![]() |
Ama...lar ortadan kalktı. Eşim ve ben de gelebiliyoruz. O akşam Bursa da kalacağımız için arabamızda sadece gidiş için iki kişilik yer olabilir.
Güler hanım dualara başlamış anlaşılan:D BURSA. Cumartesi 2 Kas 19°Yüksek 6°Gece En Düşük Güneşli YAĞMUR OLASILIĞI. 0%. RÜZGAR.KKD, 6 km/s 1. Nevzat 2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok ama çok sevindim bu habere! O duaları yatıp kalkıp ben yapıyorum... |
Değerli kardeşim loveforlife,
Eminim sizin dualarınız daha etkili oluyordur. Bu dua konusu Güler hanım ile her toplantı öncesinde yaptığımız bir şaka. Sizin büyük özveri ile düzenlediğiniz toplantıya katılmayı çok istiyordum. Dualarınız katılımın fazla olmasını sağlamak babında benim engellerimi de ortadan kaldırdı, eminim. Selam ve sevgilerimle. |
25-Bension ve esi..( benim arabada gelecekler)
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi |
bursa gezisi
Bursalı arkadaşlar önceden bir toplantı yapalım mı
yeri ve zamanı belirleytelim |
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Guller icin on taraftaki cit sarilacak.
|
Sevgili sındırgılı, benim bahsettiğim güllü kameriyeye sardırdıklarım, görmüş olman lâzım. Yine de gelebilir hangisinden istiyorsan çelik alabilirsin. ;)
|
Kokulu ise mesele yok..Bir kenarada Mavi Yasemin gelecek..Gojiler, dikensiz bogurtlenler, sakiz sardunyalar ile kadro tamamlaniyor.Selahattin Hocamdanda cilekleri alip, pimas icine koyarsak ; yaza kaymakli kadayif olur. Cunki en guzel gunesi on taraf aliyor.
Sebo`dan haber yokmu ? Kasap 94` te yok ? Sesim geliyormu ? |
Saat kaçta toplanmayı düşünüyorsunuz? O gün için 24 saatlik bir nöbetten çıkışım olsa da Yalova'dan bu toplantıya katılmayı çok isterim. Bursa ve çevresini çok bilmiyorum. ''Sora sora Bağdat bulunur.'' demişler, Saitabat Köyünü bulmanın zor olmayacağını tahmin ediyorum. Tanışmak, yeni arkadaşlar edinmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için dahi eşsiz bir fırsat olacağına inanıyorum. İnşallah oldukça kalabalık bir aktivite olması dileğiyle.
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Semihbagis ve eşi 14. Dogadostu08 15. Muda 16. Cemo 17. Sındırgılı 18. Cascas ve eşi 19. İpekböcegi ve ablası 20. M.L.Aktan 21. Genc Gezgin 22. macbetch 23. keskint 24. OSMAN45 ve eşi. 25. Bension ve eşi 26. Reşit Palazoğlu 27. kopshtar 28. Akar911 |
Alıntı:
Sebo'dan umudu keselim bence...:( |
29.Barba1981 ve eşim:))
|
selahaddin abi ben gelemeyebilirim demişti eğer gelemezse arabayı bana vereceğini söyledi bir kaç misafirim var onları sen götürürsun dedi
|
Alıntı:
Biz çilek fidelerini kimden alacağız şimdi hemşerim sındırgılı?:D Halbuki Selahaddin hocanın fidelerinin methini duyduğumdan arabamın bagajına balkon saksısı koyup fidelerin yolda zarar görmesini engellemeyi düşünüyordum. |
Selahattin Hoca kendi gelemiyorsa ben emanet alabilirim çilek fidelerini size verilmek üzere... Ya da başka bir arkadaş bu konuda yardımcı olur belki bize!
|
fide konusunda birşey demedi ama getirilecekse getiririz ınş.
|
Alıntı:
Her şey gönlünüzce olsun. |
Haklisin, Selahattin Hocam tum cilek fidelerini vermis..Ikimiz icin 30 adet cilek fidesi ayiracak..
Toplantida getirecek.. Ayrica Sebo da belki gelecek..Lilium ile o meshur tavla partisini yaparlar..Ikiside, uzmanlar.. Kasap94' ten ses da hala yok.. Guler Hanim, siz bir Lilium ile gorusseniz..Belki, Nail Bey gelmesini saglar.. |
Organizasyondaki bütün arkadaşlarımdan öncelikle özür diliyorum... Katılım için eşim ile adımızı yazdırdım ama ne yazık ki aranızdaki olamayacagımızı üzülerek belirtmek istiyorum. Annemin 4 senedir mücadelesini verdiğimiz beynindeki tümorun tekrarlanmasından dolayı dün kalp krizi gecirdi ve cok sukur suan sağlık durumu birazda olsa iyi... Fakat yarın sabah anjiyo yapılmasının ardından tekrar beyninden operasyon gecirecek. Tekrardan hepinizden özür dilemek istedim. Resimlerinizle yetineceğiz sanırım :(
|
Alıntı:
|
Gecmis olsun, Umarim biran once iyilesir araniza doner..
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. Muda 15. Cemo 16. Sındırgılı 17. Cascas ve eşi 18. İpekböcegi ve ablası 19. M.L.Aktan 20. Genc Gezgin 21. macbetch 22. keskint 23. OSMAN45 ve eşi. 24. Bension ve eşi 25. Reşit Palazoğlu 26. kopshtar 27. Akar911 28. Barba1981 ve eşi 29. Sumeyra47 30. Alys ve eşi |
Alıntı:
|
Çok geçmiş olsun Semih bey acil şifalar diliyorum
|
Bende bursalı bir ağaçlar net üyesi olarak Bursa'ya gelmenizden çok mutlu oldum.Ve bende kahvaltıya katılacağımı memnuniyetle bildiririm.
|
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki... 3. Loveforlife 4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey 5. Kelebek ve eşi 6. Selahattin YILMAZ 7. Hamdi Eyigör 8. Ucurtma122 ve ailesi 9. yağmur ve ailesi 10. Lilium ve eşi 11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak ) 12. Fatma Acar ve Taner Acar 13. Dogadostu08 14. Muda 15. Cemo 16. Sındırgılı 17. Cascas ve eşi 18. İpekböcegi ve ablası 19. M.L.Aktan 20. Genc Gezgin 21. macbetch 22. keskint 23. OSMAN45 ve eşi. 24. Bension ve eşi 25. Reşit Palazoğlu 26. kopshtar 27. Akar911 28. Barba1981 ve eşi 29. Sumeyra47 30. Alys ve eşi 31. Ümit Korkmaz |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025