![]() |
Haftaya çarşamba görüşmek üzere ;)
|
Botanik Bahçesi Gezisi ne bende katılmak istiyorum cihan_as
|
Bilmeyenler ya da unutanlar olabilir
|
dkp ile konuştum oda katılıyor..
|
nerede buluşalım?
|
Aslında birden fazla buluşma noktası oluşturulabilir. Özel araçla gelecek olanlar Kampüs girişindeki işbankası otoparkında buluşabilir mesela.
Toplu taşıma aracı ile gelenler ise Konak'tan metroya binerlerse, Bornova metro istasyonunda karşılanabilir. Bunun için yardım isteyen arkadaşlar hangi ulaşım aracıyla geleceklerini bildirirlerse ona göre daha net bir program hazırlayabiliriz. |
Katılımcılar:
1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) Mine Pakkaner 5-) imperium 6-) Sakız Hanım 7-) cihan_as 8-) dkp 9-) ... |
Ben metroyu öneriyorum orda buluşur kampüse geçeriz..Yürüdükçe anılarım canlanır bir yandan..
|
Metrodan botanik bahçesine yürümek için o kadar da yakın meafe değil Memet. Arada servis çalışıyor. Bunu gözardı etmemek gerek :) Manisa kavşağı girişi İş Bankası otoparkında buluşmak daha kolay olabilir. İsteyen metro + servisle (kampüs içi ring yapan, öğrencilere ücretsiz, öğrenci olmayanlara kısa mesafe ücretli 525 nolu efsane otobüsler), isteyen özel arabayla veya doğrudan belediye otobüsüyle gelebilir bence :)
|
sehır dısında calısmak cok sıkıcı yaw hıc bıseye katılamıyorum.sızlere ıyı eglenceler.
|
Neredesin :) ?
Not: Bak yine w basıyor klavyen yanlışlıkla http://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon11.gif |
Merhaba arkadaşlar , mesai saatlarinde olması çok zor olacak,gecikmeli olarak sizlere katılacağımı tahmin ediyorum.18.10.2006 çarşamba görüşmek üzere..(evsahipliği yapacak arkadaşımız bir cep numarası verebilir mi ?)
|
merhabalar
merhabalar ege üniv. peyz. mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim bende bu siteyi bulup böyle bi ortama girme şansı bulduum için son derece mutluyum. Botanik bahçesini daha önce görmüş olmama rağmen sizlerle olmak isterim ancak çarşamba gün dersim saat 12 de bitiyor. Size ii eğlenceler
|
bu durumda gezimizin sonuna yetişebilirsin tanışmış oluruz..
|
inanın ben de cok isterim umarim bi terslik cikmaz orda görüşürüz. ben o saate kadar biteceğini düşünmüştüm Dediğiniz gibi en azından tanışmış oluruzz
|
OO... sen daha önceki toplantılara katılsaydın...önce, gezi sırasında ve sonra sohbet biterse .. Ayrılırız kampüsten...
|
Arasıra tekrar etmekte fayda var ;)
agaclar.net İzmir Bölgesi IV. Toplantısı (Botanik Bahçesi Gezisi) Tarih : 18/10/2006 Çarşamba Saat : 10:00 Yer : Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi Katılımcılar: 1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) Mine Pakkaner 5-) imperium 6-) Sakız Hanım 7-) cihan_as 8-) dkp 9-) mavibeta 10) ... Toplanma yeri : Özel araçla gelecekler için - Kampüs ana giriş kapısı iş bankası otoparkı Toplu taşıma ile gelecekler için - Bornova metro durağı (Küçükpark girişi) Kimlerin metro durağına geleceğini öğrenebilirsek, orada fazla zaman harcamayız aslında ;) |
Metro ile gelecek olanlar oradaki başduraktan kalkan 525 nolu otobüse binip İş Bankası'nda insinler böylece tek buluşma noktası olur, ne dersiniz?
|
Bence en uygunu ..Kampüsün içinde mi banka?
|
Evet Kampüsün içindeki, daha doğrusu Manisa kavşağındaki ana giriş kapısında olan İş Bankası.
|
Plumbago ne dersin :) ?
|
agaclar.net İzmir Bölgesi IV. Toplantısı (Botanik Bahçesi Gezisi)
Tarih : 18/10/2006 Çarşamba Saat : 10:00 Yer : Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi Katılımcılar: 1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) Mine Pakkaner 5-) imperium 6-) Sakız Hanım 7-) cihan_as 8-) dkp 9-) mavibeta 10) ... Toplanma yeri : - Kampüs ana giriş kapısı İş Bankası otoparkı (Ana giriş kapısı Manisa kavşağındadır.) Not : Toplu Taşıma ile gelecek olanlar; Metro + metro önündeki duraklardan kalkan 525 nolu üniversite servis otobüsünü kullanabilirler. Otobüslerde öğrenci olmayanlar için kentkart ile kısa mesafe kontürü ödenmektedir. |
Tabiiki bu şekilde uygun olur. Ben metro durağından toplu olarak botanik bahçesine geçilir ve orada özel araçla gelen arkadaşlarla buluşulur diye düşündüm.
Bu durumda tek buluşma yeri Kampüs iş bankası önü.. |
herkese selam
ben Istanbulda yaşıyorum ama toprağım izmir (karşıyaka) |
Mine hanım'la hemşerisin..
|
botanik bahçesi gezisine bir de misafir getiriyorum ben..
|
Alıntı:
Halukorgun hoşgeldiniz, Sizi aramızda gördüğümüze sevindik :) Profilinizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Bütün bölümlerde bilginiz olan konulara katkıda bulunmaktan, bilmediklerinizi danışmaktan çekinmeyiniz. Üyelerinin katkısı ile güçlenen bir platformuz.;) |
Alıntı:
|
Merhaba herkese.
Buluşmaya iki gün kaldı :) Geçen hafta botanik bahçesinde görevli hocalarımız ile konuştum ve sizlerin geleceğinizi haber verdim. Fakat malesef o tarihte hocalarımız arazide olacaklarmış. Eğer onlar tanıtımını yapsalardı çok daha verimli bir toplantı olurdu diye düşünüyordum fakat endişelenmeme gerek yok sanırım. Sonuçta sizlerin bilgileri de tabi ki yadsınamaz ;) Sn memet misafirinizi de ağırlamak bizi mutlu edecektir :) |
Rower seni bu gezinin rehberi olarak ilan ediyorum. Ne de olsa şu anda okulun öğrencisisin,ev sahibi sayılırsın, en gencimizisin, yeni ve yenilenmiş bilgileri yoğun bir şekilde alıyorsun.
E daha ne isteriz :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025