agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen dağ çiği
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-11-2010, 15:36   #1
Ağaç Dostu
 
dağ çiği's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2009
Şehir: Yalova
Mesajlar: 568
Kuşburnun içindeki bütün tüyler kavonoza yapışır.
Kuşburnunuz kaç kg sa yarısı kadar şeker koyun çok fazla şekeri kaldırmıyor.
Ben yedi kg kuşburnundan yaptım ve yedi kg marmelatım oldu.

Tarif yazmak ne zormuş.Aman ne zormuş demeyin inanın yediğinizde değermiş diceksiniz. Afiyet olsun.

Eklenen Resimler
    
Maviş beğendi.
dağ çiği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-11-2010, 17:44   #2
Ağaç Dostu
 
artemisia10's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-05-2010
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 376
Galeri: 55
Elinize sağlık tarif çok güzel olmuş tüm ayrıntıları da anlatmışsınız çok severim kuşburnu marmelatını yapması zor diye denememiştim şimdi gözüme daha kolay göründü

artemisia10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025