![]() |
|
![]() |
#691 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
Çok pahallıymış..İstanbulda tenesini 50 kuruştan aldım ben. Bu şartlarda tohumdan yetiştirmek daha mantıklı ama tohumdan yetiştirmekte çok kolay olmasa gerek.. Petunya tohumlarımla birlikte ektiğim bütün tohumlar büyüdü yerlerine bile aldım ama petunyalarım çıkmadı.. Ben bu hafta içi fidanlığa gideceğim bir sorayım tohumdan yetiştirenlere. Ona göre size yazarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Mutlaka bir uygulama yanlışlığı yapmışızdır ( tohumlar cürüktü demek işime gelmiyor,kandırılma içgüdüsü ) .Sevgili ciğdemözkan harika olur .Benim gibi bilmeyenler de petunya tohumlarına nasıl bir işlem yapmaları gerektiğini öğrenirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
benim tohumlarım çok güzel çıktılar ama son zamanlarda hiç büyümüyorlar bit kadarlar resmen ne yapmam gerekiyor 30 kadar fide görünmüştü şimdi en fazla 15 tane felan kalmıştır ama çok ufaklar büyümüyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
sayın ümit79, çiğdemozkanın da dediği gibi İstanbulda tanesi 50 kuruş. buradan sipariş etme imkanınız varsa çok uygun fiyata gelir. isterseniz sizin için yarın gidip konuşabilirim oraya bir kasa gönderip gönderemeyeceklerini. eğer konuşmamı isterseniz bana pm den ulaşabilirsiniz. petunya bahçesi de harika görünüyor sevgili Ülkü. teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2006
|
20. gün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Ağaç Dostu
|
Mis kokulu Petunyam.
Bu yıl ilk kez saksılara Petunya diktim. Petunyaların bu kadar güzel koktuğunu bilmiyordum, gerçi hepsi kokmuyor ama, her sabah kalktığım da ilk olarak mis kokulu çiçeklerini koklayarak güne başlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
vibb gönlüne göre olmuş gibi tebrikler.. ve daha da arttıkça göz kamaştırıcı olacak ![]() ozbey hepsi çok şeker de o katmerlinin güzelliği ne öyle, pes doğrusu. çingene eteği gibi fırıl fırıl harika ![]() güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kevser teşekkür ederim. Haklısınız çingene eteğine benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
|
Ben de ilk defa petunya yetiştiriyorum. Çiçeğinin rengini bilmeden aldım, şansıma katmerli çıktı. Mis gibi kokusu var. Fakat yapraklarında yapışkanlık başladı. Bol su ile yapraklarını yıkadım. Biraz düzelmiş gibi görünüyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gilan, insektisit derken, sinek ilacı gibi birşey mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
zengardenden aldığım kaplamlı sarkan pembe yangın tohumlrından bir tane bile çıkmadı yetiştiren var mı arkadaşlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
yaşasın tohumdan yetiştirdiğim petunyalarım büyüyor fındık kadar oldular.Nasılda mutlu oluyor insan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Sevgili Vibb saksı uygulamanız harika olmuş.Tebrikler saksının daha sonraki evrelerini de görmek isteriz sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
vibb,bennur... sizlere baktıkça imreniyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Maki, göndermiş olduğunuz petunya tohumlarından tam ümidi kesmişken, üç tane minik petunya topraktan başını çıkardı. Sizce ne zaman şaşırtmalı? Teşekkürler... Düzenleyen Sevgi Durul : 25-05-2010 saat 08:42 Neden: Yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Ağaç Dostu
|
sevgili maki petunyalarınız sarkan cins mi benim kaplamalı sarkanlardan 1 tane bile çıkmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Ağaç Dostu
|
Wave ve Easy Wave serisi kaplamalı, sarkan cins sayın Benol Hazarolu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Ağaç Dostu
|
sayın maki01 büyümelerini dikkatle takip edeceğim. lütfen resimleyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Oyun parkımızın yanınında bi çiçeklik oluşturmya çalışıyoruz dolgun bi görüntü vermesi için petunyaları ne kadar sıklıkla ekmemizi önerirsiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Ağaç Dostu
|
sayın maki1o çok orjinal olmuş petunya sepetiniz kıskandım doğrusu benimkiler neden çıkmadı diye. fide satın almak başka ben bugün gittim katlı katsız her renginden 5er tane aldım. ama tohumdan bir bitki yetiştirmenin zevki çok başka. kaç marka aldım bu sene hiçbiri çimlenmedi. en verimli petunya tohumunu bulmam lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Ağaç Dostu
|
yapışkanlığa çözüm bulan arkadaş var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|