View Single Post
Eski 08-08-2010, 12:03   #592
Avanos
Ağaç Dostu

Avanos's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Özlem Mesajı Göster
Sevgili Avanos, geçmiş olsun. Umarım gelişmelerden haberdar edebilirsin.

Ağaçlandırmaya meraklı bir dostumun bahçe ve arazisinde çektiğim resimleri agaclar.net'te paylaşmıştım. Bir yıla yakın durdu. Olulu yorumlar yapıldı. Geçenlerde dolaylı yollardan rahatsızlığını belirtip, o başlığın kaldırılmasını talep etti. Kaldırıldı ancak, bir anlam verememeiştim. Onun da başına böyle bir iş gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum.

Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler.
Arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım benim bilgisayar nedense ağaçlar nete girmiyor 1 haftadır. Zar zor bağlandım gelen yazıları okudum cevapları kafeden veriyorum.Gerekli yerlerle görüştüm.Örgütün diğer üyeleri çoğu memur olmadığı için müracaatlarının arkasında olduklarını sonuna kadar devam edeceklerini söylediler.Bizde soruşturmanın devamının nereye gideceğini bekliyoruz. Düşüncelerim arasında soruşturma olumsuz olursa ağaçlar nette bir başlık açık kamuoyuda oluşturmayı düşünüyorum site yetkilileride desteklerse. Çünkü burda benim örgtün baya üyesi var sanırım. Abartısız millet vekili danışmanı sen örgüt kurmuşsun diyerek itham ediyor ima dahi etmiyor örgüte bakın.

Avanos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön