agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-01-2009, 22:03   #5
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Minem Mesajı Göster
YUMURTA DOLMASI...

3-)Hazırlanan bu harç ortadan kesilip içi boşaltılmış yumurtaların ortasındaki boşluğa doldurulur.Ardından üstleri çatalla ezilip düzleştiriliyor.
Sayın minem, tarifte biraz noksanlık var zannedersem. Yumurtalar ortadan bölündükten sonra derken, enine mi boyuna mı bölünecek. Bir de harç olararak hazırlanan yumurtanın sarıları tekrar içerisine doldurulduktan sonra, yumurtalar yarımşar halde mi pişiriliyor **** bir bütün olacak şekil de tamamlandıktan sonra mı kızartılıyor.

Ben bu sabah yapalım dedim ancak hem eşimle içinden çıkamadık bir de biraz zahmetli olur diye vaz geçildi. Konuyu biraz daha açarsanız ben bu tarifi denemek istiyorum. Teşekkürler.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
yumurta, yumurta yemekleri.


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025