![]() |
Dostlar..... kgunsan'ın bahçesinde mangal partisi mi var? Haberim olsun ki et yönünden takviye edeyim.
Sahi at etinden yapılmış sucuk da getirebilirim:D:D |
Bakalım, cumartesi işten izin alabilirsem, birkaç arkadaş toplanabilirsek gelmeye çalışacağız, eğer gelecek olursak cumartesi sabahı erken yola çıkarız, 1-2 gün kala yazarım..
|
Arkadaşlar Olay netleşiyor.
1. At etinden sucuklar sevgili güler hanımdan, 2 Barbunyalar NRKRMZı dan, 3.Kolalar hyanik den, Bu gidişle bana birşey kalmayacak!!!. Köfte- pilav- Salata sanırım sizi doyurur. Ama sadece 1 şişe "BUZBAĞ" şarabım var. İsteyen olursa ancak yarısını verebilirim. Ben KORKMAZ SERACILIK standında olacağım. Pazar gelecek arkadaşlar la da birlikte hareket edelim, Pazar kaç kişi olursa bilmek isterim. Şu anda birkaç kişi saydım. 1. Zelish, 2. Zeplin, Geliş saatinizi bilirsem Cumartesi programı pazar günü de devam edebilir. Yani Pazar Öğlen yemeğine davetlimsiniz. Umduğunuzu değil bulduğunuzu yersiniz!!! Sorun değil. Saygılarımla. |
Alıntı:
Karar vermem için yardımcı olursanız sevinirim. Mangal işi hoş olur, ama biraz sabır ve bekleme gerekebilir. Saat 13oo-14 oo , acıkmış insanların tepkilerini elbette ki bilemem. Karizmayı çizdirmeyeyim!!!, başka ihsan istemem. Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Arkadaşımız Nariel gibi düşünenler varsa o zaman yakın bir yerde birşeyler de atıştırabiliriz.
Ama sucuk pişirmek zor olmaz, ekmek arası da yapabiliriz. Yine de sizlerden haber bekliyorum. |
Merhabalar,
Bir aksilik çıkmazsa ben de gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum.. |
Pendik-Yalova İdo feribot tarifesi
10.10.2009 Tarihindeki seferler aşağıda listelenmiştir.
Dış Hatlar Sefer Sorgulama Sonuçları Kalkış Yeri Kalkış Saati PENDİK/YALOVA 7:00 PENDİK/YALOVA 8:15 PENDİK/YALOVA 9:30 PENDİK/YALOVA 10:45 PENDİK/YALOVA 12:00 PENDİK/YALOVA 14:00 PENDİK/YALOVA 15:15 PENDİK/YALOVA 16:30 PENDİK/YALOVA 17:45 PENDİK/YALOVA 19:00 PENDİK/YALOVA 20:15 PENDİK/YALOVA 21:30 |
Ben ekmek arası sucuk uygun olur diyorum Güler Hanım.
|
|
Alıntı:
Doğrusu benim için hiç farketmez. Böylece kümes kümes dolaşıp tavuk aramaktan kurtulurum. E nede olsa SANSAR sülalesinin temsilcisiyim. Ben ne getireceğimi çok iyi biliyorum. Yoksa sucuklar.....m...... Şükran Hanım! Bence iyi düşünün. Zamanınız uyarsa gelin derim. Kamil beyin mekanı gerçekten güzel. Görmenizi isterim doğrusu. Bir süpriz hatta iki olabilir. Yarın netleşecek. İzmirliler koptu geliyor desenize şuna. Hoş geldiler safa geldiler. Haber bekliyorum. |
Eeeee netice ne? Sucuk istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz?
|
Güler Hanım,
Görülen o ki 30-35 kişi civarı olunacak. Kimse yanlış anlamasın ,İstanbul Fenerbahçe de buluştuğumuz gibi Yalova da yemek yenebilecek bir yerde herkes canının istediğini yese ve yediğini kendi ödese acaba daha rahat olmaz mı,ha ne dersiniz? Bu sadece bir öneri olur olmaz karar sizlerin. Ben, her karara uyar ve üstüme düşeni yapmaya hazırım. Saygılar. |
Sucuk ekmeği 5 yıldızlı otelin restoran menüsüne değişmem zor olacağını sanmıyorum. Gerekirse mangal takviyesini ve diğerlerini önceden hazırlarız. Hava nasıl olacak acaba bilgisi olan varmı?
|
Alıntı:
Kısaca problemler çözülür, burada Misafir yok. herkes ev sahibi olacak. Diğer taraftan; Gerekli değil ama Herkes KÜÇÜK ÖLÇÜDE birşeyler getirebilir, böylece YÜK OLMA düşüncesini atabilir. Örneğin Güler hanım (At etinden;)Sucuk getirecek miş!! Arkadaşın birisi Kolalar dedi, Biriniz Plastik bardaklar Biriniz de plastik tabaklar getirebilir. Bir arkadaş 2-3 litre meyve suyu getirebilir, Şarap sevenler varsa Tadımlık 1-2 şişe getirebilir, Cemal bey Kömür getirebilir vs. vs. Bunlar benim düşüncelerim. Sizleri bilemem. Ama dert etmeyin yeter. |
Alıntı:
Ben "Teklif var israr yok" diyorum. Burada sadece sıcak bir ortamı yaratma çabasındayım. Arzu eden yemeğini yer toplantıya katılır, isteyen burada atıştırır. |
Sucuk mangal olacaksa ben de sucuk alayım. Feribot ve aktarmalarla geleceğimden hazırlayıp getirmem zor. Herkes kendine göre malzeme alıp getirse sorun olmaz gibi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Öyleyse ben getireceklerimi not ediyorum.
5 kangal sucuk 2 kg. hazırlanmış köfte Plastik tabak ve bardak (plastik çatal ve bıçağım yok) 5 tane çiçek ekmek Bahçe elmaları + sizlere olan sevgimi |
Plastik çatal ve bıçakları ben alırım yetmezse diye tabak ve bardakta alırım yedekte bulunsun. İçecekde eklerim yanına...
Biz el birliği ile çalıştıktan sonra sorunu aşarız... Ben de yük olacağımızı düşünmüştüm ama Kamil Beyi kırmayalım işin ucunda soğanlı bitkiler dersi var tamda soğanlı bitkilerin ekim zamanı gelmişken ;) Sevgiler ;) |
Tabii ki sayın kgursan'a yük olmak istemeyiz.
Toplantıya katılan arkadaşlarımız çaylık bir iki bisküvi bile getirseler sanırım makbule geçer. |
1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum 18) heDera 19) Turco 20] idris şenol 21) Çiğdem Güngör 22) Yolac 23) kuyucu |
Merhaba arkadaşlar,hatta abilerim ablalarım.
içecek konusunu ben üstlenıyorum.Hiç birinizi tanımasamda çiçek ve doğa sever olmanız yeterli.Şimdiden sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.Kola ve fanta yeterı kadar alırım.İzmit tarafından gelmeyi düşünen olursa getırırım.arac su anda bos. sevgıyle kalın .cumartesıye kadar.. |
Sayın kgursan,
Ben, size yük olmak arzu etmeyiz anlamında söyledim ;yoksa yaratılacak sıcak ortama katılmaya sonuna kadar varız. O zaman çay için bisküvileri de ben alırım. |
Biz de kardeşimle içecek ve tabak-bardak getirebiliriz.
|
Malesef düğün telaşı ile burayı geç farkedenlerdenim, ne güzel bir toplantı, tüm katılan arkadaşları kutlarım.
Sayın kgursanın davedi mükemmel fuar bahane toplantı şahane |
2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar., "Yalova çiçek fuarı" bahanesiyle yapacağımız toplantı ve Mangal Partisine katılan ve yüküme destek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Özetlersem:
1. Sn. Nariel., içecek, bardak-çanak , 2. Sn.Yolaç., Çay için bisküvi, 3.sn.hyanik., Cola-fanta vs., 4. Sn.Sabahattin sargın., Plastik tabak-çatal,bardak vs., 5. Sn Lilyum., Sucuk, 6. Sn.NRKRMZI, Barbunya , 7. Güler hanım., Sucuk, hazır köfte, 8.cemalS., Kömür, Benim izleyebildiklerim bunlar. Yüküm azaldı bana ne kaldı? a) Hazır köfte , b) Kırmızı et sevmeyen olabilir tavuk pirzola, c) Tereyağlı iç pilav, d) Bahçe malzemesi ile çoban salata, e) Turşu, f) Bulabilirsem LAVAŞ ekmek + Susamlı uzun ekmek, g) Çay,neskafe, şarap vs., Katılacak kişi sayısı Cuma günü belli olunca Miktarları ayarlarız. |
Barbunyaya ilaveten 2 paket tavuk kanat ve 2 paket tavuk pirzolayı da ben getiririm.:-)
Hatta yanında buz bile gelir benimle :-) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025