![]() |
Merhaba. Ben bir kaç gün önce katıldım. Acaba bu geziye herkes gelebiliyor mu?
|
Çok meraklandım ve heyecanlandım. Biran önce gezelim, görelim. 3-4 yıl önce Yalova'da Karaca Arboretum'unu ( doğru mu yazdım ki?) gezmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bir daha gitmekte de nasip olmadı. Bari bu sefer üniversitenin bahçesini gezelim.
|
Tabi ki gelin biz de çok mutlu oluruz. Ama önce kimler gelecek ve ne zaman buluşacağız onu belirlememiz gerek. Kimseden de ses çıkmıyor ki:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Araziye çıkmaya ne dersiniz?
|
Acele etme Rower :p
Önce biz toplantılara sürekli katılan, kararlı bir ekip oluşturabilelim de, ondan sonra araziye çıkarız. Hatta belki böyle bir ekip oluşursa birlikte fidanlık gezisi de yaparız. Ya da benim bir uygulamama da eşlik eder, dikimi, ekimi yerinde incelersiniz.;) |
Bu arada unutmadan, botanik bahçesi gezisinin rehberi hala sensin :)
|
Merhaba arkadaşlar ; herhangi bir cuma öğleden sonrayı öneriyorum.
|
Alıntı:
|
Size iyi gezmeler :(
hafata içi olacağı için katılamayacağım benim adımada keyfini çıkarın lütfen ;) saygılar... |
merhaba rower botanik bahçesi gezisinin rehberi hava açtı yagmur yok gezi gününü ayarlıyalım
|
aktif üye olmak istiyorum:)tüm gezilere gelebilirim zaten hala izmire alışmaya çalışıyorum biraz asosyal kaldım:)benim için tek sorun öğleden sonra program yapılırsa olabilir.çünkü derslerim 5te başlıyor hafta içi,hafta sonu zaten %90 müsaitim.botanik bahçesi zaten mesai saatleri içinde olduğundan halen botanik bahçesi gezisi adaylarındanım:)
sevgiler |
hava iyi yağmur yok, botanik gezisi için yeni tarih belirlemeye ne dersiniz.
|
memet haklısın. Yeni tarih belirleyebiliriz artık. Havalar bu birkaç gün iyi gibi görünüyor. Hafta sonuna doğru ben de İzmir'e döneceğim artık ;) Perşembe gününden sonra her gün uygun olur benim için ;)
|
10.11.2006 Cuma hava sıcaklığı 20 derece , az bulutlu ,yağmur yok..tahmin veriliyor.
|
Mine hanım buralarda değil haftaya organize olalım diyoruz ne dersiniz.
|
Haftaya.. haftaya... buluşalım haftaya...
|
Haftaya vizelerim başlıyor ama size uyuyorsa buluşun ben bir ara uğrarım:(
|
Merhaba İzmirliler ve kendini İzmirli hissedenler. Kara kış yaklaşmadan artık buluşalım ne dersiniz.
Ama "Botanik Bahçesi Gezisi" çok uygun olmayacakmış gibi geliyor. Bu yüzden başka bir konu başlığı altında bir arkadaşımız Trekking önerisi sunmuş ben de belki okumayalar vardır diye buraya aktarmak istiyorum. işte öneri İşte senelik programları Yapılan geziler haftasonu olduğu için herkese uygun olma ihtimali yüksek. Görüşmek üzere... |
vizelerin bitti yani bu durumda..
bu hafta hava kötü, haftaya organizasyonu yapalım. |
Evet yarın bitiyor. Bu arada umarım bu kadar kişi benim vizelerimin bitmesini beklememiştir :( Kendimi sorumlu ve sorunlu hissederim (hele bir de sınav sonuçlarım kötü olursa... :o).
Not: Az önce söylediğim trekking'e katılabilmemiz için özel araç ile oraya gitmemiz gerekiyor sanırım(-ki bu bende olmayan birşey :(). Çünkü sabah 8:00 da Manisa'da toplanılıyormuş. |
Bu bir İzmir buluşması için uygun olmaz. Daha sonraki buluşmalara belki böyle bir gezi konabilir.
|
Aralık(2veya3) cumartesi veya pazar günü öğleden sonra için ne dersiniz.
|
Botanik bahçesi hafta sonu kapalı Dilaver Bey, hafta içi mesai saatleri gidebiliriz ancak :)
|
Rower senin vizeler bitti benimkiler yarın itibariyle başlıyor:) vizeleri beklersek finaldi..vs derken hiçbiryere gidemeyiz biz:)tarihi kararlaştırırsak ben ayak uydurmaya çalışacağım.
|
hayatta herşey para değil ama parasızda bu zamanda yaşaılmıyor
Alıntı:
|
Lames, tam anlayamadım dediğini ama, botanik bahçesi ve doğa müzesi üniversiteye ait ve girişi ücretli değil...
|
Merhaba arkadaşlar ;28 veya 29 aralık tarihinde,öğlenden sonra, Botanik Bahçesi'ne ne dersiniz.
|
Botanik bahçesi ve doğa müzesine ne zaman gidiyoruz?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025