agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   7. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı (08 - 11 Ekim 2009) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/17410.htm)

Todor 07-10-2009 05:49

2 Kilo köfte de ben getiririrm.

Seyfi Dağdeviren 07-10-2009 06:25

İşlerimin uzaması nedeniyle,çok arzu etmeme rağmen fuara katılamıyacağım.Siz doğa sever dostlara güzel ve yararlı bir gün dilerim.
İnsan çok isteyince olmuyor.

Güler 07-10-2009 08:33

Ooooo toplantı güzel bir pikniğe döşünüyor.
Mutlaka güzel fotoğraf çeken arkadaşlar makinelerini getirsinler ki gelemeyenleri çatlatalım.:D

uzman16 07-10-2009 09:33

Fuara biz de eşimle katılacağız.
Sonraki programa da yük olmayacak şekilde katılmak istiyoruz.
Sevgiler.

Not: Pınar Mangal sucuk almayı planlıyorum. Umarım uygundur.

sellyme 07-10-2009 12:40

Pazar günü için program yapmayı düşünenler yokmu aranızda ? Gördüğüm kadarıyla herşey cumartesiye endeksli.

Penelophe 07-10-2009 13:29

Offf, olmadı, araçla gelemeyeceğiz, otobüs de öğleden sonra 14:30-15:00 gibi orada olacak şekilde var.. Uçalarda da indirim yok:( Çok istememe rağmen katılamayacağım. Sizlere iyi eğlenceler..

Süha Şendoğan 07-10-2009 16:32

Bende eşimle birlikte katılıp elimizden geldiğince birşeyler hazırlamayı planlamıştık ama sağlık sorunu nedeniyle eşim İstanbul'da kaldığından üzülerek bende sadece saat 11,00-12,00 arası fuarda kalacağım, herkezden özür dilerim.

cemal.S 07-10-2009 17:23

Merhabalar!

Karşınızda ağaçlar net in büyük AİLESİ. Hepiniz var olun. Dersi dört kulakla izleyeceğim. Bakalım Kamil hocam bize neler anlatacak. Sayesinde ilk defa soğanlarla tanışmış olduk. Eşimle birlikte sizleri bekliyor olacağız.

Saygıyla......

Kudret 07-10-2009 21:44

Ben bu toplantıya katılamazssam bana inme iner valla.:D
Umarım bi aksilik çıkmaz...

Todor 07-10-2009 22:33

Sen bu toplantıya katılmazsan bana da inme iner valla. :)

Güler 07-10-2009 22:45

Allah korusun!

Sevilay 07-10-2009 23:11

Bir aksilik çıkmazsa, ben de gelmeyi planlıyorum.

1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina
3) Nariel
4) Todor
5) Cemal.S
6) Fıruzan
7) Snowman77
8) Güler
9) Remzi Sarıoğlu
10) Kudret
11) nrkrkmz
12) hyanik
13) Necipa
14) Hasan
15) Habibe
16) Seyfi Dağdeviren
17) Lilyum
18) heDera
19) Turco
20] idris şenol
21) Çiğdem Güngör
22) Yolac
23) kuyucu
24) Sevilay

kgursan 07-10-2009 23:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sellyme (Mesaj 507644)
Pazar günü için program yapmayı düşünenler yokmu aranızda ? Gördüğüm kadarıyla herşey cumartesiye endeksli.

Ağaçlar net Yalova programının Ek-1. maddesi: Bu program 11 Ekim PAZAR günü de TEKRARLANIR.

Pazar programına katılmak isteyenler Lütfen Liste yapsın.
1. Sellyme,
2. Zelish,
3.

kgursan 07-10-2009 23:56

Sn arkadaşlar., Sayımız henüz belirgin değil ve şu anda 24 kişi civarında görünüyor. Yarın akşam sayı daha belirginleşir. Sayı belirginleşince malzemeyi tekrar düzenleyelim ve malzemeye boğulmayalım !!. Biraz aç kalkmak da fayda var, "Daha yok mu ? " dedirtmek lazım, yoksa lezzetini alamaz arkadaşlarımız.

Küçük bir hikaye; İstanbulda çok meşhur bir mezeci varmış, çok güzel köfte yaparmış ama Müştrilerin hiç birisine 2 taneden fazla vermezmiş. Günlük istihkak 2 taneymiş. Bir gün bakan köftenin lezzetini duymuş ve öğlen şürekasıyla o meşhur köfteciye gitmiş. Doğal olarak diğer yiyeceklerin yanında 2 tane de köfte verilmiş.
Bakan çok beğenmiş, bir porsiyon daha istemiş ama cevap; "Bu gün git yarın yine gel " olmuş.

Boşverin hikayeyi, aç bırakmam sizi merak etmeyin!!

Güler 08-10-2009 08:09

Sevgili kgursan, sizin ki hikâye ama benim yaşımdaki İstanbul'lular bilirler; Eminönü'nde Nimet abla gişelerinin yanındaki Arpacılar Camii aralığında bir Arnavut vardı.
Bu amca kışın salep, yazın da çok güzel dondurma yapardı. Ama dondurması nefisti.

Dondurması ile de çok meşhurdu. Gel gelelim amca sadece bir tek (kazan mı denir ne denir o dondurmaların yapıldığı kaba bilemiyorum) kap kaymak, bir kap da ya vişne veya çilek yapardı.

Öğle yemeğinden sonra saat 13.00 de yiyebilirsin. Çok güzel birtane daha alayım veya müşterilerime (o sıralarda bankada çalışıyordum) dediğinde saat eğer 14.00 oldu ise kalmamıştır, bitmiştir.

Bu arnavut amcaya kaç defa" amca bak bu kadar talep var neden şunu daha fazla yapmıyorsun, daha çok kazanırsın " diyorduk.
Amca da "yok evladım bir tane yetiyor, bu para da bana yetiyor" diyerek yapmazdı.
Hani derler ya inat ki tam inat "Arnavut inadı".

Remzi Sarıoğlu 08-10-2009 09:06

Güler hanımın yazısını okuyunca aklıma Moda'da meşhur dondurmacı Ali geldi. Sabah akşam devamlı önünde kuyruklar vardı. Dondurma yemeğe Ankara'dan bile gelenler olurdu. Ali ve kardeşleri benim çukulatalı dondurma yediğimi bilirlerdi ve beni uzaktan gördüklerinde dondurmamı hazırlarlar ve beni kuyruğa sokmazlardı. Çukulatalı dondurmanın içinde bitter çukulata parçaçıkları olurdu. Belki bir gün dondurmacı Ali'de bir toplantı yaparız. Görüşmek üzere hoşçakalın

lilyum 08-10-2009 10:01

Aç kalma değil de İlk mesajlarda bahsi geçen bayan tuvalet konusu kafamı daha çok karıştırdı :))) Uzun zamandır görmediğim çiçek ve ağaçları göreceğim, sizler gibi sıcak insanlarla tanışmak ayrı bir tad olacak. Bir türlü yetiştirmeyi başaramadığım soğanlı bitkiler hakkında dersimi alacağım. Daha ne olsun !

Güler 08-10-2009 10:15

Yakınlarda bir benzin istasyonu buluruz.
Tuvalet ihtiyacı olanlar arabaya der, bir sefer yapıp geliriz. :D

Güler 08-10-2009 10:27

Yukarıdaki son birkaç mesajı başka bir başlığa taşımak gerekiyor ama..

Arkadaşlar, listede ismi olmadığı halde toplantıya gelecek bir-iki arkadaş daha var.
Katılımı arttırmak için birşey daha yapalım mı?
Mesela, bir kur'a tertipleyelim ve bunun için ben birkaç sardunya çeliği getireyim makbule geçer mi?

hyanik 08-10-2009 10:52

harıka olur derım ben

Güler 08-10-2009 10:58

Haber....... Tatlılarımız Sevilay'dan.

Lilium 08-10-2009 11:04

Ya yeterin, zaten fesatlıktan çatlıyorum, birde tatlı deyince iyice öldüm ya:(

Ne olur yerken bu da lilium için deyip bir tane daha yeyin emi, bende yemiş kadar olurum.

Güler 08-10-2009 11:16

Sevgili lilium, takıl bana hayatını yaşa.
Sabah 8.30 da seni Bandırma'dan alabilirim, ama toplantı dönüşünü sen organize edeceksin. Oradan İstanbul'a geçeceğim.

Sebahattin Sargın 08-10-2009 13:49

Çekiliş için bende tohumlar ve mum çiçeği getirebilirim? Hediye paketi gibi bir şey yapmış oluruz. Eve gidince bakayım daha neler getirebilirim diye. Çok güzel bir etkinlik olacak gelemeyenler lütfen bu sayfayı okumasın zira çatlamalar olabilir :D:D:D (Kötüyüm ben kötüyüm :D:D)

Sevgili Lilium fırsat bu fırsat bence bu teklifi değerlendirin derim. He olmadı ben afiyet bal şeker olarak tatlıları yerim sizin yerinize...

Hımmm Bu lilium içinn hoppp, bu Penelophe için hoppp, bu da Cumhur Bey ve Celal Bey için der afiyetle yerim hiç sorun değil yani :D

Sevgiler ;)

zelish 08-10-2009 14:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kgursan (Mesaj 506661)
Ben KORKMAZ SERACILIK standında olacağım.

Pazar gelecek arkadaşlar la da birlikte hareket edelim, Pazar kaç kişi olursa bilmek isterim. Şu anda birkaç kişi saydım.
1. Zelish,
2. Zeplin,

Geliş saatinizi bilirsem Cumartesi programı pazar günü de devam edebilir. Yani Pazar Öğlen yemeğine davetlimsiniz. Umduğunuzu değil bulduğunuzu yersiniz!!! Sorun değil. Saygılarımla.

Çok naziksiniz Kgursan,

Pazar bir aksilik çıkmazsa (ki şimdilik öyle görünüyor) öğlene doğru 11:00-12:00 gibi orda oluruz diye düşünüyorum. Yemek için söz vermiyeyim. Sanırım direkt fuara geçeriz. Fuar çıkışı sizi ziyaret edip sıcak bir kahvenize hayır demeyiz. :)
Sizin içinde uygunsa tabi, olmadı fuarda görüşürüz.

zelish 08-10-2009 14:36

Bende Lilium a katılıyorum, böyle bir organizede çatlamamak mümkün mü ki ?

kuyucu 08-10-2009 14:41

Arkadaşlar benim de bir katkım olabilirmi? Lütfen eksik birşey varsa söyleyin.

gülayadar 08-10-2009 18:12

arkadaşlar organizasyon mükemmel.bunca şeyi okuyupta eksik kalmak mümkün değil.ama yenı katılımcıyım ve beylikdüzü/istanbuldan ilk defa gelmiş olacagım yalovaya.şöyle bir bakayım eger kaybolmazsam orda olacagım.bu arada üyeler dısında bır mısafırımı daha getirebılırmıyım kendımle:-((

Güler 08-10-2009 18:38

Sevgili kuyucu bu sitede güzel bir lâf öğrendim " ağanın eli tutulmazmış". :D

Sebahattin Sargın 08-10-2009 19:06

Sn. Gülayadar;

Aramıza hoşgeldiniz, tabi ki misafirinizi de getirebilirsiniz. Bir bakarsınız toplantıdan sonra oda sitemize üye olmuş ;)

Sizden ricam mesajlarınızı yazmadan önce Forumda, Türkçenin doğru kullanımı hakkında başlığımızı okumanız. Mesaj yazarken güzel Türkçemizin imla kurallarına uymaya çalışıyoruz...

Sevgiler ;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025