agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   7. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı (08 - 11 Ekim 2009) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/17410.htm)

hyanik 12-10-2009 21:09

Sevgili arkadaşlarım.
Sizlerle tanışmak,görüşmek güzel şey.Ne yazacağımı bilemiyorum.Biraz ilkkez karşılaşmanın heyecanı olsada içimde sıcak karşılamanız,hiç tanımadığım insanların yabancı gibi bakmamaları, sıcak merhabaları,ev sahiplikleri,dostlukları ve ikramları ;
Herşey için sonsuz teşekkürler Sayın Kamil Bey ,sıcak sohbetiniz için Cemal Bey

Bu arada Güler Abla ,sizi tanımak çok güzeldi.İsmimi unutmuş olsanızda :-)
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle,bütün güzellikler sizin olsun.Çiçekleriniz bol çiçek açsın

Nariel 12-10-2009 21:42

Bu toplantı benim agaclar.net ekibiyle ikinci kez buluşmam oldu. Bu da çok eğlenceliydi:)

Kardeşimle sabah Yenikapı'daki Yalova vapurunu kaçırıp, oradan Pendik'e gitmeye çalışıp; yetişemeyeceğimizi anlayınca tekrar Yenikapı'ya dönmek zorunda kalsak da; fuarı çok az gezebilme imkanımız olsa da; sevgili kgursan dostumuzun hazırlamış olduğu muhteşem piknik, program ve ikramlar başımızı döndürdü. Büyük bir aile gibiydik.

Çoğu kişi sima olarak aklımda ama isimlerini hatırlamıyorum; isim ve rumuzun da pek önemi yok zaten. Gördüm, tanıdım, bu bana yetti;)

Çekiliş için kağıtlar hazırlanırken bizim üniversiteli tayfasını rüşvetle kandırmaya çalıştıysam da yine bana çıkmadı ödüllerden hiçbiri:p

Soğanlı bitkilerle ilgili bilgilerimi tazelemiş oldum ama sevgili kgursan o koca koca güzelim soğanları bize göstermek için hatır hutur kesince içim de gitmedi değil:(

Verdikleri emekler için başta kgursan olmak üzere herkese çok teşekkürler..

Bu arada Sütlü Nuriye tatlısını yiyenin hemen evleneceğini duyan Sebo tüm kutuya el koydu haberiniz olsun. Niye biz yiyemedik derseniz hani:p

Herkese sevgiler, saygılar..

uzman16 12-10-2009 22:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Nariel (Mesaj 510489)

Bu arada Sütlü Nuriye tatlısını yiyenin hemen evleneceğini duyan Sebo tüm kutuya el koydu haberiniz olsun. Niye biz yiyemedik derseniz hani:p

Fotoğraflardan birinde baklava kutusuna pek bir iştahla bakıyordu. Şimdi anlaşıldı nedeni. :D

Selahattin Yılmaz 12-10-2009 22:21

Seyahatte olduğumdan toplantıya katılamadım ama görünüşe bakılırsa güzel bir toplantı olmuş, ne diyeyim Allah tekrarlarına kavuştursun :)

Güler 13-10-2009 00:38

Sevgili Nariel, ne yalan söyleyeyim ben kgursan'ın kesmem için verdiği soğana kıyamadım, cebime indirdim.

myunder 13-10-2009 08:00

Eşimin (Thomasina) vasıtası ile gelmiş olsam da çok güzel bir gün geçirdim. Sohbetlerinizde sizleri başbaşa bıraktığım için pek kendimi tanıtamadım. Bu arada mangal başındayken meşhur ciğerli pilavın tadına da bakamadım. Çok ama çok büyük bir aile gibisiniz. Daha büyük toplantılarda şenliklerde bir araya gelmenizi diliyorum.

bonsaisever 13-10-2009 17:20

1 Eklenti(ler)
Sevilay hanım direk olmasa bile Tanuki (ölü dal parçasıyla yapılır) tarzında çalışma yapılabilir.
Siz yeterki isteyin :)

Eklenti 107894

kgursan 13-10-2009 17:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi myunder (Mesaj 510620)
Eşimin (Thomasina) vasıtası ile gelmiş olsam da çok güzel bir gün geçirdim. Sohbetlerinizde sizleri başbaşa bıraktığım için pek kendimi tanıtamadım. Bu arada mangal başındayken meşhur ciğerli pilavın tadına da bakamadım. .

Valla üzülmedim desem yalan olur:(. Adres bilgilerinizi verirseniz ilk fırsatta Kargo ile gönderirim.:D Saygılarımla.

kgursan 13-10-2009 17:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 510581)
Sevgili Nariel, ne yalan söyleyeyim ben kgursan'ın kesmem için verdiği soğana kıyamadım, cebime indirdim.

Sevgili güler hanım., Eğitim için adam bile kesiyorlar(tıp da). Nisan ayında bu soğanların (Frezya) çiçeklerini kesmeye (toplamaya) sizi de davet edince ne yapacaksınız??? Çiçekleri kesmeyecekmisiniz?

Sebahattin Sargın 13-10-2009 17:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 (Mesaj 510507)
Fotoğraflardan birinde baklava kutusuna pek bir iştahla bakıyordu. Şimdi anlaşıldı nedeni. :D

Ihh ıhh yalan bunu duyduğum gibi tatlı kutusunun kapağını kapadım hemen Uzman16'nın kızına verdim :D

Ben halimden memnunum :D

Seyfi Dağdeviren 13-10-2009 20:05

Seyahatten dün döndüm.Güzel ve faydalı bir gezi olmuş,katılamadığım için çok üzgünüm.
Bir sonrakinde buluşmak dileğimdir.

Güler 13-10-2009 20:21

ıııhh ıh, kesemem sevgili kgursan.

thomasina 13-10-2009 21:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kgursan (Mesaj 510868)
Valla üzülmedim desem yalan olur:(. Adres bilgilerinizi verirseniz ilk fırsatta Kargo ile gönderirim.:D Saygılarımla.

Aman diyeyim sevgili kgursan. Mangal başında biraz daha büyüttüğü göbeği eritmek için daha fazla çiçek, saksı, toprak taşıtmam gerekecek))

kgursan 14-10-2009 00:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 510968)
ıııhh ıh, kesemem sevgili kgursan.

Eh ne yapayım. iş başa düşer, kurbanı biz keseriz kavurmayı siz yersiniz:p

kgursan 14-10-2009 00:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi k0900 (Mesaj 509632)
Fuarda çok değerli kitaplar var, Sn. Gürsan'nın kitaplarıda :)

Türkiye'nin Doğal süs bitkileride kaçırılmayacaklardan.

Sn.k0900, Siz fuardamıydınız yoksa???
Doğal çalışmalar kitabım var ama benim çalışmam değil. Nevsune hanım Colchicum lardan istiyordu resimleri var bu kitapta.

k0900 14-10-2009 11:45

Geçen hafta, günübirlik Bursa'ya meyve fidanı almak için gittim.

Aynı gün giderken kısa sürede olsa fuarı gezdim.

Döndükten sonra bu başlığı gördüm, çok güzel bir organizasyon yapılmış :)

Bilsem bir gün daha kalır, sizlerle tanışma keyfine ve mutluluğuna ulaşırdım.

Standda görevliden rica ettim ama kitabınızı (satmadıklarından) satın alamadım.

Sizi ve arkadaşları tebrik ediyorum.

denizakvaryumu 14-10-2009 11:46

Hangi fidanları aldınız?
Ankara'da bulunmayan fidanlar mıydı?

k0900 14-10-2009 12:32

Arkadaşlarımızla, evimizin bahçesine ve hobi bahçesinde boş alanlara meyve ağacı almaya gittik, birde baktıkkı yarım kamyon genelde bodur meyve ağacı almışız :)

kgursan 14-10-2009 19:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi k0900 (Mesaj 511291)
Geçen hafta, günübirlik Bursa'ya meyve fidanı almak için gittim.

Aynı gün giderken kısa sürede olsa fuarı gezdim.

Döndükten sonra bu başlığı gördüm, çok güzel bir organizasyon yapılmış :)

Bilsem bir gün daha kalır, sizlerle tanışma keyfine ve mutluluğuna ulaşırdım.

Standda görevliden rica ettim ama kitabınızı (satmadıklarından) satın alamadım.

Sizi ve arkadaşları tebrik ediyorum.

Sn K0900., Bu kitap Türkiye nin çiçekleri adıyla Tubitak tarafından 1000 civarında bastırılmış, Yalova Atatürk Bah.Kültürleri Araştırma Enstitüsüne de 300 adet verilmiş. Kitabı Araştırma Enstitülerindeki çalışan arkadaşlar hazırladılar. Fiyatı tam bilmiyorum ama 80TL civarında olmalı. Yalova Araştırmadan satın alınabilir. Ayrıca benim bu kitaba şifahi bazı bilgiler dışında pek katkım olmamıştır.

idris şenol 14-10-2009 19:45

:):)bende ordaydım
ecosorp genel müdürü duran bey le görüştüm
cumartesi saat 12 civarı ağaçlar net üyeleri diye anons edildi
beni tanımayan üyelere denk geldim:(

Sebahattin Sargın 14-10-2009 20:54

Siz üyeleri tanıdıysanız keşke kendinizi tanıtsaydınız İdris Bey, Hasan Beyde yeni üyemizdi fakat kendisini tanıtarak aramıza katıldı. Anonsu duyduğunuz da sizde kafeye gelseydiniz orada bizi görürdünüz zaten...

Sevgiler ;)

lilyum 22-10-2009 16:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 509765)

Sayın Malina, fotoğrafların hepsini bir yüklemek mümkün mü? Tek tek yüklemeye çalışıyorum. Fazla zaman alıyor. Ekleme yapmada zaten geciktim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Mesajı yazarken yüklemede hata verdi :(

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025