![]() |
Sevgili Hemserim, Osman 45
Tek araba 5 kisi gidebiliriz. Kadikoyden gelecekleri ben toplarim dermisim... Sebo `yuda yillar varki gormedim. Ozlemisiz kendisini... |
Keske müsait olsaydım, mail ile haberdar oldum organizasyondan. İlk sayfalarda belirtilen eski ama uzun zamandır foruma girmeyen üyelerdenim. Uzun süre ara vermiş olmama rağmen heveslendim. C.tesi fotograf teknikleri kursum var. Zaten 7 hafta surecek kursun derslerini kaçırmak hiç istemiyorum. Telafisi yok cünkü. Sizlere guzel paylasımlı bir gun dilerim. İyi eğkenceler
|
bir aksilik çıkmassa eşimle birlikte bende geleceğim
|
1. Nevzat.)))
2. Günebakan ve ailesi tabikii 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi |
Toplantımıza katılmayı düşünen değerli arkadaşlarım,
Kahvaltı için en geç saat 11:00'de orada olmayı hedefliyoruz. Kendi araçlarıyla ulaşım sağlayacak olan arkadaşlarımız için aşağıdaki iletişim bilgileri faydalı olacaktır. Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği Resmi Web Sayfası Aracı olmayıp da çevre şehirlerden toplantımıza katılmak isteyen arkadaşlarımız için de terminalden köye ulaşımı sağlayacak bir minibüs organize edilecektir. Bu arkadaşlarımızın da en geç saat 10:00'da Bursa'da olmaları gerekmektedir. Bursa'dan toplantıya katılmak isteyip de aracı olmayan arkadaşlarımız için ise sayı fazla olursa yine toplu olarak tutulacak minibüsle yolculuk tercih edilebileceği gibi toplu taşıma araçları da kullanılabilir. Metrodan Arabayatağı İstasyonu'nda indiğiniz takdirde, belediye tarafından konan ve her saat başı kalkan Saitabat minibüsü ile köye ulaşabilirsiniz. Sormak istediğiniz tüm sorular için seve seve yardımcı olmaya çalışacağımı da bir kez daha vurgulamak isterim... |
Ben İpekböceği Bursa'dan yeni üyeyim. Büyük ihtimalle ben ve Ablam geleceğim.
|
Sevgili loveforlife Sardunya çelikleri ve tohumlarınıza talibim. İsteyen arkadaşlar olursa Papatya çimi getirebilirim.
|
1. Nevzat.)))
2. Günebakan ve ailesi tabikii 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası Sevgili İpekböceği, toplantılarımızda herkesin elinde olanları paylaşması gelenekselleşmiştir adeta... Siz de elinizdekilerden getirirseniz mutlaka sahip olmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır... Bu arada, aramıza hoş geldiniz... |
Sevgili arkadaşlar, loveforlife arkadaşımız bu toplantının organizasyonu için çok uğraşıyor hele şu sıralar büyük sağlık sorunu yaşamasına rağmen işe soyundum başarı olayım diye didinip duruyor.
Bursa'lı üyelerimizden kendisine bu organizsayon için yardım edecek kimse yok mu? |
Yeni üyeyim sitede çok aktif değilim.
Bende eşim ile bir aksilik olmazsa katılmak istiyoruz. Çok yoğun bir işte çalışmaktayım. Bursa tayfası olarak yapabileceğim bir iş varsa seve seve yaparım. Hasan 0541 387 27 81 |
Merhaba,
Toplantıya katılmayı ben de çok isterdim ama maalesef katılamıyorum :( Saitabat Şelalesesine çocukluk yıllarımdan çok sonra 5 sene önce yazın gittiğimde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. O günden sonra da bir daha gidemedim. Betonarmeye dönen şelale çevresinde ve özellikle dere boyu yaptığımız yürüyüşte karşımıza çıkan çöpler bizleri çok üzmüştü. Umarım bu görüntülerle karşılaşmazsınız :( |
Alıntı:
|
1. Nevzat.)))
2. Günebakan ve ailesi tabikii 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan |
Sormak istediğiniz tüm sorular için seve seve yardımcı olmaya çalışacağımı da bir kez
Merhaba, Öncelikle sizin gibi değerli üyelerle, büyüklerimle,küçüklerimle tanışmayı çok istiyorum.Bu organizasyon beni heyecanlandırdı. bende gelmek istiyorum.Üstelik 2 tane küçüük bebeklerimizle:D Hem eşimi de ikna edebileceğimi düşünüyorum.İstanbul'dan Kadıköy-Üsküdar-Ümraniye civarlarından araç ayarlanabilirse süper olur.Çünkü otobüsle in-bin yapmak bebeklerle zor oluyor. Bu konuda birlikte hareket edebilirsek ailecek katılabiliriz.Belki Deniz Otobüsleri ile gelmek daha iyi olabilir bir alternatif olarak.Bende gelmek istiyorum yardım-birliktelik bekliyoruz:)
|
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu etkinliğe katılmak istiyorum. Köye gidecek aracın organizasyonu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Toplantıya gelemem ama gelecekler için sevgili loveforlife'a dağıtılmak üzere bu Yıldızın 30 adet yumrusunu:) Eklenti 449366 ve bu sardunyanın da bol miktarda çeliklerini göndereceğim. Eklenti 449367 Dileyen olursa Yeşim ( Portulacaria afra) çelikleri de gönderebilirim. Ayrıca birkaç başka sürpriz de çıkabilir:rolleyes: |
Alıntı:
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch |
yok mu artıran :)
|
Yalova, Bandırma, Balıkesir, Eskişehir, İstanbul, İzmit ve elbette BURSA! Sesimi duyan yok mu oralarda?
|
yağmur ve ailesi kısmına eşim ve oğlumun yanı sıra annemde eklendi :)
|
Sayın Jezebel sardunyanızın rengi harika.
|
Hemserimden ses cikmaz ise 2 kisilik yer var...
|
Evet arkadaşlar, arabalarında yer olanlar yazsınlar lütfen.
İstanbul'dan gelenler minibüs ayarlıyor musunuz? |
Arkadaşlar ben ve eşim birlikte kendi aracımızla çok büyük aksilik olmaz ise sizlerle birlikte olacağız Görüşmek üzere sevgilerimle
|
Bizim Bension' uda ilave edin... 2 kisiyiz simdilik...:o
Guler Ablam, celiklerin zamani degil ama, tutar umarim.. |
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint |
Merhaba, Yaz boyunca açan Hanımeli de getirebilirim.
|
Toplantı şekillenmeye başladı.
Bende bir aksilik olmaz ise Bursa yı kestane şekeri ile meşhur eden , aşılı kestane ağacı getirmek istiyorum. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'dan bir araç organize edilecekse, ben de gelmeyi çok isterim bu etkinliğe. Saitabat Köyünün güzelliğini çok duymuştum, bir de görelim bu güzelliği |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025