![]() |
Bende resimlerde bir eksik var diyordum
Sizin elinizin değmesi gerekiyormuş . |
Lilium.....!Lilium....
Hiciv,espri yüksek zeka gerektirir,muhteşem,saygıyla eğiliyorum... İyi ki varsınız,fotoğraflar(anılar)sizinle daha bir anlam kazanıyor,zenginleşiyor ellerinize yüreğinize sağlık:) |
Klasik ağaçlar net toplantısı, dostluk paylaşım ve güzel insanlar...
Ama sanırım Saitabad şelalesi gene susuz.. İkinci gidişimde de böyleydi. Oysa ilk gördüğümde şelale ve gürül gürül akan bir dere vardı ve bir başlık açmıştım.... http://www.agaclar.net/forum/geziler...light=saitabad |
Sizi yeniden burada görmek ne hoş sevgili Vildan Sönmez, özlettiniz kendinizi.
|
Ne harika bir toplantı olmuş. Sevgili Loveforlife başta olmak üzere tüm katılan, uzaktan yakından paylaşımda bulunan arkadaşlarımızın gönüllerine, emeklerine sağlık. Darısı tüm illerin başına :)
|
Ben de özledim ben de ;)
Alıntı:
|
demekki gidenleri geri getirmenin yolu toplantılardan geçiyormuş.ozaman sık sık toplanmak gerek
|
Alıntı:
|
elbetteki aklımdan geçiriyorum ve bunun içinde sanırım en uygun zaman bahar ayları olacak.hem biraz daha özlemiş oluruz birbirimizi hemde baharda canlanan doğada daha güzel zaman geçirebiliriz...
|
Alıntı:
İki arkadaşımıza da iki renkli olan maviş gitti. İnşallah üretebilirler. Şu ana kadar hiç kimsede o rengi daha görmedim. İki renkli mavişi toplantıya gelirken dikmiştim. Diğerleri uzun süredir minik saksılarında bekliyorlardı. Saksıları büyüdüğü zaman kolay bir şekilde gelişirler. Saksılar küçük olduğu mavişler de susuzluğa dayanıklı olmadıkları için su durumlarına dikkat etmek gerekiyor. Kaktüs kaynana topuzu. Normalde başka kaktüslerde olmayan bir şekilde büyük bir kök sistemi var. Diğer dörtlü ise yayılıcı sedumlar. En güzel tarafları kışa dayanıklı olmaları. Ben çiçeklerini de çok beğeniyorum. Yeşil renkli olan bir mezarlıkta tamamen üzerini kaplamış bir vaziyette görmekteyim. Çiçek açtığı dönemde çok güzel olmuştu. Fazla bir bakım istememeleri çok güzel bir özellik. Ben üç veya dört rengini bir bardağa dikmeye çalıştım. Çok çabuk bir şekilde kökleniyorlar. Çoğu küçük de olsa köklenmiş durumda getirdim. Daha önce aklıma gelse idi biraz daha iyi ve daha çok yapabilecektim. Bu çiçeklerden alan arkadaşlar hemen büyük saksılara alırlarsa çok daha güzel ve çabuk şekilde büyürler. İki renginin bulunduğu linkler aşağıdadır. http://www.agaclar.net/forum/yerortu...tler/16379.htm http://www.agaclar.net/forum/yerortu...tler/16349.htm Aynı cinsin değişik yaprak renklerini bir araya getirmeye çalıştım. Sedum reflexum da bir kaç bardakta vardı. Onun da büyük ve küçük yapraklısı var. http://www.agaclar.net/forum/yerortu...tler/16376.htm |
Paylaşımınız için teşekkürler sayın Muda. Ayrı ayrı dikip çok özenle hazırlamışsınız. Bilgilendirme içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım bu minikleri büyütebilirim.
|
Alıntı:
|
Getirdiğim maviş saksısını kime vermiştim?
|
Maşallah çok güzel bir gün olmuş. tek tek sayfaları dolaştım sanki bende oredaymışım gibi geldi bana . emeği geçen herkese çok teşekkürler. tekrar maşallah
|
Alıntı:
Yahu ben uyumuşum:( |
Evet getirdim, içinde de 4-5 kök vardı. Saksıyı bir arkadaşa verdim ama kime?
|
Alıntı:
|
Sevgili Güler abla;saksınız emin ellerde evimdeki en güzel köşede yerini aldı.O güzel ve bir türlü ulaşamadığım maviş için birkez daha sonsuz teşekkürler.paylaşımın en nadide çiçeğiydi benim için...
|
Alıntı:
|
Teşekkürler ablacığım ...
|
Sayın loveforlife emeklerinizin karşılığını çok güzel geçen bir toplantıyla almışssınız. Fotoğraflardan ne kadar mutlu olduğunuz belli oluyor. Çok katılmak istememe rağmen toplantı benim için uygun olmayan bir zamanda gerçekleşti. Bu yüzden toplantıyı sadece yazılanlardan ve fotoğraflardan takip edebildim.
Önümüzdeki hafta eşimle Kestel tarafına bir kaç meyve fidanı almak için gitmeyi düşünüyoruz. Üzümsü fidan satışı yapan yer ile ilgili bilgi verebilirseniz oraya da gitmek isterim. |
Bursalı arkadaşlarla bir etkinlik yapabiliriz..loveforlive ile paylaşmıştım..etkinlik için talepler oluşmaya başladı..en kısa sürede haberdar edeceğim...Ahmet abinin bahçesi, üzümsü fidan bahçesi vb.
|
Alıntı:
Sende o gittiğimiz amcanın iletişim bilgileri vardı yanılmıyorsam. Trilye'ye adresi verebilir misin? Ben sadece Gözede köyü yol ayrımını biraz geçtiğimizi biliyorum. Gitsem bulurum ama... Erkekler bu yol tarifi işlerini hep daha iyi bilir nedense!:dilli: |
Kaç gündür aklımda sorayım dedim;
Bursa gezisinde sayın Kgursan'ın paylaştığı soğanların çeşitleri neydi acaba? Aldım almasına da nasıl ve ne zaman dikilir bilemiyorum. |
Alıntı:
Her ne kadar ben alamamış olsam da (hoş onca kasadan bana kalmaması da çok ilginç ya!:o Galiba ben ağzımı açıp baktım:D) sümbül soğanı olduklarını biliyorum. Ama bunlar minik yavrucuklar. Bu yıl çiçek açmazlar büyük ihtimalle. Sümbüllerin şimdilerde tam dikim zamanı. Biran önce dik sen de... Sümbül başlığında Sayın Kgursan'a da sorabilirsin elbette. |
Kıskanıyorumm!
|
Valla ben kasalardan karışık olarak avuçladım. Az bir kısmını diktim ama elimde olanlardan 3-5 tane kadar gönderebilirim hem sana loveforlife hem de size hira. ;)
Hatta YeniGine size de. (adresleri bekliyorum.) |
Ben yazacaktım baktım sayın Güler daha önce davranmış. Bende avuçlama yoluyla aldığım soğanları dün diktim. Fakat artan çok sayıda soğan var 2-3 kişiye yeter sanıyorum. İsteyen olursa mesaj yollamanız yeterli (soğanlar sümbül ve frezya ama renkleri karışık. Bir de ufak olduklarından bu yıl açmayabilirlermiş.)
|
Sevgili loveforlife,
Ben de kasadan fazla almışım. :( Hafta sonu size verebilirim veya belirleyeceğimiz bir yere bırakabilirim. |
aslına bakarsanız bende almıştım, ama o karışıklıkta papatyaları alırken herhalde kaybettim, eğer mümkünse bende loveforlife gibi alabilirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025