![]() |
Sevgili arkadaşlarım.
Sizlerle tanışmak,görüşmek güzel şey.Ne yazacağımı bilemiyorum.Biraz ilkkez karşılaşmanın heyecanı olsada içimde sıcak karşılamanız,hiç tanımadığım insanların yabancı gibi bakmamaları, sıcak merhabaları,ev sahiplikleri,dostlukları ve ikramları ; Herşey için sonsuz teşekkürler Sayın Kamil Bey ,sıcak sohbetiniz için Cemal Bey Bu arada Güler Abla ,sizi tanımak çok güzeldi.İsmimi unutmuş olsanızda :-) En kısa zamanda görüşmek dileğiyle,bütün güzellikler sizin olsun.Çiçekleriniz bol çiçek açsın |
Bu toplantı benim agaclar.net ekibiyle ikinci kez buluşmam oldu. Bu da çok eğlenceliydi:)
Kardeşimle sabah Yenikapı'daki Yalova vapurunu kaçırıp, oradan Pendik'e gitmeye çalışıp; yetişemeyeceğimizi anlayınca tekrar Yenikapı'ya dönmek zorunda kalsak da; fuarı çok az gezebilme imkanımız olsa da; sevgili kgursan dostumuzun hazırlamış olduğu muhteşem piknik, program ve ikramlar başımızı döndürdü. Büyük bir aile gibiydik. Çoğu kişi sima olarak aklımda ama isimlerini hatırlamıyorum; isim ve rumuzun da pek önemi yok zaten. Gördüm, tanıdım, bu bana yetti;) Çekiliş için kağıtlar hazırlanırken bizim üniversiteli tayfasını rüşvetle kandırmaya çalıştıysam da yine bana çıkmadı ödüllerden hiçbiri:p Soğanlı bitkilerle ilgili bilgilerimi tazelemiş oldum ama sevgili kgursan o koca koca güzelim soğanları bize göstermek için hatır hutur kesince içim de gitmedi değil:( Verdikleri emekler için başta kgursan olmak üzere herkese çok teşekkürler.. Bu arada Sütlü Nuriye tatlısını yiyenin hemen evleneceğini duyan Sebo tüm kutuya el koydu haberiniz olsun. Niye biz yiyemedik derseniz hani:p Herkese sevgiler, saygılar.. |
Alıntı:
|
Seyahatte olduğumdan toplantıya katılamadım ama görünüşe bakılırsa güzel bir toplantı olmuş, ne diyeyim Allah tekrarlarına kavuştursun :)
|
Sevgili Nariel, ne yalan söyleyeyim ben kgursan'ın kesmem için verdiği soğana kıyamadım, cebime indirdim.
|
Eşimin (Thomasina) vasıtası ile gelmiş olsam da çok güzel bir gün geçirdim. Sohbetlerinizde sizleri başbaşa bıraktığım için pek kendimi tanıtamadım. Bu arada mangal başındayken meşhur ciğerli pilavın tadına da bakamadım. Çok ama çok büyük bir aile gibisiniz. Daha büyük toplantılarda şenliklerde bir araya gelmenizi diliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Sevilay hanım direk olmasa bile Tanuki (ölü dal parçasıyla yapılır) tarzında çalışma yapılabilir.
Siz yeterki isteyin :) Eklenti 107894 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ihh ıhh yalan bunu duyduğum gibi tatlı kutusunun kapağını kapadım hemen Uzman16'nın kızına verdim :D Ben halimden memnunum :D |
Seyahatten dün döndüm.Güzel ve faydalı bir gezi olmuş,katılamadığım için çok üzgünüm.
Bir sonrakinde buluşmak dileğimdir. |
ıııhh ıh, kesemem sevgili kgursan.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Doğal çalışmalar kitabım var ama benim çalışmam değil. Nevsune hanım Colchicum lardan istiyordu resimleri var bu kitapta. |
Geçen hafta, günübirlik Bursa'ya meyve fidanı almak için gittim.
Aynı gün giderken kısa sürede olsa fuarı gezdim. Döndükten sonra bu başlığı gördüm, çok güzel bir organizasyon yapılmış :) Bilsem bir gün daha kalır, sizlerle tanışma keyfine ve mutluluğuna ulaşırdım. Standda görevliden rica ettim ama kitabınızı (satmadıklarından) satın alamadım. Sizi ve arkadaşları tebrik ediyorum. |
Hangi fidanları aldınız?
Ankara'da bulunmayan fidanlar mıydı? |
Arkadaşlarımızla, evimizin bahçesine ve hobi bahçesinde boş alanlara meyve ağacı almaya gittik, birde baktıkkı yarım kamyon genelde bodur meyve ağacı almışız :)
|
Alıntı:
|
:):)bende ordaydım
ecosorp genel müdürü duran bey le görüştüm cumartesi saat 12 civarı ağaçlar net üyeleri diye anons edildi beni tanımayan üyelere denk geldim:( |
Siz üyeleri tanıdıysanız keşke kendinizi tanıtsaydınız İdris Bey, Hasan Beyde yeni üyemizdi fakat kendisini tanıtarak aramıza katıldı. Anonsu duyduğunuz da sizde kafeye gelseydiniz orada bizi görürdünüz zaten...
Sevgiler ;) |
Alıntı:
Sayın Malina, fotoğrafların hepsini bir yüklemek mümkün mü? Tek tek yüklemeye çalışıyorum. Fazla zaman alıyor. Ekleme yapmada zaten geciktim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Mesajı yazarken yüklemede hata verdi :( |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025