![]() |
|
![]() |
#871 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-05-2012
|
Umarım dediğiniz gibi olur. Tohumlarını satın aldım. Üzerinde karışık yazıyordu. Şimdi merakla bekliyorum nasıl olacaklar diye. Açtıklarında ilk işim burada resimlerini paylaşmak olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2012
|
saol gazi barış tohum buldum eminönunde ve ektim dun umarım cıkarlar, bu cıceklerı cocukluğumda hep saksıda yetiştirirdim sonrasında kaybettım bı sekılde şimdi de çok istiyorum tekrar yetiştirmeyi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2012
|
Birkaç gündür güneşi gördükçe daha da bir coştular... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
selam arkadaşlar ben geçen sene peyzajdan fide halinde kedi tırnağı almıştım. Bu sene tohumları kendiliğinden çimlendi. Ama bana hibrit tohumdur çimlense bile çiçek açmaz diyorlar sizce doğru mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu çiçeğin hibrit tohumu olduğunu hiç duymadım, olmasınada gerek olacağını hiç sanmıyorum. Gönlünüzü rahat tutun; açar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
çok teşekkür ederim sayın gazi barış bunu duyduğuma çok sevindim bende umutluydum ama yinede birilerinin olur'una ihtiyacım vardı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-11-2009
|
arkadaşlar *** ,ben tohum ekerken **** çiçeklerin saksısına bi kömür parçası attıgımda çiçek daha iyi yatişiyor.sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2009
|
Merhaba
Sayın Lanavita, odun kömürü olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Bunlar tohumdan ektiklerim,şuan çiçek açmak üzere... ![]() Bunları da fide olarak aldım... Bakımları gerçekten çok kolay yeni başlayan biri olarak beni mutlu ediyorlar... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Bu güzel çiçek iyi hoş da bir süre sonra siyah bit istilasına ugruyor. Sizinkilerde böyle oluyormu acaba yoksa benım şansıma mı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Sevgice şuan çok sağlıklılar ilk defa yetiştiriyorum .Çok bir bilgim yok açıkçası.Sıcak güneşe bir onlar dayanıyor diyebilirim.Mineler bile yer yer kuruyor sıcaktan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2009
|
Silifke- Taşucu'nda "çorak çiçeği" diyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2010
|
Arkaddaşlar kedi tırnağı güneşi seviyor deniyor ama sabah güneş almazken çiçekleri oluyor güneş gelince kayboluyor çiçekleri bu normal mi acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-11-2009
|
bu siteyi çok seviyorum fakat bizim gibi türkçesi mükemmel olmayanlar nasıl yazacak bilemiyorum .sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Hava kapalı ya da hafif bulutlu olduğunda; çiçek tomurcukları tam olarak açmıyor biraz küçük açıyor ,ertesi gün aynı çiçek tomurcuğu güneş artarsa yine açıyor. Güneşli ortamda ise çiçekler çok güzel açıyor ama ,açan tomurcuğun ömrü bir gün oluyor akşamına soluyor bir daha açmıyor. Susuzluğu da pek sevmiyor. Benim gözlemlerim bunlar başka arkadaşların tecrübesi farklı olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-01-2012
|
Bu çiçek yer örtücü olarak kullanılabilir mi? Bahçeme bu sene 8-10 tane fidesini komşum dikti, ne kadar yayılıcı olduğunu bilemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-01-2012
|
Alıntı:
Aynen dediğiniz gibi başlangıçta gündüz gölge bir yerde açıkta bıraktım.arada fısfısla suladım.Sabırla bekledim.Sonuç olarak 2 saksı dolusu çiçeğim oldu.Hatta ilk çiçeğini dün açtı.Ben işteyken açarsa göremeyeceğim diye üzülürken sabah erkenden açıp beni mutlu etti.Size çok teşekkür ederim.Bu arada komşumun geçen yıl verdiği pembe kedi tırnağım çiçek vermeye devam ediyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-06-2012
|
bu ipekcikler aynı kökten farklı renklerde çıkar mı acaba? bende kırmızı ve fuşya var renklenir mi merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Yeni Üye
|
Benim kedi tırnakları açıyor ve aynı gün soluyor. Bir dahada açılmıyor. Bu çiçeğin özelliği mi böyle yoksa benim çiçeklerde yolunda gitmeyen şeyler mi var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Ağaç Dostu
|
Genelde çiçeklerinin ömrü bir günlük, eğer bulutlu, kapalı havalarda olursa tam açamayan çiçekler ertesi gün açabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Yeni Üye
|
Teşekkürler. Neyse ki ard arda açıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Bu çiçeğin Milas yöresindeki adı cilveli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Ağaç Dostu
|
Şimdiye kadar kedi tırnağı çiçeklerim hiç bitlenmedi.Yakınında bitlenmiş gül saksısı vardı yine de onlara geçmedi.Arapsabunlu karışımı uygulayabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bahçeye bugün kedi tırnağı diktim; yayılmasını istiyorum bu sene çiçeklerini görebilir miyim acaba?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |