agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen limon
  • 1 Gönderen malina
  • 1 Gönderen COYOTE
  • 1 Gönderen özlem11
  • 1 Gönderen Wallnut
  • 1 Gönderen papillon22
  • 1 Gönderen berduray
  • 1 Gönderen Mahmut Leventoğlu
  • 1 Gönderen hassoman
  • 1 Gönderen hozat
  • 1 Gönderen balbay
  • 1 Gönderen Tenar11
  • 2 Gönderen MOMİNE
  • 1 Gönderen TarifiniSevdim

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-04-2008, 21:35   #5
Ağaç Dostu
 
COYOTE's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-01-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 1,515
Galeri: 1
Balık için sos

Bir demet maydonoz, iki üç diş sarımsak rondoda ya da elde kıyılarak içine pul biber,limon suyu ve zeytinyağı karıştırılıyor. Çupra, levrek gibi balıklar ızgara ya da kağıt konulmuş tavada pişirilerek balık iki parça kalacak şeklide kılçıkları çıkartılıp üzerine bir iki yemek kaşığı dökülüyor. Tavsiye ederim çok şık ve lezzetli oluyor.

mrduran beğendi.
COYOTE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025