![]() |
Dediğim gibi kgursan'ın toplantıya getirdiği soğanlardan almayan varsa " çiçek soğanı" diye belirterek adreslerini özelime yazarlarsa gönderirim.
|
Güler hanım ve yağmur hanım teşekkür ederim zengin gönlünüze sağlık, bende 4 tane sümbül geçen yıldan vardı, 2 tanede bugün aldım. Bana yeter yani, sağolunuz.
Tamamiyle arkadaşları gülümsetme amaçlı yazdım o mesajı. |
Yüreklerinize sağlık... Çok teşekkür ederim. Geçen yıldan kalan soğanlarıma anca yer buluyorum. Bahçesi olan arkadaşlarımıza vermelisiniz bence...
|
tüh benim şansıma o tarihlerde yalova da idik güzel bir moral gezisi olurdu sağlık olsun
|
teşekkür
Alıntı:
Uzman16 biraz önce emanetleri bana ulaştırdı, nasıl sevindiğimi ve teşekkur edeceğimi bilemiyorum. Gerçektende sonsuz teşekkurler Uzman16'ya :D |
Alıntı:
|
Uuhhh... Harika bir bulusma olmus emegi gecen herkesi tebrik ediyorum, herkesin samimiyeti gözlerine yansimis, gülen gözleri görmek cok güzel...
Sayfayi bastan bu yana okudum, okurkende sanki bende ordaymisim gibi icin kipir kipirdi ve sayfanin sonunda yüzümde tebessüm hayallere daldim kimbilir belki birgün bende bir toplantiya katilma sansina sahip olurum... Hepinizin yüregine saglik güzel insanlar... |
epeyden beri siteye girmiyordum, yeni gördüm organizasyonu ama geç kaldım maalesef
|
Cemal Aganin siir okudugu an agaclar.net face sayfasina eklenmistir.O ani tekrar yasamak icin Face sayfasina ugramaniz yeterlidir.:rolleyes:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025