View Single Post
Eski 12-11-2009, 08:20   #6
Derya Özen
Ağaç Dostu
 
Derya Özen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-11-2006
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 1,517
Kuşburnu marmelatı normalde hafif ekşimtidir. Ama bunu buruk bir tatda yemeyin, muhtemelen küfleniyordur. Kuşburnuya, isteğe göre, şeker koyularak yapılır, komşunuz; şeker atmadan yaptıysa, çabuk ekşir. Normal şartlarda barındırıldığı yer, soğuk olmalıdır, eğer dolapda değilde, açık bir yerde beklettiyseniz, ekşime yapmıştır. Normalde kuşburnu yediyseniz, o ekşiliğin, doğal tad mı, yoksa bozulmadan mı kaynaklandığını anlayabilirsiniz sanırım. Umarım yardımcı olmuşumdur.


Düzenleyen Derya Özen : 19-11-2009 saat 09:37 Neden: Harf hatası
Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön