![]() |
Alıntı:
|
Gunaydin ;
C.tesi sabahi, Bension ve esi ile birlikte Buyukadadan 7.00 motoru ile Bostanciya hareket ediyoruz.Arabamizi bostanci otoparkindan alip Eskihisardan arabali vapur ile Topculara geciyoruz. Yine soylemekte fayda var, rahat bir yolculuk icin 1 kisilik yerimiz var. Ya da arkaya 3 kisi otururum derse 2 kisiye cikar. Sebo, gelirse onu ben Istanbula birakacagim. Bu son duyurumdur, biline..:o Her sey gonlunuzce olsun.. (Tohumdan yetistirdigim 10 kok yer kirazini dagitmak uzere getiriyorum) |
Sevgili loveforlife biliyorum sen de agaclar.net'siz olamıyorsun. Bazen biraz alınganlık gösterip kendini çekmek istiyorsun ama Allahtan fazla uzun sürmüyor, bağımlılığın seni hemen geri getiriyor.
Amannn biraz dikkatli ol, bu bağımlılık insanı doktorluk da yapıyor. ;) Arkadaşımız Hhatice uzun zamandır aramızda yoktu merak edip bir mesaj yazarak " nerelerdesiniz?" diye sordum. Aldığım cevap: "Canım Gülerim ben de sizi özledim .Aslına bakarsan Müjgana da geçen gün telefonda bahsettim .Ben bir ara çok fazla sardım bitkilere, deliliği filan da geçti .Ağzımı açtığımda sadece çiçek konuşur olmuşum .Ailem biraz teleşlandı .Bir uzmana gittim .Bana bir müddet çiçeklerden , siteden uzak kalmam gerektiğini söyledi . Sizleri çok sevdim ben , her zaman kalbim sizinle .Kocaman öptüm .Sevgiler." |
Bizde geliyoruz
Herkese merhaba;
Bizde üç arkadaş geliyoruz. Çokk güzel geçecek. Ahmet kanburoğlu Uğur atalay Ve ben mustafa aydın |
Ben doktorlarla yeterince haşırneşirim zaten... Bir de psikiyatrlar girerse listeye, her şey tamam olur. Benimki sadece bitki deliliği değil üstelik, bir de hayvan deliliği var ki, her ikisi de iflah olmaz!
(Bu arada alınganlık değil benimki. Aslında yerden göğe kadar haklıyım da, kıramayacağım insanlar var sitede. Öyle kaçıp gideceğim başka yer de yok. Dolayısıyla vazgeçemiyorum! ;)) |
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt 35. bebd 36. Müjgan Yılmaz 37. Zekiye kaçmaz 38. mustafa2304 ve 2 arkadaşı 39.? Kırklayalım!!! |
Bizde 2 kisi geliyoruz.
Bonjour40 ve esi Selamlar |
Merhabalar,
Keşke ben de katılabilsem, çok güzel bir köye benziyor, şelalesi de varmış. Ama cumartesi günleri bir kursum var malesef, eğer onu bir şekilde başka bir zamana kaydırabilirsem ben de katılmak isterim. Bakalım.. Sevgiler :) |
Sevgili Loveforlife ablam,ben heyecandan ölmek üzereyim son iki gün kaldı gözüme uyku girmiyor. Bu arada eşimin vardiyası değişti oda gelmek istiyor. Eğer üyeler arasında futbol seven yoksa eşim sap gibi kalacak. Umarı bir fanatik denk gelir de sıkılmaz:)
|
Alıntı:
|
Üzülmeyin sevgili sumeyra 47, ben koyu Bursa Sporlu'yum... dermişim.
Takımdan bir tanesinin adını söyle derlerse mutlaka kekemelerim. :D :D Sevgili zenfree olsaydı keşke fanatik GS. lıdır. |
Geçen yıl ailecek kahvaltıya gitmiştik. Çok güzel bir yer. Gidebiliyor olsaydım bir yakınımızın düğünü vesilesiyle orada olacaktım. Maalesef uymadı. Sizlere güzel bir toplantı diliyorum.
|
Aman arkadaşlar 180 numaralı mesajım sizi yanlış yönlendirmesin. Maşallah diyelim şu sıralar Forumumuzda her şey güllük gülistanlık, bir nahoş olay yok.
Mesajım üzerine kuşkuya düşen bazı arkadaşlar merak edip de " Güler Hanım ters giden bir şey mi var?" diye soruyorlar. Yazım genel bir mesajdı. ;) |
Alıntı:
|
Benim eşimde Fanatik Gs.lıdır kendisi sadece Türkiye değil dünya ki bütün ligleri takip ediyor.Bazen o kadar beni bunaltıyor ki, neyse ki Ağaçlar.net var yoksa kafayı yiyeceğim bir gün. :)
Artık Saitabat şelalesi sıkıntısını alır inşallah. |
1 Eklenti(ler)
Getireceğim soğanların çiçeği.:o
|
1 Eklenti(ler)
Ve bir tanede paşa bıyığı fidanı getireceğim.:o
|
Alıntı:
Bayrak rengi;) |
Sayın Jezebel, zaten çok yok ve büyük de değiller ama sizin için bir kaç tane ayırırım.:o
|
Bunlar crokosmia değil mi?
Sevgili jezebel ben size gönderirim. |
Güler hm. ismini bilmiyorum, ama çok çoğalıyorlar.
|
Alıntı:
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt 35. bebd 36. Müjgan Yılmaz 37. Zekiye kaçmaz 38. mustafa2304 ve 2 arkadaşı 39. Bonjour40 ve eşi Hala 40 numarayı bekliyoruz! :D |
Alıntı:
Sen de gelsen, gelirken kemanını da getirip kulaklarımızdaki pası silsen... Ne kadar güzel olur! Kursu bir günlüğüne eksene canım.:o |
Alıntı:
Sen bir de bendeki heyecanı düşünsene! Annem, rüyanda da görüyor musun toplantıyı diye soruyor. Sürekli toplantıyı düşünür oldum. Bursa'nın delisi olduğumu tastikleteceğim bu gidişle. Her şey çok güzel olsun istiyorum... İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız. Eşinin de gelmesine çok sevindim. O da bulur kaynaşacak birilerini... |
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt 35. bebd 36. Müjgan Yılmaz 37. Zekiye kaçmaz 38. mustafa2304 ve 2 arkadaşı 39. Bonjour40 ve eşi 40- tturt (Eşim, en büyük oğlum ve Ege ile birlikte) |
Alıntı:
Yıldız yokuşundan başlayacak uzun yolculuğumuzda arabamızda sadece gidiş olarak bir vaya iki kişilik yer var. |
Alıntı:
Ah Cemal ah hadi degelde gitme... Sonra yersin parpuyu Osman AĞA BEYden... Şiir konusuna gelince; Buluruz Anadolunun ozanlarından yazanlarından çizenlerinden bir sevda türküsü.. Dahada olmadı KARACAOĞLANIN Elifi'nin serçe parmağını büker alır geliriz onurla gururla.. Şaka bir yana bu gün kesinleşti bizimde sizlere kavuşup hasret giderebilme olayımız...Kısmetse birlikteyiz kızlarımın anası ile birlikte.. GÖZEL oluverecek GÖZEL... İsterseniz CEVİZ marabasına pardon ağasına sorun..:)...:) SAYGIYLA.. 1. Nevzat 2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt 35. bebd 36. Müjgan Yılmaz 37. Zekiye kaçmaz 38. mustafa2304 ve 2 arkadaşı 39. Bonjour40 ve eşi 40- tturt (Eşim, en büyük oğlum ve Ege ile birlikte) 41- Cemal.S ve Kızlarımın anası.. |
Ohh, ohhh 41 kere maşallah..... kutlarım seni sevgili loveforlife.
|
Bir aksilik çıkmaz ise... :)
1. Nevzat 2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt 35. bebd 36. Müjgan Yılmaz 37. Zekiye kaçmaz 38. mustafa2304 ve 2 arkadaşı 39. Bonjour40 ve eşi 40- tturt (Eşim, en büyük oğlum ve Ege ile birlikte) 41- Cemal.S ve Kızlarımın anası.. 42- üzüm +1 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025