![]() |
Cemo loveforlife telefonumu verdi mi? Ara beni ona göre alayım sizi terminalden...
|
50.nci olayım diye bekledim!! ama olmadı, daha fazla dayanamadım!!
1. Nevzat 2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. macbetch 22. keskint 23. OSMAN45 ve eşi. 24. Bension ve eşi 25. Reşit Palazoğlu 26. kopshtar 27. Akar911 289. Barba1981 ve eşi 29. Sumeyra47 30. Alys ve eşi 31. Ümit Korkmaz 32. Zülfinaz 33. bahcivankurt 34. bebd 35. Müjgan Yılmaz 36. Zekiye kaçmaz 37. mustafa2304 ve 2 arkadaşı 38. Bonjour40 ve eşi 39- tturt (Eşim, en büyük oğlum ve Ege ile birlikte) 40- Cemal.S ve Kızlarımın anası.. 41- üzüm +1 42- mitat10 ve eşi 43- Nuran Şahin 44. kgursan ve eşi kısmet olursa cemalS., i de getireceğim !! ama onun nasıl geleceğini (tek araba veya ayrı ayrı) kararını henüz bilmiyorum. Bi dolu sümbül ve frezya soğanı yavrusu getiriyorum. Bakalım büyütebilecekmisiniz?!! Ailecek hoş bir gün geçirmek dileğiyle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ay ben bu gece uyku uyuyabilir miyim ki? |
Alıntı:
|
dostlar yardım edebileceğim bir husus var mı? varsa yardıma hazırım. :)
|
Hepinize iyi eğlenceler diliyorum, biliyorum ki güzel bir gün geçireceksiniz... Keyfini çıkarın. Bol bol fotoğraf bekliyoruz inşallah...
|
Ben şimdi haberdar oldum. Sabah mutlaka orada olmak istiyorum. Görüşmek üzere...
|
Tüm dostlarımıza iyi yolculuklar dilemek istiyorum bir kez daha. Herhangi bir sorun olursa çekinmeden arayın lütfen...
Beni tanımayanlar oraya geldiklerinde nasıl mı tanıyacaklar? Yakama kırmızı gül takmayacağım elbette. Ama uykusuzluktan gözleri şişmiş, heyecandan içi içine sığmayan birini tanımanız güç olmayacaktır herhalde! Görüşmek, güzellikleri paylaşmak umuduyla... Sevgiler... |
Günaydın Sevgili loverlife,
heyecandan uyumadığınız belli oluyor. Şelaleyi biliyorum. Saitabat Köyü şelaleye ne kadar uzaklıktadır. Bilgi verirseniz bizim için kolaylık olacak. Görüşmek üzere. |
Hadi ama biz burada ilk resimleri bekliyoruz;)
Kimler geldi, ne getirdi:) Eğlenin bakalım, akşama haberler nasılsa dökülür. Sevgili loveforlife kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Bursa tayfası olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık
İnşallah gelen misafirleri memnun edebilmisizdir Cok keyifli harika bir gün geçirdim İyiki varsin Ağaçlar net |
gezi
eşim ve ben agaclar net ailesiyle çok güzel bir gün geçirdik. Bu günü hazırlayanlara ve gezimize katılanlara en içten teşekkürlerimizi sunarız.Hamdi Eyigör ve eşi Aysel Eyigör.
|
5 Eklenti(ler)
İlk resimler benden olsun dedim çok fazla çekim yapmadım ama elimdeki resimleri hemen göndermek istedim
Bir türlü orjinal boyutta yükleme yapamadım o yüzden resimleri yüklediğim adresi buraya ekliyorum inşallah arkadaşlar görebilirsiniz https://plus.google.com/photos/10387...LuYxNWGgeL7wwE |
4 Eklenti(ler)
Resimlerin devamı
|
Hepinize iyi akşamlar. Doktor randevumuz olduğu için erken ayrılmak zorunda kaldığımız için çok üzgünüm. Eşim ve ben çok güzel zaman geçirdik. Daha uygun bir zamanda herkezi daha yakından tanımak isterim.
Güler ablam gülen yüzün solmasın, öpüyoruz seni. Ali Sezgin abimi tanımaktan da çok mutlu olduk. Hamdi Eyigör amcam ellerinden öpüyoruz. Loveforlife başta olmak üzere emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ederiz. Sağolun varolun Ağaçlar net üyeleri. |
merhaba ağaçlar.net grubuyla yeni tanıştık, çok güzel insanlarla kahvaltı yapmak kısmet oldu,bilgi paylaşımı, ortamı çok sıcak idi.Kısacık zamanda yeni ilişkilerde bu kadar samimi olabilmek bizi çok etkiledi,herkesin amacı aynı aynı dili konuşan bir toplulukda bulunmaktan çok zevk aldık,tekrar buluşmak üzere.
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. |
5 Eklenti(ler)
Boş yere değilmiş bunca heyecan... Öylesine güzel insanlarla harika bir gün geçirmek varmış işin ucunda...
Onlarla kahvaltı etmek ne kadar keyifliymiş... Uzun yoldan gelmek herkesi acıktırmış iyice... Güler Ablam yine gözlükleri ve o harika enerjisiyle... Eklenti 451223 Uçurtma122 iyi ki uçup gelmiş Eskişehir'den ailesiyle... Eklenti 451224 Herkes düşmüş boğaz derdine... Eklenti 451225 Tturt da uzun yolu yakın etmiş, erken ayrılması gerekse de... Nedense pek pas vermedi bana bugün küçük Ege! Eklenti 451226 Memnuniyet yansımış dost yüzlere.... Eklenti 451227 |
5 Eklenti(ler)
Bazı insanlar vardır, tanımayı çok istersiniz ya. İşte onlardan biri kosphtar! Yanılmamışım... Cimcime kızları ve güler yüzlü eşiyle harika bir aileymişler gerçekten de... Daha uzun kalabilselerdi keşke...
Eklenti 451235 İşte harika enerjileriyle birkaç güzel insan daha... M.Levent Aktan'a ulaşım konusundaki yardımı için şükranlarımı sunarım özellikle. Eklenti 451236 Ve toplantıyı hazırlarken desteğini esirgemeyen, benim kahrımı çeken, değerli kardeşim Hasan Erk güzel eşiyle... Çok çok teşekkür ediyorum özel olarak kendisine! Eklenti 451240 Sevgili Muda, Afyon'dan Bursa'ya üşenmeden kalkıp gelmiş. Hem de ne geliş! Benim bir Şeker oğlum var artık... Kendisine özel teşekkürlerimle... Eklenti 451238 Eklenti 451239 |
Sevgili Loveforlife iyi ki bizim için bunca zahmete girip bu güzel günü hazırlamışsın. Sayende çok güzel bir ortamda çok güzel vakit geçirdik ailecek. Yorgun ama mutlu eve döndük. Tabi güzel "yüklerimizle" birlikte. Paylaşımlar öyle çok ve özenle hazırlanmıştı ki. Kim neyi paylaştı çok fazla bilemesem de herkese çok teşekkür ediyorum. Çektiğim bir kaç fotoğrafı yarın paylaşacağım. Başka toplantılarda buluşmak ümidiyle.
|
5 Eklenti(ler)
Yağmur ve Zülfinaz aynı sofrayı paylaşmış... Adam olacak çocuklar (geleceğin doğaseverleri) de grubumuza neşe katmış...
Eklenti 451247 Eklenti 451248 Değerli Ağabeyimiz Kgursan, çay servisine el atmış... Eklenti 451249 Üzüm ve Günebakan da aynı sofradaymış... Eklenti 451250 Güler Ablam durur mu, almış makineyi eline, başlamış paparazziliğe... Eklenti 451251 |
Her zaman ki gibi bir agaclar.net klasigi.
Sıcak, samimi, güler yüzlü, dostluk dolu, bitmesi istenilmeyen bir toplantı, tanışma, kaynaşma. Ve agaclar.net farkı. |
Sayın loveforlife,
Öncelikle size ve size yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Arkadaşları fotoğraflarından görmüş olduk. Gitmesek de, görmesek de o köy bizim köyümüzdür mısralarındaki gibi, katılmamış olsak bile aynı heyecanı paylaştığımıza emin olun. Toplantıya katılan tüm arkadaşlar selamlar, sevgiler, saygılar. |
agaclar.net ruhu.
Beni tanımayanlar oraya geldiklerinde nasıl mı tanıyacaklar? Yakama kırmızı gül takmayacağım elbette. Ama uykusuzluktan gözleri şişmiş, heyecandan içi içine sığmayan birini tanımanız güç olmayacaktır herhalde! |
5 Eklenti(ler)
Hamdi Eyigör, Selahattin Yılmaz, Bebd ve Cemal.S. sofranın başında keyifli bir sohbete koyulmuş...
Eklenti 451260 Nevzat Ağabey, Oylat sefasının üzerine Saitabat'ı beğenmiştir herhalde! Eklenti 451261 Heyecanlı kaynaşmalar, herkes bir burada bir başka yerde... Eklenti 451262 Eklenti 451263 Eklenti 451264 |
5 Eklenti(ler)
Neler neler paylaşıldı bu sohbetlerde?
Eklenti 451265 Tanışma ve bir Cemal.S klasiği... Eklenti 451266 Eklenti 451267 Eklenti 451268 Eklenti 451269 |
Biz de eve ancak gelebildik, arkadaşların fotoğraf yüklemeleri bittikten sonra sazı ele alacağım ama önce burada bir iki teşekkürüm olacak.
Sayın malina ilk teşekkürüm size olacak; bizleri bu güzel Forumda topladığınız için. İkinci teşekkür sevgili loveforlife'a tabii. Canım kardeşim biliyorum ki çok yoruldun, çok uğraştın ama bu gün bizlere harika bir gün yaşattın, sağ ol. Uzaktan yakından katılan hiç yüksünmeden taa Afyon'dan, Eskişehir'den, Balıkesir'den, Saray'dan, Kocaelinden, İstanbul'dan Gönen'den hatta Karadeniz Ereğli'den katılan can arkadaşlar, Yalova ve Bursa'lı arkadaşlar.... beraber olmak çok güzeldi. Sabah 7.00 da yollara düştük, bir arkadaşımız dedi ki agaclar.net çatısı altında olmasaydı bu toplantı beni kimse getiremezdi...ne kadar da doğru, başkası olsa para versen gelmezdi. agaclar.net'li olmanın gururunu bir kez daha hissettirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. ;) |
5 Eklenti(ler)
Cemal.S. şiirini okurken, kimi dalmış derinlere dinliyor sessizce...
Eklenti 451275 Eklenti 451276 Biri de var ki! Ah sevgili Lilium, kim bilir neler yazarsın sen şimdi o balonların içine... Eklenti 451277 Tanışmaya devam edelim derken pastayla kestik sözünüzü de... Eklenti 451278 Eklenti 451279 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025