![]() |
3 Eklenti(ler)
|
Kahvaltı edildi, kahveler içildi, pasta kesildi, dağıtım yapıldı... eeee sıra geldi Ekerler Roses gül serasını gezmeye.
Önce şelâlenin önünde grup fotoğrafı çektirdik, daha sonra arabalara doluştuk tam 26 arabalık konvoyumuz dörtlüleri yakarak gelin alıcıya gidercesine (çünkü yol boyunca bize bakanlarda bu hissi uyandırdık sanırım) seraya geldik. Sevgili loveforlife daha önce kendileri ile görüşmüş olduğu için bizi hediyelerle karşıladılar, çok ilgi gösterdiler. Tam bir gül cenneti içinde dolaştık, notlar aldık, fotoğraflar çektirdik. Ayrılık zamanı gelip çatmıştı, işte bu kısım insanın içini buruyordu. Onca arkadaştan ayrılmak zor geliyordu ne kadar yorgun da olsak. Vedalaşmalar başladı, yeniden görüşelim, bak uzun zamandır yoksun siteye girmeyi ihmal etme tembihleri, sarılıp öpüşmelerden sonra eve dönüş yoluna geçtik. Son söz olarak sevgili loveforlife, çok yoruldun, çok uğraştın çabaladın ama harika bir toplantı tertipledin. Sana da Hasan Erk arkadaşımıza da tekrar tekrar teşekkür ederim. Siz bütün agaclar net üyelerini çok ama çok seviyorum. |
4 Eklenti(ler)
Birkaç kare de benden gelsin....
Yüzünüz hep böyle gülsün.... |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Uzman16 bir zamanlar Forumumuzda çok faal bir üyemizdi, şimdi kaçakları oynuyor ama kendisini çok özlüyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
Aramızda olmalarına çok sevindiğimiz arkadaşlarımızdan...
Fatma Acar ve eşi. Muda |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Gönül dostları ile birarada olmak,her şeye bedel,zaman nasıl geçti anlamK mümkün mü?loveforlife,Hasan Erk emeklerinize sağlık.Bir çok güzel insan bu nedenle biraraya geldi:)Gönül ne çay ister,ne çayhane.Gönül dostlar ile sohbet ister toplantı bahane:))))
|
Harika bir gün yaşanmış, her kare bunun ifadesi adeta;)
Sevgili arkadaşım loveforlife çok yoruldu, ama buna değmiş. Gözlerindeki ışık, dudağındaki tebessüm hep bu günkü kadar bol olsun. Bunca güzel insanı bir araya toplayıp ağırladı, kendisini kutluyorum. Tek başına bunca işin altından kalkmak her yiğidin harcı değil. Agaclar.net ailesinin eskileri, yaptığınız güzel paylaşımları bir bir öğrendim - bitkiler, çelikler, yumrular, şiirler...Hepinizle gurur duydum. Açıkçası sabahtan beri sevgili Güler'in resimlerini ve yorumlarını görmek için bekledim, ki yorum yazayım. Sağ olsun katılımcılar günün memnuniyetini paylaştılar, ama Güler hanım, bu günün mimarı, son noktayı koymadan yazamazdım. Uzaktan da olsa arkadaşıma verdiği destek ve moralden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Aslında orada olmuş kadar oldum;) Ama kuymak, güller ve üzümsüler hele Goji aklımda kaldı, ilk fırsatta Loveforlife'ile kolkola oralar gezilecek, yenmesi gerekenler yenecek:rolleyes: İyi akşamlar. |
5 Eklenti(ler)
Bu güzel toplantının yapılmasını sağlayan, emeği geçen, destek verenlere teşekkür ile başlamak istiyorum. Loveforlife kardeşimin eline, yüreğine, güler yüzüne sağlık. Bir ağaçlar.net toplantısı ancak bu kadar güzel düzenlenebilir.
Bülgisayarıma ulaşmak ve fotoğrafları aktarıp düzenlemek yorumumu yazmayı geciktirdi. Tüm arkadaşlar detaylı yorumlarda bulundukları için fazla uzatmak istemiyorum. Hemen fotoğraflara geçiyorum. Kimseye poz vermesini istemedim. Paparazilik yaparak doğal ve spontane olmasını istedim. Hadi Lilium(Nail) kardeşim sana birçok malzeme var. Özellikle senin fotoğrafların tam sana uygun:D Atamızın fotoğrafı, mekanın ve toplantının değerini daha da arttırıyor. |
5 Eklenti(ler)
Devam.
Güzellik ve özlemin tarifini bunlarla çok rahat yapabilirsiniz. Cemal kardeşimin şiirini huşu içinde dinledik. |
Her zaman olduğu gibi elimizden geldiğince ailecek bu güzel buluşmadaydık. Bu güzel gün için çok uğraşan Loveforlife'a tekrar tekrar teşekkür ederiz Güler ablamın da dediği gibi sanaldan konuşup gerçekte birçok arkadaşla karşılaşmak çok güzel oldu hele de Uzman16' yı görmek benim için ayrı bir sevinç oldu. Ayrıca dağıtılan ve bizim delice saldırdığımız bitkileri getiren ve gönderen herkese çok teşekkürler( aslında ben bitki almayacaktım ama eve dönerken elimiz de 3 ,4 torba vardı yani gene gözüm döndü:))))
Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız inşallah başka buluşmalarda tekrar görüşürüz. |
3 Eklenti(ler)
Bursa toplantısı sonrası Sapancaya geçtik. Biraz önce eve girdim hemen fotoğraflara bakmaya başladım. Yazılanları okudum.
Başta sevgili loveforlife olmak üzere toplantı için emek harcayan herkese çok teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra eski dostları görüp yeni arkadaşlar tanımak çok güzeldi. Çok kısa da olsa sohbet etmek çok güzeldi. Biz erken ayrıldığımız için çok istememe rağmen sera gezilerine katılamadım. Artık adresleri sevgili loveforlife'den alıp sık sık gittiğim Bursa seyahatlerinin birinde özellikle ekerler roses ve üzümsü bitkileri yetiştiren amcayı bende ziyaret etmek isterim. Bizden bir kaç fotoğraf. Eklenti 451646 Eklenti 451647 Eklenti 451648 |
5 Eklenti(ler)
Devam.
Pastamız. (çelik, fide peşinde koşarken yemeye fırsat bulamadık) Hey Anadolu divanesi hadi gel şu takımı tamamlayalım. Hah şöyle. Takım dediğin böyle toplu olur. |
5 Eklenti(ler)
Devam.
Papağan da bizim sevgimize ortak oluyor. Canlı sevgisini duyanı çok iyi anladı. Ekerler roses dan seçkin görüntüler. |
Öncelikle, bu toplantıyı ve her ağaçlar net toplantısını düzenleyen veya destekleyen, paylaşımcıların en büyüğü(yaş dan bahsetmiyorum) Güler hanıma, diğer gönlü zengin paylaşımcı arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
|
Öncelikle Böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlikti. Güzel bir vakit geçirdik. ( loveforlife ) neslihan hanıma emekleri için teşekkür ediyorum. İlk defa böyle etkinliğe katıldım. Bursa dışından gelen arkadaşlarda çok heyecanlıydı. Bende heyecanlıydım. Orada olmayıp çelik gönderenlere çok teşşekür ediyorum. En kısa görüşmek dileklerimle...Gönüller hep bir olsun...
|
Sevgili Loveforlive, eline emegine düşüncene saglık. Bu kadar güzel insanı biraraya getirmişsin. Muhteşem bir organizasyon ve buluşma olmuş. Tek tek kısandım sizleri, Bandırma da olsaydım koşa koşa gelirdim. :( Sevgili Güler ablacım, Lilium, Osman45 abim, Kgursan, Cemal abim sizleri ayrı bir özlemişim.
Sevgili agaclar net üyeleri iyiki varsınız, gönlümüz gözümüz açıldı sayenizde. :) İzmir grubu olarak bizler de yapalım, ne dersiniz İzmirliler ? :D:D |
Selamlar,
Ben bu resimlerde mutlu insanlar gördüm. Karşılıksiz gulumseyebilen, ciceklerin peşinden cocuklar gibi kosabilen, koskocaman yürekleri olan insanlar gördüm. Siz sevgili dostlar, bu dünyada paranın satın alamayacağı şeylere sahipsiniz... Iyiki varsınız...Yureginizdeki sevgi hiç tukenmesin...Sevgi ve saygılar |
5 Eklenti(ler)
Bu güzel toplantı hakkında sürekli yazmak istiyorum.
Paylaşımcı arkadaşlarımın çok değerli çiçeklerini ertesi gün hemen bahçeme ulaştırdım ve toprakla buluşturdum. Bahçemin en önüne yerleştirdim. Papatya (margerita)lar giriş yolumun 2 metrelik yan bölümüne ektim. Altın çilekleri büyük bir saksıya, Kamil beyin soğanlarını ay şeklinde çiçek tarhımın içine, değerini Ekerler roses da öğrendiğim ABRAKADABRA gülünü ve kasımpatıyı balkonumun önüne bizzat yerleştirdim. Tekrar teşekkürler. |
Merhaba,
Papatyaların yerini çok güzel tespit etmişsiniz. Tek kökler halinde olur ancak çok güzel durmuyor. Daha sık toplu ekilmesi gerekiyordu. Bizimkilerde öyle yol boyunca devam ediyor. Çiçeklendiklerinde toplu muhteşem duruyor. |
Çok güzelmiş çok... Fotoğrafların devamına baktım, imrendim, kıskandım... Tekrar ağlamak istiyorum... Canlar hepiniz ayrı ayrı harikasınız, yüzlerinizdeki o güzel gülücükler hiç solmasın, eksilmesin inşallah...
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sevgi dolu yüreğinle öyle güzel şeyler yapmışsın ki, bir ara mahcubiyetten kendime gelemedim tutuldum kaldım, Bazı insan vardır duyar hisseder fakat yansıtamaz, siz sempatinizi sevginizi içinizdeki enerjiyi kalbinizde duyduğunuz hissi öylesine güzel verdiniz ki, bu konuda size hayran kaldım, böylesine güzel bir toplantıya sebep olduğun için tüm yüreğimle sizi kutluyorum çok teşekkür ediyorum. Eklenti 451872 Eklenti 451873 Eklenti 451874 Eklenti 451875 Eklenti 451876 |
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Hele bir tüm fotoğraflar yüklensin görürsün sen görürsün. :D |
Her şey çok güzel. Paylaşımlar harika. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
Ancak katılanlar arasında çekilişi yapılan traktör ikramiyesinin kime çıktı açıklanmamış. :mad: :D |
Alıntı:
Sevgiyi paylaşabildiysem ne mutlu bana! Ama paylaşılanı alabilen siz değerli dostlar olmasa, ne yarardı sevgim bir başına? Asıl ben davetimi geri çevirmeyip, beni kırmayıp sabahın seherinde yollara koyulup agaclar.net ruhunu ortaya koyan tüm değerli dostlarımıza çok teşekkür ederim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025