![]() |
Vay başıma gelenler :(
Desenize küçük çapta bir sınav krizi yaşayacağım :o Bir an sınav öncesi adrenalin salgılanması sonucu dökülen soğuk terleri hissettim alnımda:D Neyse derin bir nefes alıp dersime çalışmaya başlasam iyi ederim sanırım :rolleyes: |
birde fakültenin içindeki doğa müzesi var... gitmişken hazır oraya kadar....
|
Bu arada geziye katılmaları vasıtasıyla tanışacağımız üyeler, eski toplantılara ait resimlerden beni, Memet'i,Plumbago'yu ve Dkp yi görebilirler. Böylece buluşma yerinde bizi kolaylıkla tanıyabilirsiniz. :)
|
Alıntı:
Bunlar ne yamandır rower. Sen bilmezsin. Seni deniyorlar. Organizasyonu iyi yapamazsan üyeliğini iptal edecekler. Benden söylemesi:D :D |
Alıntı:
|
Benim sorum zaten hazır.. okurken dutlarını yediğim karadutun yerini soracağım..
|
hımmm şeyyy:rolleyes: Boşverin canım zaten dut mevsimi de geçti gitti :)
Ne okurken yediğiniz, anlayamadım soruyu...(Zaman kazanıyorum :D) |
Mum çiçeği ile ilgilenen arkadaşlarımız ; birlikte geleceğimiz misafirim tam anlamıyla mum çiçeği kaynağıdır.
18/10/2006 Çarşamba 20°C , Nem: %59 (yağmur olabilir.) Kapalı bir mekanı alternatif olarak düşünmeliyiz. |
herkese merhabalar
metroda buluşursak ben sizleri nasıl tanıyacağım:)hiçbirinizi tanımıyorum en azından birinin numarası falan olsun bari???botanik bahçesi 525 ile gelirken 2. durakta değilmi?öyleyse ben sizi orada bekleyeyim.ben gece öğretiminde olduğumdan gündüzleri otobüsler farklı güzergahtan gidiyor belkide 5. duraktır gündüz güzergahında:) çünkü gece iş bankası diye biryerden geçmediğimiz için bilemiyorum iş bankası 525e binince kaçıncı durak? |
Alıntı:
manısada yasıyorum .alasehırde kurulan serada goreve basladım.yaklasık uc ay oluyor.hıdroponık uretım yapıyoruz. |
Ne üretiyorsunuz?
|
Alıntı:
İyi günler. |
fırtına ve yağmurun gezi üzerindeki etkisi için ne düşünüyorsunuz...
|
Fırtına?
Memet, Güzelbahçe'de fırtına mı var? |
iyi yanlızca burdaysa yarın sorun çıkmaz...
|
Maalesef şu anda Bornova'da da var. Umarım yarın hava düzelir...
|
Burada da sertleşti hava. Ne yapacağız dostlar?
Havaya rağmen buluşursak, en kötü şartlarda o anda yağmur yağarsa kampüste bir kafede oturur dinmesini bekleriz, ancak rüzgar ve soğuğa birşey yapamayız elbette. Eğer "yok güzel güneşli havalar torbaya girmedi ya, botanik bahçesinin tadı güzel havada çıkar" derseniz erteleyelim. Ne dersiniz? Fikirleriniz neler? |
Arkadaşlar bir araya geleceğimiz için heyecanlıyım ama, poyrazdan dört şiddetinde rüzgarda erteleyin diyor sanki..
|
Peki Memet erteleyelim. Yoksa saat daha geçerse herkese haber vermek için geç olacak.
|
ÖNEMLİ DUYURU BOTANİK BAHÇESİ GEZİMİZ HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ERTELENDİ. KASIM AYININ BOL GÜNEŞLİ BİR GÜNÜNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE. Mine Pakkaner |
Dışarıdan rüzgarın ve yağmurun sesini duydukça :( en doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum.
Güneşli ve kısmen daha sıcak bir havada bu işi organize etmek en doğrusu olacak... |
Ben de mutlu oldum çünkü o havada koştura koştura çamur içinde bahçe gezmek keyiften çok ızdırap olacaktı. En kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle.
|
arkadaşlar nete girememiştim fırtına nedeniyle,ertelenir diye ümid etmiştim.tabi buluşma yapılıp haber veremeden gelmemezlik yaptığımı düşündüğümden çok mahçup hissetmiştim kendimi:)neyse birşey kaçırmamışım:)benim için hava koşulları bu haldeyken zaten okula gitmek azap gibi,çünkü binamız taşındı ve yeşillik arka alanların içine yeni bina yapıldı tabi kaldırım vs. henüz döşenmediğinden ayakkabılara poşet geçirerek baya komik bir görüntü sergiliyoruz bölümcenek:)umarım bayramdan sonra hava güzelleşir birazda gezimizi yapabiliriz.
sevgiler |
namtha, aksiya, aramıza hoşgeldiniz ;)
En son etkinliğimiz Ege Üniversitesi Botanik bahçesi gezisiydi fakat hava muhalefetine takıldık ve bir süre ertelemek zorunda kaldık, bu başlık altında okuyabileceğiniz üzere... Umarız katkılarınızla İzmir ekibi olarak bir çok etkinliği birlikte organize edebiliriz. Başlıklara göz atın, istediklerinizle mutlaka karşılaşacaksınız ;) |
Bir gezinin şu şekilde yapılmasını açıkçası çok isterim.Bitkiler üzerine uzman bir büyüğümüz ile bir doğa gezisi yaparak bölgenin bitki çeşitliliğinin listesini çıkartalım.Bu sayede bitkilerin nasıl ayırt edildiğini nasıl sınıflandırıldığını nelere dikkat edildiğini vb. şeyleri öğrenmiş oluruz..Bitkileri birebir görmüş fotoğraflamış isimlerini öğrenmiş ve tanımış olacağız.internette o bitkileri rahatlıkla araştırabileceğiz.Bence çok faydalı olacaktır
|
Bizce de, çok faydalı olacağı kesin :)
Birgün belki yaparız kimbilir? http://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon11.gif |
Bayram da bitti ne zaman geliyorsunuz Botanik Bahçesi'ne?;)
|
meteorolojiden haftalık hava raporu alalım
|
Alıntı:
|
merhabalar bende izmirliyim bu siteyi sans eseri buldumm yeni katıldımm...tanısmayı cok isterimm
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025