![]() |
Hiç meraklanmayın, hepimizinkiler bu durumda. Benim de 5-6 çuhamdan sadece bir tanesi çiçekli, o da son demlerini yaşıyor. Zorlanarak açıyor sanki. Diğerlerinin yaprağı bile kalmadı.
Çuha çiçekleri, havalar ısındığında dinlenmek istiyorlar. Kışın yine o güzel çiçekleriyle içimizi ışıtacaklar. |
Ama tamamen kurutmayın, ufak ufak sulamayı ihmal etmeyin. :)
Bahçede olunca suyu ayarlamak kolay oluyor. Saksıda da kışa doğru düzelecektir ama fazla sulayıp çürütmemek ya da kuru bırakıp öldürmemek lazım. |
Bahçeye dikip çoğaldıklarını görmek istiyorum. Açınca çok güzel oluyorlar. İzlemeye doyum olmuyor.
|
Arkadaşlar elimde bir miktar çuha tohumu var. Bu aralar ekmek için uygun mudur? Ev içinde mi çimlenir balkonda mı? Gölgede mi çimlenir güneşte mi? Kısacası tohumdan eken arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler...
|
1 Eklenti(ler)
Bugün Koçtaş'ta Çuha çiçeği vardı. Kokmadıklarını bildiğim halde birini kokladım. Çok hoş bahar kokuluydu. İlk defa kokulu çuha çiçeğine rastladım. Diğerlerini de bir ümit kokladım, kokmuyor. Kokanı aldım.
|
Benim de rekgarenk çuhalarım var, sadece sarı olanın frezyaya benzer hafif, güzel bir kokusu var:)
|
Evet, Internet'te araştırdım. Sarılar kokuyormuş. :)
|
5 Eklenti(ler)
Kardeşim güzelliklerine dayanamamış , bir ay önce çuhaları toplamış getirmiş:)
|
5 Eklenti(ler)
Bu güzelleri oldukça büyük dikdörtgen saksıya diktim. Bol, bol da fotoğraflarını çektim:)
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
Selamlar. |
Hülyacığım teşekkür ederim:) Kış kışlığını yapıyor, sen dönünce de fideleri buluruz sanıyorum.
|
Hiç bu kadar rengi bir arada görmemiştim mor ve sarı oluyor buralarda, HEPSİ ÇOK GÜZELMİŞ.
|
bugün 3 renk çuha çiçeği aldım.:)
|
*** arkadaşlar inci çiceğiarıyorum lütfen bana yardım..
|
somon rengi ve uçuk pembe olanları çok güzel görünüyor.
|
Bu da benim minik çuham:).Burda öğrendiğime göre güneş sevmiyormuş hemen gölgeye alacağım sabah.Umarım sizlerinki gibi büyürler.Hepinizin emeğine sağlık.
[IMG]http://f1205.hizliresim.com/x/s/6lnpl.jpg[/IMG] |
Re: v
3 Eklenti(ler)
Benim misss kokan çuhalarım yazı böyle coşkulu geçirdi. Bu aralar toprakta kalan kökleri tekrar yeşermeye başladı yoksa yeniden açacaklarmı;)
|
oo cok güzel hepside beyaz heralde
|
Alıntı:
|
Çuhalarım çiçek açmaya başladılar
1 Eklenti(ler)
|
Üzerlerinde sokak köpeklerim yatmasa daha güzel olacaklar inşallah.
1 Eklenti(ler)
|
Peki bu dönemde; Çiçek Coşturan sıvı gübre verilebilir mi?
|
Merhaba
3 Eklenti(ler)
Çuhalarım kendini göstermeye başladı.Tek tük çiçek açıyor.
|
Sarı cuhaların koktugunu hic bilmiyordum :rolleyes:
|
Mis gibi kokuyor hem de.. ;) ;)
|
saksı istermisiniz
|
Koktugunu hic bilmiyordum Sudenur hafta sonu Agac A.ş den bir kac saksı alayım kışa renk katsın ;)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın İris, ben çok beğendim kokusunu. ;) Hafta sonu bahçeme dikerken koklaya koklaya bir hal oldum, Nergisi andırıyor hafiften.
Eklenti 371888 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025