![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
Daha önce de söylediğim gibi "Penis Biberi" adına itirazım yok. Fakat dili yabancılaştırmamak adına "Peter Pepper" yerine "Peter Biberi" olarak anılmasını doğru buluyorum. Buyrun yeni tartışma mecrasına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ferda Ülkümen, Bu bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bana göre: 637 ve 661 nolu masajlar sözün bittiğiği yerdir. "arif olan anlar" saygılarımla Düzenleyen hozat : 03-08-2009 saat 05:26 Neden: harf eksikliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Moderatör
|
Sevgili Sevilay, selenn, safacander80'in kimliğini sayın malina açıklayabilir. Benim anlamakta zoluk çektiğim husus da arkadaşlarımız burada yazışırlarken birden celâllenip ayrılıyor, daha sonra da yeni bir isimle yeni üye olarak foruma katılıp, aynı hızla yazışmalarını sürdürmeye devam etmek istiyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Moderatör
|
Sevgili BalıkçıSerdar, arkadaşlarımızın neden ayrılmak istediklerinini bize mi soruyorsunuz? Arkadaşımız jineop ile yaptığım telefon görüşmesinde düşüncelerimi ilettim, sanıyorum kendisi de kabul etti ama foruma dönüp dönmemek kendisine kalmış. Arkadaşımız bennur ise ayrılmayı daha baştan kafasına koymuş ki " ben gereğini yaptım" diyerek mesajlarını silmiş. Siz ne yapılmasını bekliyor sunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili malina, çok sabırlı ve çok hoşgörülü bir insan. Üslubu sert, kısa ve yalın . Böyle olmak zorunda hatta zaman zaman bu kadar hoşgörü niye diye geçiyor içimden. Sabır taşı olsa çatlardı. Yeni üye ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sonralıkla da sorduğunuz hangi milletten olduğum sorusuna cevap vereyim: sizin kendinizi sandığınızdan çok daha fazla Türküm. Ama sizinle aramdaki fark; ben tarihimi, sizin aksinize, iyisiyle de kötüsüyle de kabullenebiliyorum. Bunu da Türk tarihinin sizin gibilerin zihninde hep iyi yanları ile yer edinip, olur olmaz yerde sizin yaptığınız gibi, sizler tarafından savunulmaya ihtiyacı olmadığına emin olduğum için yapıyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Eğer ilkokul düzeyinde eğitim almışsanız, aslında tarihimizdeki o muazzam büyüklüğün yanında, bir o kadar da tuhaflık ve sapkınlığın olduğunu bilmeniz gerekirdi ve dolayısıyla Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Bu biberle ilgili yetiştirme şartları ve mevsimi ile ilgili tecrübesi olanlar var mı? Bizim bildiğimiz biberlerle aynı şartlarda mı yetişir ve tohum elde imkanımız var mı? Saksı ya da bahçede yetişir mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlarım, konuyu yeni gördüm ve akşamdan beri okumaya çalışıyorum. Bir sen eksiktin dediğinizi duyar gibiyim, kambersiz düğün olur mu? ![]() Yahu bu penis biberi neymişte haberimiz yokmuş. Anlamadığım bu kadar tartışmalar, kırılışmalar, veya adı şu olsun bu olsun demek, niterütürde ki adını değiştirebilecek mi.? Adını ne koyarsanız koyun, bu sizin ad koymayla adı değişmez, böyle bir yetkiniz varsa buyrun koyun. Bence gereksiz tartışarak birbirimizin kalbini kırıyoruz. Adını değiştirmekle şeklini değiştiremezsiniz, becerebiliyorsanız şeklini değiştirin o zaman kimse ona penis biberi demez. İster Peter Pepper deyin, ister peter biberi deyin, siz ne derseniz deyin, onu gören eline alan ne biberi olduğunu dıştan olmasa bile içinden ne biberi olduğunu tebessümle söyliyecektir bu çocuk olsa dahi. Tohumundan elde etme imkanı varsa ben isterim, ya kimse ellemez ya da bahçede biber kalmaz, talep varmı yokmu tecrübe etmiş oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
agaclar.net
|
safacander80 kullanıcı adlı kişinin üyeliği kapatılmıştır. Bir foruma yeni üye olup tartışılan konuya balıklama dalanlar, başka son beklemesinler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
agaclar.net
|
Galanthus (Kardelen) ve diğer soğanlar safacander80 ilk mesajını buraya yazmış. Benden önce yakalayan var. Alıntı:
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2009
|
Her söze verilecek bir yanıtımız var. Önce söze bakarım sözmü diye ? devamını yazmayım demagoji yapmak yanlış anlaşılmalara ve mesaj kirliğine yol açıyor.Ortamı germemek adına bu meşhur biberdeki son mesajım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Peh peh peh, ne yüce gönüllü bir davranış (mı) sergilemişsiniz. Ben de önce kumaşa bakarım, üzerinde durduğu ŞEYE elbise olabilecek mi diye; bu ise benim ilk mesajım, ortamı germek adına. Ama hala o var olduğunu iddia ettiğiniz (kerameti kendinden menkul) yanıtınızı alamadık.Yoksa gerçekten yok mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sn Malina,insanları anlamak imkansız.Allah siz yöneticilere sabır versin.Bilirsiniz teşbihte hata olmaz;''MERKEBE ALTINDAN SEMER DE VURULSA,ALTINDAKİ MERKEP AYNI MERKEP'' ise sizce yapacak bir şey varmı? İsim değiştirmek neye yarar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
agaclar.net
|
Daha fazla geyik için MSN'yi kullanın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgi ve saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Bu bitkinin tohumuna ulaşabilrisem bende yetiştirmek isterim.Caddeye bakan balkonumda çekinmeden yetiştireceğim ancak tohum noksan.İlk mesajımı okuduğumda ben niye böle yazdım dedim bir ara.Fazla karşı çıkmışım.Ancak şimdi yetiştirmek istediğim bir bitki olmak üzere ve olduda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim için isim önemli değil. Kafadaki düşünce önemli. Bakınız, "modern" kelimesini hiç kullanmıyorum. Dikkatinizi çekerim. Didim'de bir yaşlı hacı amca, Allah bizi çarpacak dedi. Neden dedim? Bak şu insanlara! dedi, kumsaldaki tatilcileri göstererek. Çıplak oldukları için mi, yoksa kadın erkek bir arada olduğu için mi? diye sordu eşim. Kadın erkek bir arada oldukları için, dedi hacı amca. Diyemedim ama, o zaman neden yaklaşık 1,5 saattir bu günahı izliyorsun, diye düşündüm. Amca, az sonra nereden geldiyse dedi ki, bana 10-15 sene önce 13+1 loto tuttu. Ben israf etmedim, çocuklarıma birer ev aldım, dedi. Yine içimden, ama beyamca, günahın ve ayıbın çerçevesini şimdi nasıl çizeceğiz? diye sordum. Sonra, hacı amca ile helalleşip ayrıldık. İnsanları herşeye rağmen seviyorum ne yapayım. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
Asla , asla de me. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
Bizzat denenmiştir çok acı gerçekten de ![]() ![]() ![]() Bu kadar espirili bir konuyu nasıl bu hale getirdiler anlamıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
agaclar.net
|
Penis biberi (Peter pepper) Bitki hakkında bilgiler için Penis biber tohumu Tohum edinme için Bitki adıyla ilgili tartışmalar bitti sayılır. Hakany'nin düşüncesi netti onun durumunda değişiklik yapmıyorum. Optimus ve jineop isterlerse tekrar forum yazışmalarına katılabilirler, üyeliklerini aktif hale getirdim. Bennur, yazıştığı konulardaki yazı ve fotoğraflarının bir bölümünü sildiği, bu nedenle geri kalan mesajları anlamsızlaştırdığı için, konuların silinmesine neden olmuştur. Üyeliğini açmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, bu ahlaksız mesaj sayın malina'nın aldığı mesajlardan sadece birisi. Gerisini artık siz düşünün. Yönetimin nelerle ve kimlerle de uğraştığını bilin istedim. Bunlara insan demek bile doğru değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar insan olmasına insanlar da biraz GDO' lular o kadar. Vücutları insan şeklinde, kafaları da penis şeklinde... Dünyaya bakışları da penis ya da üreme organları ve onların çektiği yoksunluk sendromları, kısacası seks ve abazanlık boyutu olduğu için, bu saldırıları normal. Tv lerdeki envayi çeşit dizileri izleye izleye, ahlaksal anlamda değişim, bozuşma yaşayan ülkem insanı, hala penis biberine kafayı takabiliyorsa bu konuda söylenecek bir şey yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yorumlarınız düşünceleriniz istekleriniz bizim için önemli olduğu için böyle bir platform var ama bazı arkadaşlarımız fikirlerini dile getirmekle terbiyesizliği ayırt edemiyor galiba. Sizler akıllı fikirlere saygılı kişiler olarak çok daha akıllı laflar edebilecek yetenektesiniz. Sizlere bu yakışır diye düşünüyoruz .Kişilerden foruma yakışır yorumlar beklemek hakkımızdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
Bu ne terbiyesizlik ya? Devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunun malina. Bu tartışma sonucunda üyeliği iptal edilenler zaten rest çekmemişlermiydi, çekeriz gideriz, gittik dememişlermiydi? Niye onlara göre ''antidemokratik'' ve ''terbiye sınırlarını'' aşan bu siteyi hala ısrarla (yeni nickle ya da misafir olarak) ziyaret ettiklerini de anlayamadım doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|