17-07-2010, 11:30
|
#11
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
Şehir: avanos
Mesajlar: 477
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ismail42
Zaten bahçeyle çok sık ilgilenemeyeceğim için elmadan vazgeçtim.En mantıklısı badem.Ben 4 çeşit belirledim Ferragnes,Ferraduel,Bertina ve Tuono yalnız tuono ve Bertina hakkında net bilgiler yok.Burda bir mühendis tuono çok verimli olduğunu söyledi ama ikiz badem oranı yüksek gibi geldi bana.Forumda pek açıklayıcı bilgi yok tuono hakkında.Tuono ve Bertina hakkında bilgi veren olursa sevinirim.Dikeceğim yer verimsiz bi yer değil su sıkıntısı da yok burda zaten tahıl ekiliyordu.
Birde teşvikte ne kadar sürede alıyorsunuz ödemeyi.Projede uyulması gereken genel şartlar neler Çiftçi Kayıt sistemine kayıtlı olmakgerekiyor bunun haricinde bahçe düzenlemesinde uymamız gereken koşullar neler.Teşekkür ediyorum.
|
Sayın İsmail bey:
80 dekar büyük bir yer ilgi ister ve yatırım ister. 80 dekarın damla sulama maliyeti yaklaşık olarak suya uzaklığına bağlı olmakla birlikte 10000 tl.
Diğer teşviklere gelince önce siz yapıyorsunuz yaklaşık bir yıl sonra hibe alıyorsunuz. Ben hibeyi hala alamadım.
|
|
|