View Full Version : hanndan / bahçe
Ne güzel poz veriyorlar:D:D:D
demircool
13-11-2012, 22:09
Teşekkür ederim,hatırlayamadım sizi:(
çok normal hatırlayamamanız çocukla beraber geldiğim için taa öbür baştaydım ben çocukların o tarafta..ama sizi gördüm ben annenizide :rolleyes:
Katmerlileri ilk kez görüyorum bende, harika görünüyorlar.
Hafta sonu seraları ziyaret şart oldu:D:D:D
milaca2010
13-11-2012, 23:01
Yeni aldığım kasımpatılar,henuz esas yerlerine dikilmediler.Aslında nereye dikeceğimize tam kararda veremedık.Pembe ve beyaz katmerli olanlar ilk kez gordugum bı kasımpatı cınsı.Bunları saksıdamı muhafaza etsem,siz ne dersiniz?
Pembe ve beyaz kasımpatılarınıza maşallah diyeyim, müthiş güzeller, güle güle büyütün ve keyfini sürün hanndan hanım, esen kalın...
çok normal hatırlayamamanız çocukla beraber geldiğim için taa öbür baştaydım ben çocukların o tarafta..ama sizi gördüm ben annenizide :rolleyes:
Başka bi toplantıda tanışmak nasip olur inşallah...
Katmerlileri ilk kez görüyorum bende, harika görünüyorlar.
Hafta sonu seraları ziyaret şart oldu:D:D:D
Asiye Hanım seralar muhteşem renk renk.Hepsini almak istiyeceksiniz:D
Pembe ve beyaz kasımpatılarınıza maşallah diyeyim, müthiş güzeller, güle güle büyütün ve keyfini sürün hanndan hanım, esen kalın...
Çok teşekkür ederim Sevgili milaca2010,sevgiler.
Ben fakir
14-11-2012, 06:57
Sevgili Hanndan,
Günaydın, ben yeni komşunuzum. Çevreyi tanımak için neredeyse boş zamanımın tümünü burada geçiriyorum.
Elbette herşeyi tek tek okumak imkansız. Bu nedenle bahçelerin önce başlangıç sayfalarına kısa bir göz atıp günümüze dönüyorum.
Sizin bahçenize bakarken gözlerime inanamadım dersem, doğrudur.
Harikalar yaratmışsınız. Sizi tüm kalbimle kutlarım.
Kolaylıklar diler, sevgi ve selamlarımı sunarım.
handan hanım kasımpatılar muhteşem bahçenize renk katacaklar :) bu çiçekleri çok seviyorum tek sılıntısı çabuk böcekleniyorlar onlarıda temizlemek hayli zoroluyor eee napalım çiçeği seven böceğine katlanacak dimi:D gülegüle büyütün
KAPTANzst
14-11-2012, 07:26
Çeşitler hergün artıyor.
Bu kasımpatılar dahada süper. Pamuk yumağı gibi ve ayçiçeği kadar büyük.
İlk defa gördüm. Yine genleriyle oynanmış ve yapmışlar yapacaklarını. Bakalım sonu nereye varır
kasımpatılarınız çok çok güzel bayıldım.:)
:eek: Kasımpatılar müthiş. ;) Formunda ve harika görünmeyen tek bir çiçek yok bu bahçe de.. :)
Sevgili Hanndan,
Günaydın, ben yeni komşunuzum. Çevreyi tanımak için neredeyse boş zamanımın tümünü burada geçiriyorum.
Elbette herşeyi tek tek okumak imkansız. Bu nedenle bahçelerin önce başlangıç sayfalarına kısa bir göz atıp günümüze dönüyorum.
Sizin bahçenize bakarken gözlerime inanamadım dersem, doğrudur.
Harikalar yaratmışsınız. Sizi tüm kalbimle kutlarım.
Kolaylıklar diler, sevgi ve selamlarımı sunarım.
Hoşgeldiniz aramıza,
Bir süredir cep telefonu ıle gırıp yazıları okuyordum yorum yazamamıştım.Sizin yazılarınızı okumuştum bende :)
Teşekkür ederim övgü dolu sözleriniz için.sizin bahçede cok güzellikler olacak,eminim.Saygılar.
handan hanım kasımpatılar muhteşem bahçenize renk katacaklar :) bu çiçekleri çok seviyorum tek sılıntısı çabuk böcekleniyorlar onlarıda temizlemek hayli zoroluyor eee napalım çiçeği seven böceğine katlanacak dimi:D gülegüle büyütün
Sayın BAYÇALI, kasımpatıyı seviyorum,
zor şartlara dayanıklı olmasını sevıyorum.
2 senedır kasımpatılarımız var maşallah daha hıc boceklenmedı.Bizim oyle sorunumuz olmadı cok sukur.
Saygılar
Çeşitler hergün artıyor.
Bu kasımpatılar dahada süper. Pamuk yumağı gibi ve ayçiçeği kadar büyük.
İlk defa gördüm. Yine genleriyle oynanmış ve yapmışlar yapacaklarını. Bakalım sonu nereye varır
Sayın KAPTANzst,
pamuk yumağı gıbı evet...çok güzel :)
kasımpatılarınız çok çok güzel bayıldım.:)
Teşekkür ederim :)
Selehattin 67
26-11-2012, 17:22
bak sen şu işe yine yıldızlar geçidi gibi olmuş yine çok güzel kıskandıracak güzellikler
:eek: Kasımpatılar müthiş. ;) Formunda ve harika görünmeyen tek bir çiçek yok bu bahçe de.. :)
Teşekkür ederim sevgili sudenur,
formunda olmayan çiçekleri yüklemiyorum :)
bak sen şu işe yine yıldızlar geçidi gibi olmuş yine çok güzel kıskandıracak güzellikler
Teşekkür ederiz efendim şımartıyorsunuz bızı.
Selehattin Bey,Ankara toplantısında gül biberin güzelliğinden bahsetmiştiniz sanırım bu bıber dımı.
Selehattin Bey guzelliğini anlattınızda acı olduğunu nıye demedınız.:p
Uzaktan bı komşumuzun bahcesınde olduğunu oğrenınce bırkac tane ıstedım.O gunde bahcede tohumları duzenlıyordum.Gul bıberın tohumunu ayırdım dıger tohumlara gecmıstım.Gözüme toz kaçınca kaşımıştım gozlerımı tabı sonrasını sız dusunun 1 saat yaş aktı gozumden :(
Selehattin 67
26-11-2012, 17:54
yıldızlar şımarmaz [ hem olsun biraz şımarın çünki hak ediyorsunuz ]
İlk kez bi orkıdem oldu,şimdilik keyfı yerınde ınsallah kaybetmem.
Selehattin 67
26-11-2012, 17:56
güzel bazen acı olabiliyor acı olacağını tahmin edersiniz diye düşündüm [ düşüncesizlik etmişim ] umarım gözünüz çok yanmamıştır
Selehattin 67
26-11-2012, 17:57
:( :( :(
Yazın yaprakları kışında seker pancarı,çok amaçlı bıtkı :)
Pastasını yapmadım ama;)
güzel bazen acı olabiliyor acı olacağını tahmin edersiniz diye düşündüm [ düşüncesizlik etmişim ] umarım gözünüz çok yanmamıştır
Estagfırullar,bende düşünemedım acı bı kokusuda yoktu,baya acıymıs ama elımın degdıgı yuzum bıle sızlamıştı :)
Bundan sonra DİKKAT!!!
Selehattin 67
26-11-2012, 18:02
sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir yerli belgesel proğramında şeker pancarının pekmezini yapıyorlar trakya tarafları olabilir
Şeker Pancari Pekmezi nasıl Yapılır (http://www.goktepeliler.com/forums/seker-pancari-pekmezi-t1720.html)
Siz diyince hemen baktım bu linkı buldum pekmezıde yapılıyormuş.İlk kez duyuyorum.
Gecen hafta babamın kızım ıcın aldığı tavşanlar.Çimenlerin üstünde kar yumağı gibiydiler.Ama çimeni fazla yediler sanırım zavallı tavşanları kaybettık malesef,resimleri hatıra kaldı:(
Handan hanım tavşanlar için üzüldüm.Çok hassas hayvanlar korkutulduklarında,Fazla elde tutuldukları zaman yine hastalanıp ölebiliyorlar.Hava değişimi.Yedikleri gıdalar özenle seçilmeli.
Kızınıza artık daha dayanıklı alternatif hediyeler almak lazım.:)
Bahçenize uzun bir aradan sonra tekrar ziyarete gelebildim.Tavşanlar haricinde herşey iyi gidiyor.Ellerinize sağlık.
YeniGine
26-11-2012, 23:07
Sevgili Handan Hanım; tavşanlarınız için üzüldüm, çok da sevimli güzellermiş.
Handan hanım tavşanlar için üzüldüm.Çok hassas hayvanlar korkutulduklarında,Fazla elde tutuldukları zaman yine hastalanıp ölebiliyorlar.Hava değişimi.Yedikleri gıdalar özenle seçilmeli.
Kızınıza artık daha dayanıklı alternatif hediyeler almak lazım.:)
Bahçenize uzun bir aradan sonra tekrar ziyarete gelebildim.Tavşanlar haricinde herşey iyi gidiyor.Ellerinize sağlık.
Sayın Adil Bey,daha önceki yıllar da tavşanımız olmuştu,alışkınız aslında ama bunlarla ayrılık çabuk oldu,resimlerine baktıkca üzülüyorum.
Saygılar...
Sevgili Handan Hanım; tavşanlarınız için üzüldüm, çok da sevimli güzellermiş.
Sevgili YeniGine,evet çok güzellerdi:(:(:(
Ankaranın son guneşli günü,Mogan Gölü....Ankaranın resimlerini paylaşmamıştım,buyrun Mogan Gölüne :D
Gezinirken köpeğimiz buzun resmini cekmek istemişlerdi.Resim çekerken çekildiğinden haberleri yok :D
Köpeğimizin ilk sosyalleşmesi,fakat karşılaşma kötü sonuçlanıcakken ayrıldık oradan
Bu akşamlık bu kadar :)
Adını bılmediğim sedum cınsı olmalı,sarı mınık cıceklerı cok hoş.
Sevgi Durul
03-12-2012, 23:15
Sevgili hanndan, adını bilmediğiniz sarı çiçekli bitkiyi sedum palmeriye benzettim.
Paylaşımlar için teşekkürler... Sevgiler...
Selehattin 67
12-12-2012, 18:28
siteye giremediğim günlerde kaçırdığım güzellikleri gezdim [ tavşanlar için üzüldüm ] yine güzeller senenin son günlerinde güneşli günleri değerlendirmek lazım ilerideki günlerde arayacağız
Sevgili hanndan, adını bilmediğiniz sarı çiçekli bitkiyi sedum palmeriye benzettim.
Paylaşımlar için teşekkürler... Sevgiler...
Sevgili SDurul,teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Sevgiler
siteye giremediğim günlerde kaçırdığım güzellikleri gezdim [ tavşanlar için üzüldüm ] yine güzeller senenin son günlerinde güneşli günleri değerlendirmek lazım ilerideki günlerde arayacağız
Sayın Selehattin Bey,her güneşe son güneş dedik ama güneş hala güzelliğini esirmedi bizlerden.Tuhaf bı mevsim geçişi,bi kar bi güneş.inşallah zorlu günler beklemiyordur bizi.Saygılar.
Yeni aldığım campanulalar,
Günaydınlar sabah sabah içim açıldı:) ne kadarda güzeller öyle...
Günaydın sevgili dalya35,bahar gibiler dimi.....inşallah bakımını güzel yapabilirsem paylaşırım.
campanulalar çok güzel bir sakıncası yoksa kaça aldığınızı yazarmısınız. katmerli olan nefis görünüyor.
Katmerli olan 5tl,digeri de 10tl ye aldim.
Sevgili handan nerden aldınız bunları?benimarayıpta bulamadığm mavişler.:((((
Sevgili handann bahçenize çoktandır girememiştim....Tek kelime ile harikalar yaratmışzsınız....Çiçekleriniz çok çok güzel gelişmişler....Bahçe dizaynı da mükemmel olmuş....Tebrikler canım..Ellerinize sağlık...
Pembe çin kasımpatınız harika ...Mavişi ve pembe kasımpatlarını nereden aldığınızı yazarsanız çok mutlu olurum...Belki İst. da bulabilirim.... Mutlu ve sağlıklı günlerde bahçenizin keyfini çıkarınız....Selam ve sevgiler..İst. dan......:))
Benol Hazaroğlu
13-12-2012, 17:31
Merakla adres bekliyoruz sevgili handann. Katmerlisini yabancı sitelerde görüyordum hakikaten çok güzeller. Görselliğinin zevkini çıkarın.
Adres inşallah ulaşabileceğimiz bir yerdedir.
hanndan hanım güle güle büyütün mavişlerinizi. katmerlisi çok çok güzeldi fiyatı uygunmuş.
Mavişleri Panora alış-veriş merkezin -2 katta bulunan bi çiçekciden aldım.Diğer mavişler gibi çoğaltılıyorsa eğer demekki baharda paylaşabilirim.
Acaba isteyen dostlara saksısıyla alıp zarar görmeden gönderebilirmiyim?
Sevgili handann ben katmerli mavişlerimi geçen sene yazın malesef böcek katliamından kurtaramadım..Bu sene de hiçbir yerde katmerli maviş bulamadım....çok utanarak sizden katmerli mavişten bana göndermenizi rica etsem...Ücret ve kargoyu da lütfen kabul ediniz...Çok zahmetler vereceğim ama İst da bu yaz çok aradım...Selam ve sevgiler.......:))
Sevgi Durul
13-12-2012, 19:48
Sevgili hanndan çok naziksiniz ama buna gerek yok sanırım, sizin güzel fotoğraflarınızda seyrederiz katmerli mavişi.:) Ama üretip, dağıtım yaparsanız ona bir şey diyemem.:p Su sümbülleri gibi.:p
Bu arada su sümbüllerim epey yaprak çıkardı ve irileşti, kötüleşen eski yaprakları temizlemeli miyim? Bir de ne zaman çoğalırlar? Teşekkürler...
Sevgili handann bahçenize çoktandır girememiştim....Tek kelime ile harikalar yaratmışzsınız....Çiçekleriniz çok çok güzel gelişmişler....Bahçe dizaynı da mükemmel olmuş....Tebrikler canım..Ellerinize sağlık...
Pembe çin kasımpatınız harika ...Mavişi ve pembe kasımpatlarını nereden aldığınızı yazarsanız çok mutlu olurum...Belki İst. da bulabilirim.... Mutlu ve sağlıklı günlerde bahçenizin keyfini çıkarınız....Selam ve sevgiler..İst. dan......:))
Sevgili Berrin Hanım,beğeniniz için teşekkürler.
Siz sayfanızda belirtmiştiniz buyuk çiçekli kasımpatı bulamadım dıye,bizim kasımpatıların çiçekleri büyük.Karşıyakadaki seradan almıştım ama 2 ay önce gittiğimde büyük çiçeklisinden bende bulamadım.Baharda size gönderirim.Mavişide alış-veriş merkezindeki bi çiçekciden aldım.
Sevgiler...
Sevgili hanndan çok naziksiniz ama buna gerek yok sanırım, sizin güzel fotoğraflarınızda seyrederiz katmerli mavişi.:) Ama üretip, dağıtım yaparsanız ona bir şey diyemem.:p Su sümbülleri gibi.:p
Bu arada su sümbüllerim epey yaprak çıkardı ve irileşti, kötüleşen eski yaprakları temizlemeli miyim? Bir de ne zaman çoğalırlar? Teşekkürler...
Sevgili SDurul,inşallah mavişlere iyi bakarsam ilk işim dağıtım yapmak olacaktır.
Su sümbülünün kötü yaprakları kalsın temizlerken kökü sarsılabilir.Sıcak ortamda kök gelişimi oluyor,baharda gelişiminin hızına yetişemeyeceksiniz :p
Sevgili handann ben katmerli mavişlerimi geçen sene yazın malesef böcek katliamından kurtaramadım..Bu sene de hiçbir yerde katmerli maviş bulamadım....çok utanarak sizden katmerli mavişten bana göndermenizi rica etsem...Ücret ve kargoyu da lütfen kabul ediniz...Çok zahmetler vereceğim ama İst da bu yaz çok aradım...Selam ve sevgiler.......:))
Berrin Hanım,estagfirullah utanmanızı gerektirecek bi sebep yok,eğer ki saksısı ıle göndermemi istersenız haftasonu gıttıgımde alırım...
Sevgili handann...Eğer zahmetler olmayacaksa rica edeceeğim..Çünkü bu çiçeğin beyazı ve mavisini de sümüklüböcekler içine girerek kuruttu...Ve çok aradm İst. daa bulamadım...Sizde görünce çok sevindim..Bana bir saksı alıp gönderirseniz çok çok mutlu olacağım....Çok teşekkürler....
Memnuniyetle,katmerlisinden istiyordunuz değilmi?
Bende isdesem mümkünmüdür?arkadaşım evet dersen bende katmerli katmersiz beyaz üçündende istiyorum özelden konuşuruz.
Sevgiler.
Haftasonu panoraya gidicem,eğer mavişlerden kalmışsa alıp gönderirim,inşallah yolculuğu kolay geçer.
Sevgili handan doğum günün kutlu olsun iyiki varsın.
354388
Tesekkur ederim Sevim Hanim gul cok guzel,mutlu oldum gorunce.Ben simdi alayim bu gulu ama bi yanlis oldu sanirim dogum gunum subatta,o zaman yine isterim gulumu....Sevgiler....
Benol Hazaroğlu
14-12-2012, 09:29
Teşekkür ederiz sevgili handann.
Bugun mavişleri aldığımız çiçekciye gittik,annem mavişleri sorduğunda 'kalmadı agaclar.net den bi handan hanım var onun arkadaşlarına ayırdık İstanbula göndericez' dediğinde annem demiş 'ben annesiyim' :)
Gizli tanıklar kim acaba merak ettim...
Agaclar.net sayesinde meşhur mu oluyorum ne :)
Sevim Hanım ve Berrin Hanım,annem gitmişti çiçekciye ama kalmamış dedi,yarın tekrar gidicem kalan olursa alıp göndericem.
İnşallah kalmıştır.
Benol Hazaroğlu
14-12-2012, 17:11
Vallahi ben aldırdım hemen kargoya verildi geliyor. Yeğenim panoranın karşısında oturuyor. O semtte Anaokulu var hemen aldırttı.
Çiçekçi internette yayınlanmış çok talep var. Biz İstanbul'dan getiriyoruz demiş.
seyfi0505
14-12-2012, 18:32
hanndan hanım merak etmeyin gizli tanık benim seyfi0505
seyfi0505
14-12-2012, 18:39
ayrıca ilgi çiçekde murat bey var gayet insanlara tatlı bir dille yardımcı olmaya çalışıyor
kendisine burdan çok teşekkür ediyorum işlerinde başarılar diliyorum.
Çiçekci anneme teşekkür etmiş işlerim açıldı diye :)
İnsanın istediği az ya da cok ne olursa olsun kavuşması araştırması ne güzel şey.
Güzel günlerde büyütün,
Benol Hazaroğlu
15-12-2012, 14:04
Bunlara kavuşmama vesile olduğunuz için gönülden teşekkür.
sizinkiler de minik saksıda mı?
Rica ederim,mavisin ulasmasina sevindim,çiçeği geçene kadar saksısını değiştirmeseniz iyi olur,ben değiştirmedim aynı saksında duruyor.
Bugun tekrar gittim Berrin Hanim ve Sevim Hanim icin aldim.Son 2 tane kalmisti.
Sizi bitki delileri sizi...ne çabuk ya...ne zaman arayıverdiniz... getirtiverdiniz. :)
Oğlum git bak dedim....şimdi bana hâlâ yeri neredeydi baba diyor. :)
Sayın Tura,son 2 kalmıştı sizin için de alayım mı.
Bugun kitap ve çiçek aldım,yok böyle mutluluk,keşke her delilik böyle olsa dimi ama ;)
günebakan
15-12-2012, 23:19
Sevgili handan hanım bahçenizi uzun zamandır gezmemiştim gerçekten harika bir bahçe çıkmış ortaya ellerinize sağlık. Yangın için çok üzüldüm allah beterinden saklasın İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Papatyalara, kasımpatılara, mavişlere bayıldım hepside harika görünüyor Sevgiler:)
Sevgili handan hanım bahçenizi uzun zamandır gezmemiştim gerçekten harika bir bahçe çıkmış ortaya ellerinize sağlık. Yangın için çok üzüldüm allah beterinden saklasın İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Papatyalara, kasımpatılara, mavişlere bayıldım hepside harika görünüyor Sevgiler:)
Çok teşekkür ederim Sevgili gunebakan,yangın bizim için kötü bir tecrübe oldu çok şükür çabuk atlattık.Rabbım kimseye göstermesin.Sevgiler...
seyfi0505
17-12-2012, 22:40
hannndan hanım meleklerin borusu ve üçüz çiçeği tohumlarından gönderirseniz çok sevinirim
rica etesem
seyfi0505,tohumlar çardakta,ne kadar tohum kaldığını bilemiyorum.En kısa zamanda bakıp size bilgi veririm.
Yılbaşı çiçekleri ve menekşem :)
milaca2010
21-12-2012, 01:37
Sn.hanndan; yılbaşı çiçeğinizin rengi harika..:) Campanula'lara bayıldım, oldukça sağlıklı görünüyorlar, iyi günlerde büyütün ve keyfini sürün.
Sevgiler selamlar...
Teşekkür ederim Sevgili milaca2010,sevgiler.
Ben fakir
21-12-2012, 09:19
Sevgili Handan Hanım,
Bahçenizi gezerken bir şey dikkatimi çekti:
sadece iyi bir bahçevan değil, aynı zamanda çok iyi bir fotoğrafçısınız.
Kutlarım.
Çekilenler öyle saf ve duru ki,onların resimlerini çekmek çok güzel.
Teşekkür ederim.
KAPTANzst
21-12-2012, 10:36
Yılbaşı çiçekleriniz benim nergisler gibi yeni yılı erken getirdiler:=))
Tam zamanları aslında.
Güzel seyirler Handan hanım.
Yılbaşı çiçekleriniz benim nergisler gibi yeni yılı erken getirdiler:=))
Tam zamanları aslında.
Güzel seyirler Handan hanım.
Erken acmalarinda bencillik hakkimi kullaniyorum.seyirleri cok guzel
[QUOTE=KAPTANzst;1072284]Yılbaşı çiçekleriniz benim nergisler gibi yeni yılı erken getirdiler:=))
Zamane çiçekleri.
[QUOTE=KAPTANzst;1072284]Yılbaşı çiçekleriniz benim nergisler gibi yeni yılı erken getirdiler:=))
Zamane çiçekleri.
:D:D:D teknoloji kurbanları....
Ankara toplantısında Feriha Hanımın verdiği çelikler,adlarını bilmiyorum.
Yeşil olan gücü,kahverengi olanda sevgiyi temsil ediyor.
Yapımarketten aldığım çiçek soğanları,ilk kez deniyorum.Karışık olarak aynı saksıya diktim,bakalım nasıl bir göresellik sergileyecekler.
KAPTANzst
29-12-2012, 18:51
Güle güle büyütün.
İyi olacaklarından eminim.
milaca2010
29-12-2012, 18:56
Sn. handann; soğanlarınız rengarenk ve bol çiçekli olsunlar, güle güle büyüsünler.
saygılar sevgilewr...
merhaba handann hanım paketlerdeki resimler çok hoş görünüyor eminim sizinkiler onlardan daha güzel olacaktır yılbaşı çiçeğinizede bayıldım bir harika güle güle büyütün :)))
Sevgili hanndan, ne güzel bir bahçeniz var, bütün çiçeklerinize bayıldım. Şöyle bi on sayfa geriye gidebildim ancak, rengarenk papatyalarınıza, lavantalarınıza, kasımpatlarınıza hepsine bayıldım maşallah ellerinize sağlık. Daha önce gezme fırsatım olmamıştı, küçük bir yangın atlatmışsınız geçmiş olsun Allah başka göstermesin. Yeni aldığınız cicişleriniz de çok güzel hepsini mutlulukla yetiştirin. Mutlulukla, sağlıkla sürün güzel bahçenizin keyfini. Sevgiler.
Sayin KAPTANzst, sevgili milaca 2010, sevgili tuya,sevgili aheste begeniniz icin tesekkurler.Sevgiler....
Sevgili handan,çok güzeller güle güle büyütün.
Nevin Marangoz
05-01-2013, 00:36
Sevgili Hanndan!
Bahçenizi gezmeyi bu gece bitirebildim.Tabiî bu arada yazışmıştık.Adı datura olan beyaz kokulu çiçeği ilk defa gördüm.Soğuğa da dayanıklıysa çok iyi Onun tohumundan da isterim o zaman.Ellerinize sağlık.Bahçeniz çok güzel.İçinde keyifle yaşarsınız inşallah.Bana verdiğiniz üçüz tohumlarını mart-nisan gibi saksıya ekip çimlendirdikten sonra bahçeye almayı düşünüyorum.
Bu çiçek sevgisi bizde varken,bizi kim tutar.:D Yeni çiçekleriniz hayırlı olsun güle güle büyütün.
Sevgili Hanndan!
Bahçenizi gezmeyi bu gece bitirebildim.Tabiî bu arada yazışmıştık.Adı datura olan beyaz kokulu çiçeği ilk defa gördüm.Soğuğa da dayanıklıysa çok iyi Onun tohumundan da isterim o zaman.Ellerinize sağlık.Bahçeniz çok güzel.İçinde keyifle yaşarsınız inşallah.Bana verdiğiniz üçüz tohumlarını mart-nisan gibi saksıya ekip çimlendirdikten sonra bahçeye almayı düşünüyorum.
Sevgili Nevin Hanım,
ziyaretiniz için teşekkürler,bahçemde bizzat ağırlasaydım bu kadar yorulmazdınız:)
Kokulu daturayı geçtiğimiz kışın çimlendirmiştim yazında bahceye aldık,ınsallah baharda yeşerir,ama bu cinsi soğuğa dayanıklı değil diye biliyorum.baharda belli olur.Tohumları tam olgunlaşmamıştı topladıgımda,şubatta çimlendirmeyi deniycem,inşallah çimlenirse sizede veririm.
Üçüz çiçeği zahmetli bi bitki değil direk bahçeye de ekebilirsiniz.
Sizi tanımak çok güzel.Sevgiler....
Bu çiçek sevgisi bizde varken,bizi kim tutar.:D Yeni çiçekleriniz hayırlı olsun güle güle büyütün.
Teşekkür ederim Adil Bey,kim tutar bizi dimi ama,zaman geçtikçe çiçeklerimin çeşiti artıyor,buda benı mutlu ediyor.
Saygılar...
sayın handan merhaba nasılsınız
sakın beni sormayın çok üzgünüm :( çünkü su sümbülüm kurudu
ama sevindirici bir haberim var gönderdiğiniz buz çeliğini üçe bölüp ekmiştim artık 3 tane buz çiçeğim var hepside tuttu
birde size bir şey sormak istiyorum gönderdiğiniz lablab tohumunu artık ekmelimiyim yoksa biraz daha vakit varmı cevap verirseniz çok sevinirim saygılar
Sevgili tuya,su sumbulu icin uzuldum.Cok istekliydiniz yetistirmek icin.Kaybetmeniz moralinizi bozmasin.Baharda ilk kokleneni size gondermek isterim.
Buz cicegi icin sevindim,bahara kalmaz ciceklerinide gorebilirsiniz
Lablabi mart gibi cimlendirirseniz daha iyi olur, isterseniz ev ortaminda deneyin bir tanesini.
Sevgiler.....
Teşekkür ederim sayın handan çok naziksiniz ozaman ben su sümbülüne şimdiden talibim :)lablab içinde şöyle düşündüm şimdi birtanesini çimlendireyim bahara balkonum için hazır olsun diğerlerinide mart gibi çimlendireyim her şey için çok teşekkür ederim sağolun
seyfi0505,melek boruları umarım sızı hayal kırıklıgına uğratmaz...
Minik orkidem bodur boyuna bakmadan çiçek açıcak....
seyfi0505
18-01-2013, 19:49
Daturaların ikiside çok güzel katmerli olan daha göşterişli elinize saglık
Begonya, çiçeğini hiç eksik etmedi bizden....
Buz'un kar keyfi,büyüdükçe akıllanıyor,pati vermeyi öğrendi:D:D:D
Sayın Tura'dan gelen adenium tohumları ve bi dünya mutluluk,çok teşekkür ederim.
gülenyüz
29-01-2013, 17:04
Bende sayfama aldığım ve biriktirdiğim tohumları yüklemiştim.Eğer istediğiniz tohumlar bende de mevcut ise bende gönderebilirim.Sevgi ve Saygılar.
Sayın gülenyüz,nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim.Sayfanıza geliyorum hemen :)
Sevgili handan; epeydir yoktunuz?
Begonya, çiçeğini hiç eksik etmedi bizden....
Beyaz begonya gerçekten çok güzelmiş. Çok beğendim, sevgiyle kalın.
KAPTANzst
18-02-2013, 14:39
Sayın gülenyüz,nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim.Sayfanıza geliyorum hemen :)
Hanndan hanım beni de bekle bende geliyorum. :D Gülenyüz'ün bahçeyi talan edelim :) :)
gülenyüz
18-02-2013, 15:02
Çok teşekkürler.Ayaklarınıza sağlık.Bir daha gelmeden haber verin yemek pasta börek hazırlayalım.Sevgi ve Saygılar.
KAPTANzst
18-02-2013, 15:17
Çok teşekkürler.Ayaklarınıza sağlık.Bir daha gelmeden haber verin yemek pasta börek hazırlayalım.Sevgi ve Saygılar.
Hanndan hanım sayesinde yapılan bir gezintiydi;)
Habersiz gelmenin tadı bir başka oldu:D
Teşekkürler
Sevgili sevgi,esin,kaptanzst,gülenyüz ziyaretleriniz için teşekkürler,
Sevgi Hanım yarı yıl tatili olunca kızımla birlikte zaman geçirdiğim için nete girememiştim.Ama bahçelerdeki çalışmaları görünce çok kıskandım ;);););)
Kaptanzst,gülenyüzün bahçesi muhteşem,maşallah.clematislerin maşallahı var.
gülenyüz
18-02-2013, 15:41
Kendi sayfama yazmıştım kızlarla size geleceğiz yazın diye :D cevap gelmedi.Sizin kızla tanıştırmaya bahçeniz filan kalmaz allak bullak ederler.Bir sevinirler koşarlar,otları yerler.Bazen çiçekleri de miğdeleri ağrıdığında.Neyse meşgul etmeyim Sevgi ve Saygılar.
Bende sizin bahce sayfanıza yazıyordum :)
Altın çilek kozası,yağmura kara rağmen dokusu bozulmamış.ALTIN KOZA :D
Sayın Ahmet62 nin hediyesi ters laleler,hızlı bir şekilde büyümekteler.Merakla bekliyorum onları :D
Baharın müjleyicisi çiğdemler bahçemizi süsledi...
Bahçelerin olmazsa olmazları çuhalar,
Kamkatın saksısına diktiğimiz çuhalar...
Kamkatın saksısına diktiğimiz çuhalar...
Çok yakışmış saksıya altı da üstü gibi görsel şölen olmuş. ;)
Sayın h_doğan teşekkürler.
Handan hanım şu çuhalardaki renk ahengi ne kadar güzel.
İnsan baktıkça içi ısınıyor.
1372 nolu çuha fotoğrafları harika.
Çuhalar renk renk ve dayanıklı, çiçeğini mahrum etmiyor.Somon rengini daha önce görmemiştim,aldığımızda çiçeği yoktu,sabırsızlıkla bekliyorduk rengini,somon rengini görünce çok sevindim.
milaca2010
19-02-2013, 04:24
Çuhaların çoşkusu.
Bu soğuk günlerde rengarenk, insanın içini ısıtırcasına sıcacık.
Doğanın armağanlarını sizin mükemmel sunumunuzla izlemek ayrı bir keyif Sevgili hanndan.
Emeklerinize sağlık.
Sevgiler...
gülenyüz
19-02-2013, 19:43
Benim kızlar gezmeye çıktılar.Size doğru uğradılar mı?:D
Sn Hanndan,nasılsınız.....
Sevgili milaca2010,teşekkür ederim.
Sayın gülenyüz kızlar gelmedi henuz yolumu şaşırdılar,oğluşum geleceklerini duymasın!!!!
gülenyüz
20-02-2013, 08:44
Eşinizi çoçukları alın oturmaya gelin çoçuklarda sevsinler köpeklerle oynarlar bizde bahçede çay içeriz.Çok güzel olur.İlkbahar da yazın da olabilir.
Sayın gülenyüz,teşekkür ederim davetiniz için,inşallah çay içmeye geliriz,sizide bekleriz bahçemizi şenlendirirsiniz.
Bauhause'a bahar gelmiş,çuhaları görünce dayanamadım
Yeni aldığım arapsaçı ve areka.
Salondaki bazı bitkilerimiz.
Sonbahar Ankara toplantısında Feriha Hanımın verdiği kurdela çiçeği.Kamkatın saksısındaydı artık bağımsızlaşma vakti geldi.
Arapsaçı,,,,çöz beni arap saçı...
ve
sümbül,rengide kokusuda muhteşem.
Hepsi de çok güzeller, sağlıklı büyüsünler. Iyi günlerde keyfini sürün.:)
gülenyüz
22-02-2013, 16:00
Dökül dökül,ne var ne yok.Asıl hazine sizlerde.Şaka bir yana keşke çuhanın ebruli renginide alsaydın Sn Hanndan,tüh neyse diğerleri de güzel güle güle büyüt sevgi ve Saygılar.
Arapsaçı,,,,çöz beni arap saçı...
ve
sümbül,rengide kokusuda muhteşem.
Bu arapsaçı ilginç bir türmüş çok güzel görünüyor. ilerleyen zamanlarda gelişimini tekrar paylaşırsanız sevinirim.
Sevgi Durul
22-02-2013, 16:08
Sonbahar Ankara toplantısında Feriha Hanımın verdiği kurdela çiçeği.Kamkatın saksısındaydı artık bağımsızlaşma vakti geldi.
Sevgili hanndan, bu kurdela çiçeği değil de, ahtapot çiçeği gibi geldi bana.
Ahtapot çiçeği, callisia fragrans. Forumda bu bitki ile ilgili başlık da mevcut.
Yeni cicilerinizin hepsi çok güzel, güzel günlerde büyütün. Sevgiler...
gülenyüz
22-02-2013, 19:01
Sn Hanndan hnm.Merhabalar.Arkadaşlarımın bahçesini geziyorum.Herkes üşümüş içeri girmiş.Bende kapıda kaldım.Elimde de çiçekler var.Herkese çiçek hediye ediyorum bu akşam:p
Hepsi de çok güzeller, sağlıklı büyüsünler. Iyi günlerde keyfini sürün.:)
Çok teşekkür ediyorum Sevgi Hanım.
Dökül dökül,ne var ne yok.Asıl hazine sizlerde.Şaka bir yana keşke çuhanın ebruli renginide alsaydın Sn Hanndan,tüh neyse diğerleri de güzel güle güle büyüt sevgi ve Saygılar.
Sayın gülenyüz,sizin kadar hazinem geniş olmasada dökülüyoruz işte yavaş yavaş :)deli kızın çeyizi gibi :)
Sizdeki ebruliyi görünce pişman olmadım değil,en kısa zamanda gidip almak istiyorum.
Saygılar....
Bu arapsaçı ilginç bir türmüş çok güzel görünüyor. ilerleyen zamanlarda gelişimini tekrar paylaşırsanız sevinirim.
Sevgili _Esin_,
Daha önce arapsaçı nerteradan almıştım yaşatamadım bu türü de ilk kez alıyorum umarım bizimle olur uzun süre :)
Sevgili hanndan, bu kurdela çiçeği değil de, ahtapot çiçeği gibi geldi bana.
Ahtapot çiçeği, callisia fragrans. Forumda bu bitki ile ilgili başlık da mevcut.
Yeni cicilerinizin hepsi çok güzel, güzel günlerde büyütün. Sevgiler...
Sevgili SDurul,kurdela çiçeği diye aklımda kalmıştı,ama yanılmışım evet ahtapot çiçeğiymiş.Teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için.Ne çok şey öğrendim sizden....
Sevgiler.
Sn Hanndan hnm.Merhabalar.Arkadaşlarımın bahçesini geziyorum.Herkes üşümüş içeri girmiş.Bende kapıda kaldım.Elimde de çiçekler var.Herkese çiçek hediye ediyorum bu akşam:p
Aman efendim kapıda kalınırmı hiç bu çiçeklerle,buyrun buyrun,,,,çiçekler çok güzeller....
gülenyüz
25-02-2013, 17:47
Bir daki geldiğimde haberli geliceğim.Olmaz ki kapıda kalıyorum.Eşimle beraber çok ayıp oldu çok.Sevgi ve Saygılar...
fikreteren
25-02-2013, 18:08
Handan hanım arapsaçı bana selaginella gibi geldi. Güle güle büyütün.Çiçekleriniz çok güzel..
Handan hanım arapsaçı bana selaginella gibi geldi. Güle güle büyütün.Çiçekleriniz çok güzel..
Sayın fikreteren,bauhausedan aldım etiketinde arapsaçı yazıyordu ama dediğiniz gibi görsellerden baktım da selaginella,acaba arapsacının bi cinsimidir.
Bir daki geldiğimde haberli geliceğim.Olmaz ki kapıda kalıyorum.Eşimle beraber çok ayıp oldu çok.Sevgi ve Saygılar...
Tamam efendim,haberli gelin ki çay hazır olsun :)
tekomusti
03-03-2013, 07:55
sn handan hanım hepsi çok güzel güle güle büyütün
saygılar
Sevgili handann, uzun zamandır yoksunuz. Umarım her şey yolunda gidiyordur.
Gönderdiğin maviş renk değiştirerek bu hale geldi. Çokta güzel oldu. Tekrar çok teşekkür ederim. Memleketini özlemiş, ziyarete geldik.:)
401731
ilk başlangıcından bu yana izlemek ne keyifli...yaşamayı düşünemiyorum bile...çook güzel...mutlu ve sağlıklı günler sizinle olsun hanndan ..
iyi akşamlar handan hanım. bahçenizi baştan sona kadar dört saatte, gezebildim. ellerinize emeğinize sağlık güle güle yaşayın..üç aydır yoksunuz umarım bir yaramazlık yoktur. yeni güzelliklerinizi görmek dileğiyle bekliyorum...
Selehattin 67
15-11-2013, 21:32
handan hanım nasılsınız ankara toplantısında epey sohbet etmiştik siteye bazı sorunlarımdan dolayı pek giremiyorum girdiğimde bahçeleri gezince kendimi dünyanın en güzel belgesellerini seyrediyorum sanıyorum selamlar
fikreteren
20-11-2013, 10:22
Handan sayenizde su sümbülleri çoğaldı.Yazın açtılar. Çok teşekkür ederim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.