Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
safacander80 kullanıcı adlı kişinin üyeliği kapatılmıştır.
Bir foruma yeni üye olup tartışılan konuya balıklama dalanlar, başka son beklemesinler.
|
Biliyorum, benim için yapmadınız ama beni yalancı çıkarmaya çalışan, bundan ne zevk alınacaksa, safacander80 adlı kişinin üyeliğini kapatmanızdan dolayı yüreğime su serpildi. Az önce Adana'lı bir arkadaş, billur kebabının halk arasında bilinen bir diğer adının da "Taşşak Kebabı" olduğu konusunda beni teyit etti. Demek ki bilen var bilmeyen var. Ama ben o isimle ilk tanıdım, yedim ve sevdim. Polemik olsun diye yalan söyleyemeye harcayacak kuruş emeğim yoktur benim.
Benim için isim önemli değil. Kafadaki düşünce önemli. Bakınız, "modern" kelimesini hiç kullanmıyorum. Dikkatinizi çekerim. Didim'de bir yaşlı hacı amca, Allah bizi çarpacak dedi. Neden dedim? Bak şu insanlara! dedi, kumsaldaki tatilcileri göstererek. Çıplak oldukları için mi, yoksa kadın erkek bir arada olduğu için mi? diye sordu eşim. Kadın erkek bir arada oldukları için, dedi hacı amca. Diyemedim ama, o zaman neden yaklaşık 1,5 saattir bu günahı izliyorsun, diye düşündüm. Amca, az sonra nereden geldiyse dedi ki, bana 10-15 sene önce 13+1 loto tuttu. Ben israf etmedim, çocuklarıma birer ev aldım, dedi. Yine içimden, ama beyamca, günahın ve ayıbın çerçevesini şimdi nasıl çizeceğiz? diye sordum. Sonra, hacı amca ile helalleşip ayrıldık. İnsanları herşeye rağmen seviyorum ne yapayım.
Saygılarımla.