agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen TarifiniSevdim

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-12-2020, 08:44   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-12-2020
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 10
Pesto Sosu

Pesto Sosu

Name:  1080x1080.jpg
Views: 237
Size:  56.8 KB

Malzemeler:
1 çay bardağı çam fıstığı

1 bağ fesleğen
3 diş sarımsak

2 çorba kaşığı parmesan peyniri (rendelenmiş)

Yarım çay bardağı zeytinyağı

Hazırlanışı:
Ocakta küçük bir tavanın içerisinde çam fıstıklarını 6-7 dk. kavuruyoruz. Kavurma işlemi bittikten sonra mutfak robotunda çektiriyoruz. Devamında iyice yıkanmış temiz bir havlu ile kurutulmuş fesleğenleri ister yapraklarıyla ister saplarıyla (biz sapları ile kullandık.) ekleyip sarımsak, parmesan peyniri ve zeytinyağını da ilave edip robotta çektiriyoruz. Çektirdikten sonra hemen kullanacaksak sos kabımıza daha sonra kullanacaksak eğer kavanozun içine boşaltıp üzerini geçecek kadar zeytinyağı ilave edip buzdolabında 1 hafta saklayıp kullanmak istediğiniz zaman çıkarıp istediğiniz salata, peynir, makarna çeşidiyle tüketebilirsiniz.

Tarif videosu için:
https://www.tarifinisevdim.com/detay/pesto-sos-tarifi

TarifiniSevdim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025