agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   7. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı (08 - 11 Ekim 2009) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/17410.htm)

Güler 05-10-2009 14:36

Dostlar..... kgunsan'ın bahçesinde mangal partisi mi var? Haberim olsun ki et yönünden takviye edeyim.

Sahi at etinden yapılmış sucuk da getirebilirim:D:D

Penelophe 05-10-2009 16:03

Bakalım, cumartesi işten izin alabilirsem, birkaç arkadaş toplanabilirsek gelmeye çalışacağız, eğer gelecek olursak cumartesi sabahı erken yola çıkarız, 1-2 gün kala yazarım..

kgursan 05-10-2009 19:10

Arkadaşlar Olay netleşiyor.
1. At etinden sucuklar sevgili güler hanımdan,
2 Barbunyalar NRKRMZı dan,
3.Kolalar hyanik den,

Bu gidişle bana birşey kalmayacak!!!. Köfte- pilav- Salata sanırım sizi doyurur. Ama sadece 1 şişe "BUZBAĞ" şarabım var. İsteyen olursa ancak yarısını verebilirim.

Ben KORKMAZ SERACILIK standında olacağım.

Pazar gelecek arkadaşlar la da birlikte hareket edelim, Pazar kaç kişi olursa bilmek isterim. Şu anda birkaç kişi saydım.
1. Zelish,
2. Zeplin,

Geliş saatinizi bilirsem Cumartesi programı pazar günü de devam edebilir. Yani Pazar Öğlen yemeğine davetlimsiniz. Umduğunuzu değil bulduğunuzu yersiniz!!! Sorun değil. Saygılarımla.

kgursan 05-10-2009 19:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 506483)
Dostlar..... kgunsan'ın bahçesinde mangal partisi mi var? Haberim olsun ki et yönünden takviye edeyim.

Yok. Olmaz. Sevgili Güler hanım., At etinden sucuk sert düşer, eşek eti uygundur.!! Bu noktada kararsızım. MANGAL MI YAPALIM?, Hazır pişmiş köfte mi ayarlayayım?

Karar vermem için yardımcı olursanız sevinirim.

Mangal işi hoş olur, ama biraz sabır ve bekleme gerekebilir. Saat 13oo-14 oo , acıkmış insanların tepkilerini elbette ki bilemem. Karizmayı çizdirmeyeyim!!!, başka ihsan istemem. Saygılarımla.

Nariel 05-10-2009 19:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kgursan (Mesaj 505535)
İDO tarifelerini bilmiyorm ama , yenikapıdan Yalova (merkez) 1 saat, Pendik den 45 dakika, Eski hisar-Topçular (arabalı vapur)40 dakika + Merkeze dolmuş 30dakika. Hepsi bu.

Tamam o zaman ben de bu programa katılıyorum.. Kardeşim de benimle birlikte gelecek. Kişi sayısı çoğalıyor, size yük olacak.. Tahminimce bu davetiniz, oraya gelip üyelerle tanışmak ve fuarı gezmek isteyen birçok kişiyi çekingenleştirecektir; çünkü yük olmaktan kaçınılıyor. Başka bir çözüm bulunamaz mı acaba? Yiyecek değil de sadece içecek olsa mesela?

Güler 05-10-2009 19:50

Arkadaşımız Nariel gibi düşünenler varsa o zaman yakın bir yerde birşeyler de atıştırabiliriz.
Ama sucuk pişirmek zor olmaz, ekmek arası da yapabiliriz.
Yine de sizlerden haber bekliyorum.

yasarebru 05-10-2009 20:41

Merhabalar,
Bir aksilik çıkmazsa ben de gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum..

nrkrkmz 05-10-2009 20:47

Pendik-Yalova İdo feribot tarifesi

10.10.2009 Tarihindeki seferler aşağıda listelenmiştir.
Dış Hatlar Sefer Sorgulama Sonuçları

Kalkış Yeri Kalkış Saati

PENDİK/YALOVA 7:00
PENDİK/YALOVA 8:15
PENDİK/YALOVA 9:30
PENDİK/YALOVA 10:45
PENDİK/YALOVA 12:00
PENDİK/YALOVA 14:00
PENDİK/YALOVA 15:15
PENDİK/YALOVA 16:30
PENDİK/YALOVA 17:45
PENDİK/YALOVA 19:00
PENDİK/YALOVA 20:15
PENDİK/YALOVA 21:30

Nariel 05-10-2009 20:58

Ben ekmek arası sucuk uygun olur diyorum Güler Hanım.

Ferda Ülkümen 05-10-2009 21:03

Yenikapı - Yalova hattı;

http://www.ido.com.tr/index.cfm?page...tid=2212&ln=TR

cemal.S 05-10-2009 21:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 506483)

Doğrusu benim için hiç farketmez. Böylece kümes kümes dolaşıp tavuk aramaktan kurtulurum. E nede olsa SANSAR sülalesinin temsilcisiyim. Ben ne getireceğimi çok iyi biliyorum. Yoksa sucuklar.....m......

Şükran Hanım!

Bence iyi düşünün. Zamanınız uyarsa gelin derim. Kamil beyin mekanı gerçekten güzel. Görmenizi isterim doğrusu.

Bir süpriz hatta iki olabilir. Yarın netleşecek.

İzmirliler koptu geliyor desenize şuna. Hoş geldiler safa geldiler. Haber bekliyorum.

Güler 05-10-2009 22:03

Eeeee netice ne? Sucuk istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz?

yolac 05-10-2009 22:29

Güler Hanım,
Görülen o ki 30-35 kişi civarı olunacak.
Kimse yanlış anlamasın ,İstanbul Fenerbahçe de buluştuğumuz gibi Yalova da yemek yenebilecek bir yerde herkes canının istediğini yese ve yediğini kendi ödese acaba daha rahat olmaz mı,ha ne dersiniz?
Bu sadece bir öneri olur olmaz karar sizlerin.
Ben, her karara uyar ve üstüme düşeni yapmaya hazırım.
Saygılar.

cemal.S 05-10-2009 22:41

Sucuk ekmeği 5 yıldızlı otelin restoran menüsüne değişmem zor olacağını sanmıyorum. Gerekirse mangal takviyesini ve diğerlerini önceden hazırlarız. Hava nasıl olacak acaba bilgisi olan varmı?

kgursan 05-10-2009 23:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Nariel (Mesaj 506680)
Tamam o zaman ben de bu programa katılıyorum.. Kardeşim de benimle birlikte gelecek. Kişi sayısı çoğalıyor, size yük olacak.. Tahminimce bu davetiniz, oraya gelip üyelerle tanışmak ve fuarı gezmek isteyen birçok kişiyi çekingenleştirecektir; çünkü yük olmaktan kaçınılıyor. Başka bir çözüm bulunamaz mı acaba? Yiyecek değil de sadece içecek olsa mesela?

Sevgili arkadaşlarım., Yük olma düşüncesini silin aklınızdan. Ha şu olabilir; Çok titizlenirseniz rahat edemiyebilirsiniz, Ama boş verin. Bu bir KIR Yemeği davetidir.Bir iki serada çiçek üretimi göreceğiz, . Hocalık damarım tutarsa ve istenirse soğanlılar konusunda birkaç bilgi veririz, Ayak üstü birşeyler atıştıracağız Köfte, sucuk, Pilav değişik içecekler vs. Oturma yeri sorun olursa yer sofrası da kurarız.

Kısaca problemler çözülür, burada Misafir yok. herkes ev sahibi olacak.

Diğer taraftan; Gerekli değil ama Herkes KÜÇÜK ÖLÇÜDE birşeyler getirebilir, böylece YÜK OLMA düşüncesini atabilir. Örneğin Güler hanım (At etinden;)Sucuk getirecek miş!! Arkadaşın birisi Kolalar dedi, Biriniz Plastik bardaklar
Biriniz de plastik tabaklar getirebilir. Bir arkadaş 2-3 litre meyve suyu getirebilir, Şarap sevenler varsa Tadımlık 1-2 şişe getirebilir, Cemal bey Kömür getirebilir vs. vs.

Bunlar benim düşüncelerim. Sizleri bilemem. Ama dert etmeyin yeter.

kgursan 05-10-2009 23:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yolac (Mesaj 506802)
Güler Hanım,
Görülen o ki 30-35 kişi civarı olunacak.
Kimse yanlış anlamasın ,İstanbul Fenerbahçe de buluştuğumuz gibi Yalova da yemek yenebilecek bir yerde herkes canının istediğini yese ve yediğini kendi ödese acaba daha rahat olmaz mı,ha ne dersiniz?
Bu sadece bir öneri olur olmaz karar sizlerin.
Ben, her karara uyar ve üstüme düşeni yapmaya hazırım.
Saygılar.

Sn. yolaç., Tabi ki herkes istediğini yapmakta serbesttir. Ama orası İstanbul Fenerbahçe, buradan farklı bir ortam.
Ben "Teklif var israr yok" diyorum. Burada sadece sıcak bir ortamı yaratma çabasındayım. Arzu eden yemeğini yer toplantıya katılır, isteyen burada atıştırır.

lilyum 05-10-2009 23:54

Sucuk mangal olacaksa ben de sucuk alayım. Feribot ve aktarmalarla geleceğimden hazırlayıp getirmem zor. Herkes kendine göre malzeme alıp getirse sorun olmaz gibi.

kgursan 05-10-2009 23:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 506790)
Eeeee netice ne? Sucuk istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz?

Tabi ki (Köftelere ek olarak) istiyoruz.

kgursan 05-10-2009 23:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lilyum (Mesaj 506867)
Sucuk mangal olacaksa ben de sucuk alayım. Feribot ve aktarmalarla geleceğimden hazırlayıp getirmem zor. Herkes kendine göre malzeme alıp getirse sorun olmaz gibi.

Sn.lilyum., "Hazırlayıp getirmek " pişirmek ise gerekmez derim. Burada pişirilirse herkes kokusundan doyar !!

lilyum 06-10-2009 00:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kgursan (Mesaj 506870)
Sn.lilyum., "Hazırlayıp getirmek " pişirmek ise gerekmez derim. Burada pişirilirse herkes kokusundan doyar !!

Barbunya'dan bahsedilmiş. Bu tür yiyecek getirmem zor olacak anlamında söylemiştim. Açık hava ve oradaki güzel geziden sonra o kokular bize yeter mi bilmem :) . Ben burada bahsi geçen malzemelerden kendime göre orada temin edip , mangal başında sıramı bekleyeceğim. Siz de ihtiyaç olabilecekleri söylerseniz daha rahat olur. Kendi adıma aklıma gelmeyen şeyler olabilir. Şimdiden Yalova'ya ulaşımda bir sorun çıkmasın diye stresteyim..

Güler 06-10-2009 00:48

Öyleyse ben getireceklerimi not ediyorum.
5 kangal sucuk
2 kg. hazırlanmış köfte
Plastik tabak ve bardak (plastik çatal ve bıçağım yok)
5 tane çiçek ekmek
Bahçe elmaları + sizlere olan sevgimi

Sebahattin Sargın 06-10-2009 07:52

Plastik çatal ve bıçakları ben alırım yetmezse diye tabak ve bardakta alırım yedekte bulunsun. İçecekde eklerim yanına...

Biz el birliği ile çalıştıktan sonra sorunu aşarız...

Ben de yük olacağımızı düşünmüştüm ama Kamil Beyi kırmayalım işin ucunda soğanlı bitkiler dersi var tamda soğanlı bitkilerin ekim zamanı gelmişken ;)

Sevgiler ;)

Güler 06-10-2009 09:31

Tabii ki sayın kgursan'a yük olmak istemeyiz.
Toplantıya katılan arkadaşlarımız çaylık bir iki bisküvi bile getirseler sanırım makbule geçer.

kuyucu 06-10-2009 10:14

1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina
3) Nariel
4) Todor
5) Cemal.S
6) Fıruzan
7) Snowman77
8) Güler
9) Remzi Sarıoğlu
10) Kudret
11) nrkrkmz
12) hyanik
13) Necipa
14) Hasan
15) Habibe
16) Seyfi Dağdeviren
17) Lilyum
18) heDera
19) Turco
20] idris şenol
21) Çiğdem Güngör
22) Yolac
23) kuyucu

hyanik 06-10-2009 19:04

Merhaba arkadaşlar,hatta abilerim ablalarım.
içecek konusunu ben üstlenıyorum.Hiç birinizi tanımasamda çiçek ve doğa sever olmanız yeterli.Şimdiden sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.Kola ve fanta yeterı kadar alırım.İzmit tarafından gelmeyi düşünen olursa getırırım.arac su anda bos. sevgıyle kalın .cumartesıye kadar..

yolac 06-10-2009 22:11

Sayın kgursan,
Ben, size yük olmak arzu etmeyiz anlamında söyledim ;yoksa yaratılacak sıcak ortama katılmaya sonuna kadar varız.
O zaman çay için bisküvileri de ben alırım.

Nariel 06-10-2009 22:16

Biz de kardeşimle içecek ve tabak-bardak getirebiliriz.

Lilium 06-10-2009 23:51

Malesef düğün telaşı ile burayı geç farkedenlerdenim, ne güzel bir toplantı, tüm katılan arkadaşları kutlarım.
Sayın kgursanın davedi mükemmel fuar bahane toplantı şahane

kgursan 07-10-2009 00:17

2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar., "Yalova çiçek fuarı" bahanesiyle yapacağımız toplantı ve Mangal Partisine katılan ve yüküme destek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Özetlersem:

1. Sn. Nariel., içecek, bardak-çanak ,
2. Sn.Yolaç., Çay için bisküvi,
3.sn.hyanik., Cola-fanta vs.,
4. Sn.Sabahattin sargın., Plastik tabak-çatal,bardak vs.,
5. Sn Lilyum., Sucuk,
6. Sn.NRKRMZI, Barbunya ,
7. Güler hanım., Sucuk, hazır köfte,
8.cemalS., Kömür,

Benim izleyebildiklerim bunlar. Yüküm azaldı bana ne kaldı?

a) Hazır köfte ,
b) Kırmızı et sevmeyen olabilir tavuk pirzola,
c) Tereyağlı iç pilav,
d) Bahçe malzemesi ile çoban salata,
e) Turşu,
f) Bulabilirsem LAVAŞ ekmek + Susamlı uzun ekmek,
g) Çay,neskafe, şarap vs.,

Katılacak kişi sayısı Cuma günü belli olunca Miktarları ayarlarız.

nrkrkmz 07-10-2009 01:21

Barbunyaya ilaveten 2 paket tavuk kanat ve 2 paket tavuk pirzolayı da ben getiririm.:-)
Hatta yanında buz bile gelir benimle :-)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025