yani ben şunu anlamıyorum. ben bu başlığı okudum, tıkladım açtım biberi gördüm bilgi almak istedim ve neler görüyorum. bikere bu sitede penis lafına itiraz ediliyor da neden goji **** belli yabancı dillerden alınmış kısaltmalara itiraz etmiyor bu arkadaşlar şaştım. yani maksatları dilimizi asimile ettirmemek mi yoksa kendi zihinlerindeki farklı çağrışımlardan dolayı kendilerine olan kızgınlıklarını yazan yöneticimize kusmak mı? sevgili büyüklerim! lütfen bu anlamsız ve mantıksız tartışmayı uzatmayın artık! ne güzel demişsiniz hıyar diyemez olduk diye. neden diyemiyoruz. bu tip zihinleri olanlar onu da istedikleri gibi algılayıp zamanla piyasaya sürüp polemik yaratıp zavallı hıyarı rezil etmişlerdir. ya hıyar hıyardır, penis biberi penis biberidir. yok kolmuş, kamışmış. tamam onları diyelim. çocuklarımızla manava gidince görsünler şeklini isimlerini okusunlar ne dicekler sanıyorsunuz? "aa baba bak benim şeyimden. aa adı kamışmış." bu böle kalacak çocuğun zihninde. ya ne kadar akıl almaz yere gelmişiz de haberimiz yokmuş. bitirin artık şu polemiği ve biber hakkında bilgi verin lütfen...
bu siteye üye olduğum ilk günden beri çok memnunum ve çok şey öğrendim. ama farkında değilseniz söyleyeyim bu polemik böyle uzar gider ve böyle çatlaklar oluşursa kayıplar çok olur her taraftan. ben site de sonuna kadar kalıyorum. vezir parmağınada, hanımgöbeğinede, dilberdudağınada, hıyarada, penis biberinede orjinal isimleriyle sesleneceğim...
saygılar ve sevgiler...
|