![]() |
Arkadaşlar,herhangi bir hafta sonu baharı karşılamak için toplanalım mı ?
|
Bence buraya Mayıs-Haziran gibi gidin. Daha iyi olur gibime geliyor. Her yer hem yeşil, hem yemyeşildir. Belki benim de atlayıp gelme ihtimalim olur. :)
|
DarkYES sen bu taraflara gelirsen ayrıca bir gezi daha organize ederiz sana özel ;)
dkp henüz erken değil mi baharı karşılamak için? Bugün sabah geldim İzmir'e hiç bahar havası yok :D Kış geç geldi hiç gidecek gibi görünmüyor. Şaka bir yana Mart ayı içinde bir organizasyon yapabiliriz, hava tahminlerini memet yapıyor bize fırtınasız bir gün söylerse ;) |
bu hafta hava durumu pek parlak değil, yağış olaslığı çok fazla
|
Arkadaşlar ; yapmayı planladığımız sohbet ve tanışma toplantımız ne oldu ?
|
İzmirliler,
Ege 5.Süs Bitkileri Seracılık ve Peyzaj Donatıları Flower Show 07 Fuarına getirin buluşmayı. Kim bilir belki buralardan oralara yolu düşenler olabilir. |
24-27 mayıs arası tarihleri. 26 cumartesiye denk geliyor. Yer, Fuar.
|
Fuar aslında en uygun yer ve zaman, hem ilk toplantımız hakkında nostalji de yaparız, ama isim belirleme çalışmaları için biraz erken sanırım ;)
Genel fikirleri almaya başlayabiliriz. Fuarın yeri ve zaman uygun değildir diyen var mı? :D |
Mayıs çok uzak bir zaman.. Ben Hisarönünde bir kahvaltı teklif ediyorum uygun olabilen daha yakın bir tarihe.. Hem Mehmet Bey'e de bir çay borcum var. :o Ayrıntıları konuşabiliriz...
|
Önce kahvaltı edelim, sonra fuara da gidelim....
Ne zaman? |
Şu an çalışmadığım için bana (çok çok büyük bir aksilik dışında) her tarih uyar.. :p
|
Mine hanıma soralım, o da gelmek istiyor Kızlar ağasına.
|
Hafta sonu olursa Hisarönü çok güzel olur...
|
Merhaba herkese. Uzun zamandır siteye uğramıyordum. En kısa zamanda buluşma kesinleşir umarım :) Görüşmek üzere.
|
Sevgili izmirliler lütfen
http://www.agaclar.net/forum/newrepl...ostreply&t=353 adresine de bakınız. |
Baktım ama boş bir ekran çıktı.
|
Link bozulmuş kopyalarken sanırım.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=3938 Bir de buna bakın lütfen |
Daha önce okuyup cevap yazmıştım . Saygılar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025