardan dolayı kendilerine olan kızgınlıklarını yazan yöneticimize kusmak mı? sevgili büyüklerim! lütfen bu anlamsız ve mantıksız tartışmayı uzatmayın artık! ne güzel demişsiniz hıyar diyemez olduk diye. neden diyemiyoruz. bu tip zihinleri olanlar onu da istedikleri gibi algılayıp zamanla piyasaya sürüp polemik yaratıp zavallı hıyarı rezil etmişlerdir. ya hıyar hıyardır, penis biberi penis biberidir. yok kolmuş, kamışmış. tamam onları diyelim. çocuklarımızla manava gidince görsünler şeklini isimlerini okusunlar ne dicekler sanıyorsunuz? "aa baba bak benim şeyimden. aa adı kamışmış." bu böle kalacak çocuğun zihninde. ya ne kadar akıl almaz yere gelmişiz de haberimiz yokmuş. bitirin artık şu polemiği ve biber hakkında bilgi verin lütfen...
bu siteye üye olduğum ilk günden beri çok memnunum ve çok şey öğrendim. ama farkında değilseniz söyleyeyim bu polemik böyle uzar gider ve böyle çatlaklar oluşursa kayıplar çok olur her taraftan. ben site de sonuna kadar kalıyorum. vezir parmağınada, hanımgöbeğinede, dilberdudağınada, hıyarada, penis biberinede orjinal isimleriyle sesleneceğim...
saygılar ve sevgiler...

tugrul bıyıklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2009, 09:11   #270
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HAKAN_O Mesajı Göster
Artık bu konuyu kapatın arkadaslar her forma gırdıgımde .... Bıberı yazısını gormek rahatsızlık verıyor
Sevgili dostum sana tamamen katılıyorum. Dediğiniz gibi her forma girişimde cevap yazmayım diğiyorum ama formuda okuyorum iş gittikçe arap saçına döndü. Kişi veya kişiler bu siteye yakışmayacak kelimeler sarf etmeye başladı.
Sevgili malina size yapılan saygısızlığı inanın şiddetle kınıyorum ama bu konuyu fazla uzatmanın anlamı olmadığına ve kesin bir çözüme kavuşturmamız için neler yapılabilineceğine karar verme yetkisi tamamen size ait. Bu şahsın kim olduğunu biliyorsunuz burda deşifre edebilirssiniz ancak bu tür insanlar gayet rahat insanlar olduğundan hiçbir rahatsızlık duyamazlar,duymazlar. veya yasal yollara baş vurabilirsiniz. saygılarımla

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025