![]() |
İzmir Toplantısı (botanik bahçesi ve doğa müzesi) tarih netleşmedi
kış geldi sosyal faaliyetler sıklaştı...
İstanbulda bazı hazırlıklar var.. Bizde boş durmayalım.. Ege üniversitesindeki botanik bahçesi ve doğa müzesine bir gezi organize edelim... herkesin fikrini ve Rower'in katkılarını bekliyorum |
Alıntı:
|
Bu gezinin mesai saatleri içerisinde olması gerekiyor. Ancak bu katılımcı sayısını azaltacaktır. Biraz fedakarlık gerektiren bir gezi olacak ;)
Gezi tarihini bir kaç hafta sonrasına almakta fayda var. Böyece katılımcı arkadaşlar işlerini ayarlama imkanı bulabilirler. Görüşler ve katılımcı sayısına göre bir kaç gün içerisinde tarih ve saati belirleyelim derim ben. Bu durumda katılımcılar : 1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) ... |
Eğer onaltısında başlayan haftada yapmazsak ekimde yapmalıyız. araya bayram gireceği için herkeste telaş olabilir.
|
Salı ve Cuma günleri öğleden sonra laboratuvarlarım olduğu için kesinlikle izin alıp çıkamam derslerden fakat diğer günlerde öğleden sonraları benim için uygun. Sabahları da uydurmaya çalışırım.
Merak ettiğiniz konular olursa eğer o konu ile lgilenen hocalarımızı da bu durumdan haberdar edebilirim önceden. Ona göre onların da boş zamanlarına göre hareket edilmiş olur. |
18 ekim çarşamba ya da 1 kasım çarşambaya ne dersiniz
acele etmeden bu sefer kalabalık bir toplantı yapalım |
:( çarşamba da öğleden sonraymış dersin:(
ama sabah 13'e kadar dersim yok |
diğer izmirliler de fikirlerini açıkladıkça bir uygun zaman buluruz
|
Alıntı:
|
öğrenciler ne zaman ortaya çıkacaklar ..
|
1 Eklenti(ler)
Gideceğimiz yerin bir resmini ekleyeyim ;) Kararsiz kalanlar için bir fikir olur belki ;)
Eklenti 4188 |
sera ve doğa müzesi hariç...
|
Tabii ki, bu sadece ön bahçeden bir kesit..
|
Ben de kalkıp Kütahya'dan mı gelsem şimdi?:(
Olur mu ki? Ne yapsak ki?:confused: |
gel ki ..
muhakkak gel... ki... |
yılmaz bak bence bu fırsat kaçmaz, benden söylemesi ;)
|
Ama hiç kolay değil ki..
|
Bak öyle deme, bende nerden baksan 500 m yol gideceğim ;)
Şaka bir yana eğer işlerini ayarlayıp gelebilirsen bizleri mutlu edersin.. |
Çok zor okullar kapanıncaya kadar hiç bir yere kımıldayamam.
O zaman da İstanbul'a giderim zaten |
Keşke gelebilseydin :)
|
Ege mezunu olup bu botanik bahçesini hiç görmemiş, bir de gelip buraya üye olmuş biri de (?!) katılabilirse bu geziye ben de ayarlamak isterim birşeyler.
|
İmperium hoşgeldin... kampüsün ortasıdandaki bahçeyi nasıl görmedin..
Muhakkak telafi etmelisin.... listeye ekleyelim adını |
Alıntı:
Hoşgeldiniz... |
Hoş geldin imperium ;)
Bu durumda katılımcılar : 1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) Mine Pakkaner 5-) imperium |
bende izmirliyim kendimi biyerlerde tanıtmıştım ama bende bulamadım:)
|
ben kolayca buldum ...adına tıkla orda yolladığın mesajlara ulaşabilirsin...
daha önceki mesajlarından ağacı ne amaçla çalışacağını anlamamıştım... heykel bölümünde bir arkadaşımızın olmasına sevindim... ağaç ve heykel bölümünde daha çok katkın olmasını bekliyorum.. botanik bahçesi gezisine katılmanıda.. |
vay be bizim okulda botanik bahçesi varmış hemde benim bölümden bir durak önce,iki adımcık:)siteyi tesadüfen buldum,ege ünv seramik bölümündeyim,doğrusu bölümümden başka bir yerini pek bilmem okulun,izmirin yabancısıyım:)İstanbul doğumluyum,adım Gözde,18 çarşamba günü saat kaçta ve nerede buluşulacak gelmek isterim doğrusu zaten okulda olurum azıcık yürür katılırım buluşmaya,daha 1 saat önce üye oldum ama sanırım dört ayak üzerine düştüm.buluşma kesinleştimi?yer zaman?durum tam olarak nedir şimdi?
|
Hoş geldiniz Sakız Hanım ;)
Yeni gelen üyeler başlığına da uğramanızı bekleriz.. Gün ve saat konusunda henüz karar verilmedi. Botanik bahçesi mesai saatleri içinde açık oldğu için önce gelecek üye sayısını yaklaşık olarak belirlemeye çalışıyoruz. Daha sonra tarihi netleştireceğiz. Eh sizde kampüste olduğunuza göre sizin isminizi de listeye ekliyorum... Bu durumda katılımcılar : 1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) Mine Pakkaner 5-) imperium 6-) Sakız Hanım 7-) ... |
agaclar.net İzmir Bölgesi IV. Toplantısı (Botanik Bahçesi Gezisi)
Tarih : 18/10/2006 Çarşamba Saat : 10:00 Yer : Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi Katılımcılar: 1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) Mine Pakkaner 5-) imperium 6-) Sakız Hanım 7-) ... Not: Botanik bahçesinin yerini bilmeyenler veya ulaşım konusunda sıkıntı yaşayanlar buradan bildirirlerse, özellikle Bornova'daki arkadaşlar yardımcı olurlar... |
haydi yeni katılan arkadaşlar eski arkadaşalr nerdesiniz..
dkp nerde hiç gürünmüyor... |
Haftaya çarşamba görüşmek üzere ;)
|
Botanik Bahçesi Gezisi ne bende katılmak istiyorum cihan_as
|
Bilmeyenler ya da unutanlar olabilir
|
dkp ile konuştum oda katılıyor..
|
nerede buluşalım?
|
Aslında birden fazla buluşma noktası oluşturulabilir. Özel araçla gelecek olanlar Kampüs girişindeki işbankası otoparkında buluşabilir mesela.
Toplu taşıma aracı ile gelenler ise Konak'tan metroya binerlerse, Bornova metro istasyonunda karşılanabilir. Bunun için yardım isteyen arkadaşlar hangi ulaşım aracıyla geleceklerini bildirirlerse ona göre daha net bir program hazırlayabiliriz. |
Katılımcılar:
1-) Memet 2-) Rower 3-) Plumbago 4-) Mine Pakkaner 5-) imperium 6-) Sakız Hanım 7-) cihan_as 8-) dkp 9-) ... |
Ben metroyu öneriyorum orda buluşur kampüse geçeriz..Yürüdükçe anılarım canlanır bir yandan..
|
Metrodan botanik bahçesine yürümek için o kadar da yakın meafe değil Memet. Arada servis çalışıyor. Bunu gözardı etmemek gerek :) Manisa kavşağı girişi İş Bankası otoparkında buluşmak daha kolay olabilir. İsteyen metro + servisle (kampüs içi ring yapan, öğrencilere ücretsiz, öğrenci olmayanlara kısa mesafe ücretli 525 nolu efsane otobüsler), isteyen özel arabayla veya doğrudan belediye otobüsüyle gelebilir bence :)
|
sehır dısında calısmak cok sıkıcı yaw hıc bıseye katılamıyorum.sızlere ıyı eglenceler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025