agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Bursa toplantısı ve Saitabat Köyü gezisi (2 Kasım 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/32879.htm)

Güler 03-11-2013 14:45

3 Eklenti(ler)

Güler 03-11-2013 14:59

Kahvaltı edildi, kahveler içildi, pasta kesildi, dağıtım yapıldı... eeee sıra geldi Ekerler Roses gül serasını gezmeye.

Önce şelâlenin önünde grup fotoğrafı çektirdik, daha sonra arabalara doluştuk tam 26 arabalık konvoyumuz dörtlüleri yakarak gelin alıcıya gidercesine (çünkü yol boyunca bize bakanlarda bu hissi uyandırdık sanırım) seraya geldik.

Sevgili loveforlife daha önce kendileri ile görüşmüş olduğu için bizi hediyelerle karşıladılar, çok ilgi gösterdiler.
Tam bir gül cenneti içinde dolaştık, notlar aldık, fotoğraflar çektirdik.

Ayrılık zamanı gelip çatmıştı, işte bu kısım insanın içini buruyordu. Onca arkadaştan ayrılmak zor geliyordu ne kadar yorgun da olsak.
Vedalaşmalar başladı, yeniden görüşelim, bak uzun zamandır yoksun siteye girmeyi ihmal etme tembihleri, sarılıp öpüşmelerden sonra eve dönüş yoluna geçtik.

Son söz olarak sevgili loveforlife, çok yoruldun, çok uğraştın çabaladın ama harika bir toplantı tertipledin. Sana da Hasan Erk arkadaşımıza da tekrar tekrar teşekkür ederim.

Siz bütün agaclar net üyelerini çok ama çok seviyorum.

Güler 03-11-2013 15:45

4 Eklenti(ler)
Birkaç kare de benden gelsin....

Yüzünüz hep böyle gülsün....

Güler 03-11-2013 15:47

1 Eklenti(ler)
Sevgili Uzman16 bir zamanlar Forumumuzda çok faal bir üyemizdi, şimdi kaçakları oynuyor ama kendisini çok özlüyoruz.

Güler 03-11-2013 15:53

2 Eklenti(ler)
Aramızda olmalarına çok sevindiğimiz arkadaşlarımızdan...
Fatma Acar ve eşi.
Muda

Güler 03-11-2013 15:56

2 Eklenti(ler)
tturt ve eşi.

Ege'miz ve Oğuz.

Güler 03-11-2013 15:58

2 Eklenti(ler)
Oğuz ve OSMAN45

Hasan Erk ve eşi.

Güler 03-11-2013 16:00

1 Eklenti(ler)
kgursan hocamız.

Güler 03-11-2013 16:07

2 Eklenti(ler)
Üzüm, gelmene çok çok sevindik.

Üzüm

kopshtar ve eşi.

Güler 03-11-2013 16:10

1 Eklenti(ler)
Bu gülüşe papağan nasıl dayansın... hemen omuzuna konuverdi.

Müjgan Yılmaz 03-11-2013 17:15

Gönül dostları ile birarada olmak,her şeye bedel,zaman nasıl geçti anlamK mümkün mü?loveforlife,Hasan Erk emeklerinize sağlık.Bir çok güzel insan bu nedenle biraraya geldi:)Gönül ne çay ister,ne çayhane.Gönül dostlar ile sohbet ister toplantı bahane:))))

Jezebel 03-11-2013 17:58

Harika bir gün yaşanmış, her kare bunun ifadesi adeta;)
Sevgili arkadaşım loveforlife çok yoruldu, ama buna değmiş.
Gözlerindeki ışık, dudağındaki tebessüm hep bu günkü kadar bol olsun.
Bunca güzel insanı bir araya toplayıp ağırladı, kendisini kutluyorum.
Tek başına bunca işin altından kalkmak her yiğidin harcı değil.
Agaclar.net ailesinin eskileri, yaptığınız güzel paylaşımları bir bir öğrendim - bitkiler, çelikler, yumrular, şiirler...Hepinizle gurur duydum.
Açıkçası sabahtan beri sevgili Güler'in resimlerini ve yorumlarını görmek için bekledim,
ki yorum yazayım.
Sağ olsun katılımcılar günün memnuniyetini paylaştılar, ama Güler hanım, bu günün mimarı, son noktayı koymadan yazamazdım.
Uzaktan da olsa arkadaşıma verdiği destek ve moralden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.
Aslında orada olmuş kadar oldum;)
Ama kuymak, güller ve üzümsüler hele Goji aklımda kaldı,
ilk fırsatta Loveforlife'ile kolkola oralar gezilecek, yenmesi gerekenler yenecek:rolleyes:
İyi akşamlar.

OSMAN45 03-11-2013 19:05

5 Eklenti(ler)
Bu güzel toplantının yapılmasını sağlayan, emeği geçen, destek verenlere teşekkür ile başlamak istiyorum. Loveforlife kardeşimin eline, yüreğine, güler yüzüne sağlık. Bir ağaçlar.net toplantısı ancak bu kadar güzel düzenlenebilir.

Bülgisayarıma ulaşmak ve fotoğrafları aktarıp düzenlemek yorumumu yazmayı geciktirdi. Tüm arkadaşlar detaylı yorumlarda bulundukları için fazla uzatmak istemiyorum.

Hemen fotoğraflara geçiyorum. Kimseye poz vermesini istemedim. Paparazilik yaparak doğal ve spontane olmasını istedim.

Hadi Lilium(Nail) kardeşim sana birçok malzeme var. Özellikle senin fotoğrafların tam sana uygun:D

Atamızın fotoğrafı, mekanın ve toplantının değerini daha da arttırıyor.

OSMAN45 03-11-2013 19:15

5 Eklenti(ler)
Devam.

Güzellik ve özlemin tarifini bunlarla çok rahat yapabilirsiniz. Cemal kardeşimin şiirini huşu içinde dinledik.

günebakan 03-11-2013 19:15

Her zaman olduğu gibi elimizden geldiğince ailecek bu güzel buluşmadaydık. Bu güzel gün için çok uğraşan Loveforlife'a tekrar tekrar teşekkür ederiz Güler ablamın da dediği gibi sanaldan konuşup gerçekte birçok arkadaşla karşılaşmak çok güzel oldu hele de Uzman16' yı görmek benim için ayrı bir sevinç oldu. Ayrıca dağıtılan ve bizim delice saldırdığımız bitkileri getiren ve gönderen herkese çok teşekkürler( aslında ben bitki almayacaktım ama eve dönerken elimiz de 3 ,4 torba vardı yani gene gözüm döndü:))))

Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız inşallah başka buluşmalarda tekrar görüşürüz.

tturt 03-11-2013 19:20

3 Eklenti(ler)
Bursa toplantısı sonrası Sapancaya geçtik. Biraz önce eve girdim hemen fotoğraflara bakmaya başladım. Yazılanları okudum.

Başta sevgili loveforlife olmak üzere toplantı için emek harcayan herkese çok teşekkür ederim.

Uzun bir aradan sonra eski dostları görüp yeni arkadaşlar tanımak çok güzeldi. Çok kısa da olsa sohbet etmek çok güzeldi.

Biz erken ayrıldığımız için çok istememe rağmen sera gezilerine katılamadım. Artık adresleri sevgili loveforlife'den alıp sık sık gittiğim Bursa seyahatlerinin birinde özellikle ekerler roses ve üzümsü bitkileri yetiştiren amcayı bende ziyaret etmek isterim.

Bizden bir kaç fotoğraf.

Eklenti 451646

Eklenti 451647

Eklenti 451648

OSMAN45 03-11-2013 19:27

5 Eklenti(ler)
Devam.

Pastamız. (çelik, fide peşinde koşarken yemeye fırsat bulamadık)

Hey Anadolu divanesi hadi gel şu takımı tamamlayalım.

Hah şöyle.

Takım dediğin böyle toplu olur.

OSMAN45 03-11-2013 19:37

5 Eklenti(ler)
Devam.

Papağan da bizim sevgimize ortak oluyor. Canlı sevgisini duyanı çok iyi anladı.

Ekerler roses dan seçkin görüntüler.

OSMAN45 03-11-2013 19:53

Öncelikle, bu toplantıyı ve her ağaçlar net toplantısını düzenleyen veya destekleyen, paylaşımcıların en büyüğü(yaş dan bahsetmiyorum) Güler hanıma, diğer gönlü zengin paylaşımcı arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

mustafa2304 03-11-2013 20:22

Öncelikle Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlikti. Güzel bir vakit geçirdik. ( loveforlife ) neslihan hanıma emekleri için teşekkür ediyorum. İlk defa böyle etkinliğe katıldım. Bursa dışından gelen arkadaşlarda çok heyecanlıydı. Bende heyecanlıydım. Orada olmayıp çelik gönderenlere çok teşşekür ediyorum. En kısa görüşmek dileklerimle...Gönüller hep bir olsun...

zelish 03-11-2013 20:41

Sevgili Loveforlive, eline emegine düşüncene saglık. Bu kadar güzel insanı biraraya getirmişsin. Muhteşem bir organizasyon ve buluşma olmuş. Tek tek kısandım sizleri, Bandırma da olsaydım koşa koşa gelirdim. :( Sevgili Güler ablacım, Lilium, Osman45 abim, Kgursan, Cemal abim sizleri ayrı bir özlemişim.

Sevgili agaclar net üyeleri iyiki varsınız, gönlümüz gözümüz açıldı sayenizde. :)

İzmir grubu olarak bizler de yapalım, ne dersiniz İzmirliler ? :D:D

kyora 03-11-2013 21:08

Selamlar,
Ben bu resimlerde mutlu insanlar gördüm. Karşılıksiz gulumseyebilen, ciceklerin peşinden cocuklar gibi kosabilen, koskocaman yürekleri olan insanlar gördüm. Siz sevgili dostlar, bu dünyada paranın satın alamayacağı şeylere sahipsiniz...
Iyiki varsınız...Yureginizdeki sevgi hiç tukenmesin...Sevgi ve saygılar

OSMAN45 03-11-2013 22:36

5 Eklenti(ler)
Bu güzel toplantı hakkında sürekli yazmak istiyorum.

Paylaşımcı arkadaşlarımın çok değerli çiçeklerini ertesi gün hemen bahçeme ulaştırdım ve toprakla buluşturdum. Bahçemin en önüne yerleştirdim.

Papatya (margerita)lar giriş yolumun 2 metrelik yan bölümüne ektim.

Altın çilekleri büyük bir saksıya, Kamil beyin soğanlarını ay şeklinde çiçek tarhımın içine, değerini Ekerler roses da öğrendiğim ABRAKADABRA gülünü ve kasımpatıyı balkonumun önüne bizzat yerleştirdim.

Tekrar teşekkürler.

İpekböcegi 03-11-2013 22:50

Merhaba,
Papatyaların yerini çok güzel tespit etmişsiniz. Tek kökler halinde olur ancak çok güzel durmuyor. Daha sık toplu ekilmesi gerekiyordu. Bizimkilerde öyle yol boyunca devam ediyor. Çiçeklendiklerinde toplu muhteşem duruyor.

YeniGine 03-11-2013 23:51

Çok güzelmiş çok... Fotoğrafların devamına baktım, imrendim, kıskandım... Tekrar ağlamak istiyorum... Canlar hepiniz ayrı ayrı harikasınız, yüzlerinizdeki o güzel gülücükler hiç solmasın, eksilmesin inşallah...

Lilium 04-11-2013 01:56

5 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1214147)
Biri de var ki! Ah sevgili Lilium, kim bilir neler yazarsın sen şimdi o balonların içine...

Sevgili loveforlife, tüm resimlerin yüklenmesi bitsin sonra bir şeyler düşünüyorum, ama sen bir karede varsın ki, yandın sen yandın. :D

Sevgi dolu yüreğinle öyle güzel şeyler yapmışsın ki, bir ara mahcubiyetten kendime gelemedim tutuldum kaldım,

Bazı insan vardır duyar hisseder fakat yansıtamaz, siz sempatinizi sevginizi içinizdeki enerjiyi kalbinizde duyduğunuz hissi öylesine güzel verdiniz ki, bu konuda size hayran kaldım, böylesine güzel bir toplantıya sebep olduğun için tüm yüreğimle sizi kutluyorum çok teşekkür ediyorum.

Eklenti 451872

Eklenti 451873

Eklenti 451874

Eklenti 451875

Eklenti 451876

Lilium 04-11-2013 01:58

5 Eklenti(ler)
Eklenti 451877

Eklenti 451878

Eklenti 451879

Eklenti 451880

Eklenti 451881

Lilium 04-11-2013 02:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 1214460)

Hadi Lilium(Nail) kardeşim sana birçok malzeme var. Özellikle senin fotoğrafların tam sana uygun:D

Ah osman abi ahhh fena tongaya gelmişim,(Bizde kendimizi paparazi sanıyorduk) :( alacağın olsun, her an sana bir süpriz olabilir bilesin. :D

Hele bir tüm fotoğraflar yüklensin görürsün sen görürsün. :D

s.serdar 04-11-2013 03:29

Her şey çok güzel. Paylaşımlar harika. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
Ancak katılanlar arasında çekilişi yapılan traktör ikramiyesinin kime çıktı açıklanmamış. :mad:

:D

loveforlife 04-11-2013 04:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 1214629)
Sevgili loveforlife, tüm resimlerin yüklenmesi bitsin sonra bir şeyler düşünüyorum, ama sen bir karede varsın ki, yandın sen yandın. :D

Sevgi dolu yüreğinle öyle güzel şeyler yapmışsın ki, bir ara mahcubiyetten kendime gelemedim tutuldum kaldım,

Bazı insan vardır duyar hisseder fakat yansıtamaz, siz sempatinizi sevginizi içinizdeki enerjiyi kalbinizde duyduğunuz hissi öylesine güzel verdiniz ki, bu konuda size hayran kaldım, böylesine güzel bir toplantıya sebep olduğun için tüm yüreğimle sizi kutluyorum çok teşekkür ediyorum.

Yakacaksa dostlar yaksın Sevgili Lilium. Dosttan gelene razıyız...:p

Sevgiyi paylaşabildiysem ne mutlu bana! Ama paylaşılanı alabilen siz değerli dostlar olmasa, ne yarardı sevgim bir başına? Asıl ben davetimi geri çevirmeyip, beni kırmayıp sabahın seherinde yollara koyulup agaclar.net ruhunu ortaya koyan tüm değerli dostlarımıza çok teşekkür ederim...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025