agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-01-2011, 23:56   #1
Ağaç Dostu
 
bettyycim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-10-2010
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 2,060
Aynen öyle köfte yoğrulup yenecek kıvama gelince yumurtası katılır ve çok yoğrulmaz yumurtalar ezilmez çok ve pişirirken yumurtanın kabarması da makbuldür ve bir Urfalı olarak İsmail Bey dışarıdan yememniz çok normal ama İstanbul'da Elazığlı çiğköteci var, çamurlu çiğköfte adıyla satıyor oldukça güzel diğerleri genel de şişirme


Düzenleyen bettyycim : 19-01-2011 saat 23:56 Neden: kelime hatası
bettyycim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025