agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 1 Gönderen uzman16
  • 1 Gönderen şehnaz
  • 2 Gönderen agozce
  • 1 Gönderen gultar
  • 3 Gönderen LavantaSE
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen aşkkuşu

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-08-2011, 08:12   #10
Ağaç Dostu
 
gultar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 495
Benim de 3 adet ekşi nar ağacım var.Nar ekşisi yapmak için özel olarak Çekirdekten yetiştirdim.Yıllardır nar ekşisi yapıyorum.Yalkaşık 12 yıl.Limonun kullanım alanları ile nar ekşisinin kullanım alanları farklı.Damak tadıyla da ilgili.Biz marul salatasından lahana sarmasına, kısırdan domates salatasına kadar yakışan her yemekte kullanıyoruz.Yapımı da o kadar eziyetli değil. Sadece kısık ateşte uzun süre kaynatılması takip istiyor.Kıvamını kaçırmamak için.Yapımında kendime göre bir kolaylık buldum onu uyguluyorum. Daha kolay suyunu çıkarıp kaynatıyorum. Şişeleyip bütün bir yıl kullanıyorum.

Fatma Kochan beğendi.
gultar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025