![]() |
|
![]() |
#23 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2010
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 7
|
Alıntı:
PASTIRMA ÇEMENİ YAPILIŞI Çemen tozu alınır. 3 yemek kaşığı hesabıyla yaparsanız epeyce bir çıkar ben 3 yemek kaşığı hesabı veriyorum size 8 yemek kaşığı kırmızı toz biber, 3 baş sarımsak bir tatlı kaşığı kimyon bir çay kaşığı karabiber yeterince tuz Sarımsak hariç hepsini bir kapta karıştırıyoruz.Blendırda çektiğimiz sarımsağı bir kaseye alıyoruz sarımsağın üzerini bir iki parmak geçecek kadar su koyuyoruz, toz karışımına ekleyip karıştırıyoruz.Tatlanması için en az 4 gün bekleyin hemende yenebilir ama bekletilmesi lezzetini artırır isteyen iri çekilmiş ceviz ve ince dilimlenmiş pastırmada koyabilir... AFİYETLER OLSUN.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|