![]() |
Alıntı:
|
toplantı sonuçta 2 kasım mı 3 kasım mı anlamadım. pazar gunu mu cumartesi gunu mu
|
Alıntı:
Sevgiler :) |
Bende bu güzel toplantınıza katılmayı çok isterdim.sizlerle tanışma fırsatını kaçırdığım için üzgünüm.2 kasımda muğlada tohum takası şenliği var orada olacağım için gelemiyeceğm.kısmetse bir sonraki toplantınıza katılmak isterim.sizlere iyi eğlenceler.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/agaclar...tm#post1212159 |
Balıkesirden ben, küçük kızım, ablam ve eşimle birlikte bu toplantıya katılmak istiyoruz.
|
balıkesirden bende eşimle birlikte katılmayı çok istiyoruz ve umarım güzel bir gün olur.saygılarımla
|
Bu arada bizim bir Yalova'dan bir Anadolu divanesi vardı ne oldu o sesi soluğu çıkmıyor, hiç kaçırmazdı. :p
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt |
Alıntı:
Uyutmuyorsunuz ki ..... Not: (''.....'' manasını çözen çayı bedava içer) Birinden bir mektüp pardon mesaj.'' Cemal abi çabuk yetiş gayfaltıyı bitirecekler size bir şey kalmayacak'' diye nameler. Hatun...!Gerimi uyusak neeee ayyyyy.. ayyyy. :) :) Çek şu patilerini..:D:D:D Saygıyla |
Alıntı:
Bu arada geleceksin ya hani Cemal ağabey, şiiri de hazırla...:dilli: |
Alıntı:
|
Alıntı:
eğer ankara yolunu takip ederseniz kestel tarafından saitabat yolunu rahatça bulabilirsiniz. |
kırmızı reishi mantarı
Alıntı:
belki bilirsiniz ama sizin annenize kırmızı reishi mantarı önersem internetten araştırabilirsiniz. Bursa'da 17 yaşında bir kızcağız bu reishi mantarı kapsülünü ve çayını kullanarak 3,5 ay da beynindeki kisti hiç bir operasyon geçirmeden iyileşti. Kırmızı reishi mantarı hücre yenilemesi yapar, bağışıklık sistemini güçlendirir, toksinleri temizler. mucizevi bir mantar ve artık ülkemizde. Lütfen dostlar araştıralım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bitkileri paylaştığımız gibi, sorumlulukları da paylaşmak gerek diye düşünmekteyim. Bu toplantıyı, sağlık sorunlarına rağmen öneren arkadaşımıza, tüm Bursa lıların katkısı hepimizi mutlu eder. Bu güne kadar gördüğüm, toplantılar hep birkaç kişinin üstüne kalıyor. Oysa site hepimizin diyoruz. O halde, hep beraber arkadaşlar.:p Bursa nın delisi loveforlife, cok ama cokkk güzel olacak herşey.:) sevgilerimle |
Bu toplantıya nasipse bende eşimle birlikte katılmak istiyoruz.Bu saitabat köyünde gece konaklayacak yer varmıdır acaba.Hafta sonu tatilini Bursada gecirmeyi düşünüyoruz.
|
Alıntı:
|
Sürpriz
Mersin toplantısına gıpta ediyorum. 3 adet sürpriz (hem de ne sürpriz) vardı. Bursa toplantımıza da hiç olmazsa bir sürpriz görmeyi çok isterdik.
|
Merhabalar ;böyle bir toplantının yapılacak oluşunu duyduğumda çok sevindim ama tarih konusunda problemim vardı.Neyseki halletmiş bulunmaktayım.ve oğlumla birlikte katılacağım.Toplantıya gemlikten özel aracımla geleceğim.araç için 3 kişilik planlama yapılabilir.saygı ve sevgilerimle...
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt 35. bebd |
Arkadaşlar küçük ama önemli bir noktayı vurgulamak isterim. Kahvaltı için gideceğimiz mekan çok temiz bir ortam. Temizliğin korunabilmesi için de tıpkı evlerimizde olduğu gibi ayakkabılarımızı çıkararak giriyoruz içeri. Orada terlik, patik mevcut ama başkalarının da giydiği terliği giymek istemeyebileceğimizden yanımızda içeride giymek için, terlik, patik,vb. bulundurmamızda fayda var.
Selam ve sevgilerimle... |
Alıntı:
Mersin kadar olamayacak mıyız?:D |
Evet sevgili kardeşim, eşimle birlikte elinden tutup getiriyoruz bir sürprizi. Belki iki güne kadar Mod.lardan biri de sürpriz yapabilir, ümidimizi kaybetmeyelim.
Yanlış saymadı isem Anadolu divanesi ve Mitat10 ile birlikte 54 kişiyi bulduk. Bu sevildiğinizin bir göstergesi sevgili kardeşim. Anadolu divanesini son listeye almamışsın. Bu kadar çağrıya gelir herhalde. Şiirlerini özlemiştik. Bizim paylaşacağımız tohum, çelik ve topraklı saksılarımızı dağıtacağımız ayrı bir yer gerekecek bu durumda. Ben bir an evvel kavuşmak istiyorum ganimetlerime.:D Ne kadar bencilim değil mi:D Her şey gönlünüzce olsun. |
Alıntı:
İyi ki demişim... Abdala malum olmuş meğer! 1. Nevzat 2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. HASAN ERK ve eşi 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 29. Barba1981 ve eşi 30. Sumeyra47 31. Alys ve eşi 32. Ümit Korkmaz 33. Zülfinaz 34. bahcivankurt 35. bebd 36. Müjgan Yılmaz 37. Zekiye kaçmaz |
Alıntı:
Bu kadar çok sürpriz mi? Uçuyorum mutluluktan şimdiden. İnşallah bunca dost bir araya gelince harika bir gün olacak... Divane de kendini Uludağ eteklerine vurur herhalde... Bak Cemal Ağabey, istikamet Uludağ eteği, Saitabat şelalesi...;) Ganimetler için yer buluruz. O bencillik hangi bitki delisinde yok ki! Zaten paylaştıkça çoğalıyor, güzelleşiyor. Bugün Sevgili Jezebel'den bir kargo geldi ki, sormayın! Taa İzmir'den düşünüp çelik yollamış bize yüreğinin tüm güzelliğini ortaya koyarak. Kim bilir daha neler olacak, ne güzellikler paylaşılacak! |
Harikasınız gerçekten de:)
|
[QUOTE=loveforlife;1213053]Dedim...
İyi ki demişim... Abdala malum olmuş meğer! 36. Müjgan Yılmaz QUOTE] Oldu mu şimdi. Benim sürprizimi açıklamışsın. Keşke hepimiz ABDAL olsak. |
Alıntı:
|
Zaman zaman aramızda hiç istenilmediği halde tartışmalar çıkıyor, üzülüyoruz. Kendi kendime hep derim ki " koskocaman bir aileyiz, olmasa daha da güzel olacak ama olur böyle şeyler."
Üsluplar şeklini değiştirince araya girmek icabediyor, arkadaşlarımızın biribirlerine yazdıkları çok can sıkıcı oluyor da agaclar.net'in aleyhinde yazdıklarında ben bayağı delleniyorum. Bazı kereler malina, bazen de eşim beni ikaz ediyorlar ama dedim ya söz konusu agaclar.net olunca kendimi frenlemekte zorlandığımı gördüğümde vardığım kanı şu; ben bu aileyi seviyorum ama agaclar.net'i biraz daha fazla seviyorum. ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025