![]() |
|
![]() |
#243 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Ne ilgisi var demeyin, aklıma Denizli Belediyesi önüe dikilmiş olan Atatürk heykelindeki atın penisi vak'ası aklıma geldi. Hani belediye tarafından eğeyle küçültüldüğü öne sürülmüştü... Penis biberinin cismine ve ismine bakıp dellenen ve menapoz halini bir kişilik kusuruymuş gibi algılayıp hakaret malzemesi yapan bu arkadaşımız kadınsa onda büyük bir olasılıkla penis envy rahatsızlığı var. Yani Penis kıskançlığı... Hemen bir psikoloğa gitmesi lazım... Erkekse eğer, "Ben yırttım. Ben de penis kıskançlığı olamaz" diye sevinmesin, sanırım -eğer onu başka bir komplekse sürükleyecek başka bir cinsel arızası yoksa eğer - büyük bir olasılıkla onda da hadım edilme korkusu vardır. Bu tip vatandaşların eline bir eğe vermek lazım. Nerede çıkıntı var onu eğeleyip dursunlar. Belki bu kompleksinden az biraz kurtulurlar. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Artık anlıyorum, bu tartışmalar kompleksten kaynaklanıyor. Bu xxxxxxx saldırıların nedeni de bir tür kompleks. Şimdi, Malina bu zavallının adını açıklasa ne olacak? "Aman tanrım rezil oldum" mu diyecek? Fikrini değiştirecek mi? Sevdiğim bir örneği vereyim ve sorayım; Siz, bir akıl hastanesinde yıllarca Napolyon olduğunu iddia eden birine, "yok kardeşim senin adın Ahmet" derseniz, "vay be iyi ki dedin, ben bundan sonra Ahmet'im" der mi? Ya bu zavallı? "Benim cinsiyetimle ve bu nebatla bir problemim yok" diyebilir mi? Adını değil, resmini koysa Malina, fikrini değişteceğini sanmam. Eminim, halâ odununun parasında ısrar edecektir. ![]() (Yukarda x gördüğünüz yere hangi kelimeyi yakıştırıyorsanız onu yerleştirebilirsiniz.) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Açıklanmalı bence. En azından o kişiyle hala iletişim içinde olan site üyeleri daha net fikir sahibi olacaktır. Bu kadar terbiyesizleşen, acizleşen kişi hakkında hepimizin kafasında, eski kullanıcı adı şekillenmiştir . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayret doğrusu, iş küfretmeye gelince biberin sakıncalı gördüğü ismini kullanabiliyor. Çok ayıp, bunun ağzına acı biber sürmek lazım. Düzenleyen msgurkan : 07-09-2009 saat 09:40 Neden: alıntıda eksik olan kısımı ekledim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
Çin malı çakma insan. Düzenleyen malbman : 07-09-2009 saat 09:48 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
çok ilginç fakat çok gereksiz bir tartışma ortamı oluşmuş öncelikle... ikincisi,cinsellikten ve bunu çağrıştıran şeylerden neden bu ülkede bu kadar korkulur çekinilir hayret verici... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar ayıp, insanlığımıza ve ülkemize yakışmayacak boş tartışmalar içine giriyor bazı insanlar. Bir ülke insanını ne kadar çok kapatmaya ve eğitimden uzak tutmaya çabalarsanız sonuçları da böyle penis biberi türü mevzularla patlak verir işte. Bu gidişle daha çok şeyler göreceğiz gibime geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
Ben de bu kişinin kimliğinin açıklanmasının gerekli olduğuna inanıyorum. Sevgili Malina nedeni ne olursa olsun böyle cümleleri pervasızca kurabilen kişileri hemence deşifre etmeyecek kadar disiplinli olduğunuzu biliyorum ama bence artık çoktan zamanını dolmuştur ona terbiyeli olması adına verilen süre de, anlayış da. Hoş açıklasanız bu durum onu ne kadar mahcup edecektir, orası da ayrı bir tartışma konusu ama inanın bu gerekli. Zaten asıl sorunumuz hoşgörüsüz olmaktan çok, gereğinden fazla hoşgörülü olmak değil mi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Hem bu arada zanlı gibi görünen arkadaşlar var, onlarında aklanması adına bence de açıklanması lazım. Bir de malinanın kimseden bahsettiğini ben görmedim. yanılmıyorum heralde. Bir kişi vardı ama oda gerçekmiydi bilmem. Düzenleyen cenan : 07-09-2009 saat 15:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Kimsenin zihniyetini değiştiremeyiz ama bu zihniyetteki insanı tanımış ve ona göre tedbir almış oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-08-2009
|
Forumu baştan sona okudum, ee barby bebekleri kadın olarak görüp etkilenen insanlar olduğuna göre ya da damacanayla masturbasyon yapanlar ![]() ![]() Fakat ben bu biberi köy biberi olarak bilirim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, sayın malina'nın bilgisayarında dünden beri arıza var. Kendileri siteye giremiyor. Girebilseydi sizi cevapsız bırakmazdı. Bu kişinin kim olduğu sayın hassoman'nın da dediği gibi bence de hiç önemli değil, şahsın sahip olduğu zihniyet kötü. Bir o kadar da dili kötü. Ama sizler mutlaka öğrenmek istiyorsanız, benim yukarıdaki 247 numaralı mesajıma bakarak, başlığın ilk sayfalarına dönün derim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2006
|
Artık bu konuyu kapatın arkadaslar her forma gırdıgımde .... Bıberı yazısını gormek rahatsızlık verıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Moderatör
|
Sevgili HAKAN O, haklısınız. Ama sayın yöneticimize yapılmış çok kötü ve bizleri çok üzen bir hakaret var. Bizler burada tepkilerimizi veriyoruz. Eğer bu tepkileri vermezsek bu gibi davranışların ileride ne boyutlara gelebileceğini düşünün lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Bu ne hırsmış hatta hırstan öte kompleks mi demek doğru olur bilemedim. Ne kadar takılmış penise de bu kadar düzeysiz, saygısız, basit bir mesajla sözüm ona yöneticimizden öç almaya çalışmış. Bu mesajı yollayan saygısızı kınıyorum. Kalitesini çok güzel ortaya koymuş, aklı peniste takılı kalmış. Bu gibi saygısızların yolladığı mesajları görmezden mi gelelim yani sayın Hakan O? Rahatsızlık veren mesajları okumadan es geçerseniz bence sorun kalmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2009
|
bu kişinin deşifre edilmesi gerektiği konusunda ben de hemfikirim. fakat kişilere takıldığımdan değil. burada herkesin bir görüşü vardı ve benim de görüşüm olumsuzdu. ancak bu şekilde konuya takılıp mail atan ve böylesine de saygısızca konuşan biri, benim gibi fikirleri olumsuz olan diğer arkadaşların şuan zan altında bırakılmaması için deşifre edilmesi gerekir, yoksa önemli bir şahsiyet olduğundan dolayı değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-08-2009
|
Emeğimizi, enerjimizi, zamanımızı nereye harcadığımızın farkında mıyız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
Başka eposta gelmedi. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
yani ben şunu anlamıyorum. ben bu başlığı okudum, tıkladım açtım biberi gördüm bilgi almak istedim ve neler görüyorum. bikere bu sitede penis lafına itiraz ediliyor da neden goji **** belli yabancı dillerden alınmış kısaltmalara itiraz etmiyor bu arkadaşlar şaştım. yani maksatları dilimizi asimile ettirmemek mi yoksa kendi zihinlerindeki farklı çağrışımlardan dolayı kendilerine olan kızgınlıklarını yazan yöneticimize kusmak mı? sevgili büyüklerim! lütfen bu anlamsız ve mantıksız tartışmayı uzatmayın artık! ne güzel demişsiniz hıyar diyemez olduk diye. neden diyemiyoruz. bu tip zihinleri olanlar onu da istedikleri gibi algılayıp zamanla piyasaya sürüp polemik yaratıp zavallı hıyarı rezil etmişlerdir. ya hıyar hıyardır, penis biberi penis biberidir. yok kolmuş, kamışmış. tamam onları diyelim. çocuklarımızla manava gidince görsünler şeklini isimlerini okusunlar ne dicekler sanıyorsunuz? "aa baba bak benim şeyimden. aa adı kamışmış." bu böle kalacak çocuğun zihninde. ya ne kadar akıl almaz yere gelmişiz de haberimiz yokmuş. bitirin artık şu polemiği ve biber hakkında bilgi verin lütfen... bu siteye üye olduğum ilk günden beri çok memnunum ve çok şey öğrendim. ama farkında değilseniz söyleyeyim bu polemik böyle uzar gider ve böyle çatlaklar oluşursa kayıplar çok olur her taraftan. ben site de sonuna kadar kalıyorum. vezir parmağınada, hanımgöbeğinede, dilberdudağınada, hıyarada, penis biberinede orjinal isimleriyle sesleneceğim... saygılar ve sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Sevgili malina size yapılan saygısızlığı inanın şiddetle kınıyorum ama bu konuyu fazla uzatmanın anlamı olmadığına ve kesin bir çözüme kavuşturmamız için neler yapılabilineceğine karar verme yetkisi tamamen size ait. Bu şahsın kim olduğunu biliyorsunuz burda deşifre edebilirssiniz ancak bu tür insanlar gayet rahat insanlar olduğundan hiçbir rahatsızlık duyamazlar,duymazlar. veya yasal yollara baş vurabilirsiniz. saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|