View Single Post
Eski 06-09-2009, 19:52   #243
hassoman
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-04-2007
Alıntı:
Ms.Menapoz,
Forumda adımı nickimi yazıp durma, problemlerini penis biberleri ile gidermeye çalış.Başka çözümlere geç kalmışsın.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Penis lafını sakıncalı bulan üyelerimizden biri bunları yazmakta sakınca görmüyor. E posta göndermeye devam ederse, adını da yazmak zorunda kalacağım.

Name:  Denizli.jpg
Views: 1798
Size:  22.9 KB
.

Ne ilgisi var demeyin, aklıma Denizli Belediyesi önüe dikilmiş olan Atatürk heykelindeki atın penisi vak'ası aklıma geldi. Hani belediye tarafından eğeyle küçültüldüğü öne sürülmüştü...

Penis biberinin cismine ve ismine bakıp dellenen ve menapoz halini bir kişilik kusuruymuş gibi algılayıp hakaret malzemesi yapan bu arkadaşımız kadınsa onda büyük bir olasılıkla penis envy rahatsızlığı var. Yani Penis kıskançlığı... Hemen bir psikoloğa gitmesi lazım...
Erkekse eğer, "Ben yırttım. Ben de penis kıskançlığı olamaz" diye sevinmesin, sanırım -eğer onu başka bir komplekse sürükleyecek başka bir cinsel arızası yoksa eğer - büyük bir olasılıkla onda da hadım edilme korkusu vardır.

Bu tip vatandaşların eline bir eğe vermek lazım. Nerede çıkıntı var onu eğeleyip dursunlar. Belki bu kompleksinden az biraz kurtulurlar.

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön