![]() |
7. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı (08 - 11 Ekim 2009)
Geçen seneki fuar güzel geçmişti, eğer bir aksilik çıkmazsa ben gitmeyi düşünüyorum. Benden başka kimler gitmeyi düşünüyor ;) Belki ufak bir buluşma düzenleyebiliriz...
7. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı (08 - 11 Ekim 2009) Bu linkte sağ tarafta bulunan "Online Davetiye Formu" tıklanarak Fuar davetiyesi alabilirsiniz... Sevgiler ;) Galeri: 7. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı (08 - 11 Ekim 2009) |
Sevgili Sebahattin Sargın, bu konuyu sizden daha önce de duymuştum. Ama ne kadar denesem de siteden davetiye almayı başaramadım. Yine olmuyor. Bir fikriniz var mı?
|
Neden alamıyor sunuz?
Linke tıklayın, sağda online davetiyeye tıklayın ve açılan sayfadaki bilgileri doldurun. Ben agaclar.net diye doldurdum. |
Alıntı:
|
Açılan sayfadaki bilgileri doldurduğunuzda mail adresi kısmına yazıdığınız adrese bir mail gelecek. O mailde sizin fuar davetiyeniz olacak o sayfanın yazıcıdan çıktısını alıp geleceksiniz Sevgili thomasina. Yıldızla işaretli olan kısımlar doldurulması zorunlu olan kısımlardır.
Ziyaret edilecek fuar kısmından "Flower Show 2009" seçeneğini seçin.... Firma adı kısmına "www.agaclar.net" yazmanız yeterli olacaktır... Geri kalan kısımlarıda doldurduktan sonra en altta bulunan "Güvenlik" kısmından ekranda görülen rakam ve harfleri girmelisiniz... Sonra da gönder butonuna tıklayınız... Sevgiler ;) |
Neyi daha önce yanlış yaptığımı bulamadım ama şimdi davetiye almayı başarabildim) İlginiz için teşekkürler.
|
Ben de gelmeyi düşünüyorum. Online davetiyemi aldım. Buluşmak için bir gün ayarlanması iyi olacak..
|
9 Cuma veya 10 cumartesi günlerinden birinde ben de katılacağım. İnşallah görüşürüz.
|
Sebahattin bey teşekkürler. Sayfayı açmanız güzel oldu. Görüşmek dileği ile. Bu yıl henüz stant açıp açmayacağımız belli değil. Ancak fuarın kafesinde cumartesi veya pazar farketmez bir saat belirleyelim ve mini bir toplantı yapalım diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Özledik sizleri. Tarih ve saati belirledikten sonra liste oluştururuz.
Yeni aramıza katılan arkadaşlarımızı tanıma ve bilgi alışverişinde bulunma şansımız olur. Herkese Yalovadan selamlar. |
Davetiyemi aldım. Ayarlayabilirsem gelmek istiyorum.
|
bende davatiyemi aldım inşallh gidicem:)
|
sn.Sebahattin Sargın, bilgilendirme için teşekkürler, ben de davetyemi aldım inşallah gelmeye çalışacagım.
|
Arkadaşlar sanırım en uygun cumartesi, eğer kabul ederseniz cumartesi günü buluşalım diyorum. Biraz bencilce olacak ama en uygun zaman bana da cumartesi uyuyor ;)
Siz ne dersiniz? Sevgiler ;) |
Benim için de cumartesi yani 10.10.2009 tarihi çok uygun. Orada buluşabilirsek arkadaşlar tanışmak da çok isterim)
|
Benim için de uygun gibi gözüküyor:)
|
Ben de geleceğim. Bir sene ne çabuk geçti. Daha dün gibi Cemal Bey'in standında oturup sohbet ettiğimiz. :)
Not:Online davetiye alan arkadaşlar; posta kutunuza yapılan geri bildirim, junk mail bölümüne geliyor olabilir. |
E o zaman cumartesi günü buluşuyor değilmi arkadaşlar ;)
Ben hemen cumartesi günü yapılacak buluşma için liste hazırlıyım ;) 1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) ...?? Cumartesi günü yapacağımız Fuar gezisi ve buluşma etkinliğine katılacak olanların listeye adını yazıdrmasını rica ediyoruz... Sevgiler ;) |
Ben de cumartesi gelmek istiyorum.online davetiye için firma ismi zorunlu diyor çalışmayanlar ne dolduracak peki ?
|
www.agaclar.net yazmanız yeterli oluyor Sevgili Firuzan hanım...
|
başarıyla aldım teşekkürler :p
|
Merhabalar!
Bizde ailece fuarda olacağız. Kısmetse. 1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) |
Merhaba dört gözle fuarı bekliyorum...
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7)Snowman77 8) |
1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7)Snowman77 8)Güler |
1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7)Snowman77 8)Güler 9)Remzi Sarıoğlu |
Arkadaşlar geçen seneki fuarda geç başladığımız için süre yetmemişti. O yüzden buluşma etkinliğimizi saat 11.00'da başlatalım diyorum. Yani 11.00'da üyeleremiz fuar alanın kafeteryasında olsun, bir süre muhabbet ederiz sonrada fuarı gezeriz. Bunu dememin bir sebebide bazı arkadaşlarımızın yolu uzun oluyor erken kalkmak zorunda kalıyorlar. O yüzden onlar açısından da erken buluşulması daha iyi olur...
Duyanlar duymayanlara duyursun lütfen ;) Forumun ufaklığı :D:D:D Sevgiler ;) |
Alıntı:
Arkadaşlar, Ben konunun başını kaçırmış olabilirim hangi gün saat 11 i uygun gördünüz toplanmak ve fuarı birlikte gezmek için,seçilen gün banada uyarsa gelmek ve tanışmak istiyorum. Bildirirseniz sevinirim. Sevgiler |
Zaman müsait olursa aranızda olucam. :)
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10)Kudret |
Sevgili yaprak 92, ekim ayının 10' unu belirledik. Saat 11.00 kafede. Sizin için de uygunsa online davetiye alın ve listeye ismini ekleyin.
Sevgiler. |
Bir aksilik çıkmazsa bende sizle beraberim :-)
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz |
[QUOTE=nrkrkmz;503633]Bir aksilik çıkmazsa bende sizle beraberim :-)
Hoş geldiniz ! Onlayn davetiye alırsanız. Hoş oralarda olacağız sizi bir şekilde alırız içeriye. Yalovayı biliyormusunuz? |
Sayın CemalS,
Alakanıza teşekkür ederim. Davetiyem hazır. :-) Yalovayı biliyorum diyemiyorum. Ama İdo sayesinde devamlı geçtiğim bir güzergah. Fuar alanı nerde tabii bilmiyorum:rolleyes: Ps: İnternetten yerini buldum. Çınarcık yolu üzerinde.. Yanılmıyorum değil mi? |
Evet doğru Termal Çınarcık yolu üzeri. Orman işlt yanındaki TİGEM arazisinde kuruluyor.
|
Teşekkür ederim.
Görüşmek üzere. :-) |
Ağaçlar net üyelerine davet
Değerli ağaçlar net üyesi arkadaşlarım., Yalova fuarı görmek vesilesiyle bir toplantı olacak. Ben fuarda Korkmaz çiçekçilik standında bulunacağım.
İzin verirseniz şöyle bir program düşünüyorum: 1. Saat 11 oo de fuarda buluşulsun, 2. 12 3o a kadar fuar gezilsin, 3. 12 30 benim bahçeme hareket, (Fuar alanına 3km.) ve ; a) komşumdaki Orkide (Cymbidium) serasını gezmek, (20dakika) b)Yine komşularımda Serada yetişen ağaçları (Oya,ıhlamur, erguvan vb.) görmek (20dakika) c) yine komşudaki Lisianthus serasında lisianthusları ve gerberaları, karanfilleri göstermek, (20 dakika) Olmak üzere 1 saat seraları gezmek, 4. Bahçemde 13 30 da öğlen yemeği aperatif !! (Izgara Köfte, pilav, salata vs.) Not: Köfteler hazır pişmiş getirilebilir veya kendimiz pişirebiliriz, Herkes içeceğini (kola,şarap, bira vs.) kendisi getirir, Salatayı bahçemiz ürünlerinden yapabiliriz, çay neskafe var. Ve Benim için 10-20 kişi davetli sorun olmaz. 5. Saat 16 oo gibi dağılma, herkes yoluna. Sizleri bahçemde ağırlamaktan zevk duyacağım. Ayrıca sizler için de gırgırla karışık değişik bir ortam olacağına inanıyorum. 9 Ekim Cuma günü kaç kişi bu programa katılacak ise belirleyip hazırlığımı yapacağım. Ne dersiniz arkadaşlar, sizler için uygunmu?? |
Sevgili kgursan, bu ne güzel bir organizasyon. Benim için olumlu. Tek düşüncem size yük olmak hoşuma gitmiyor.
Yiyececek ve içeceklerimizi getiririz. Hatta ben kâğıt tabak ve bardak da getiririm. Haydi arkadaşlar, kgursan cevap bekliyor. Fikrinizi bildirin. |
Çok güzel bir program.
|
Fuar alanı iskeleye yakın mı? Araçsız gidilebilir mi?
|
Sayın kgursan
Toplantı, İstanbula dönmeyi düşündüğüm günlere rastladığından gelebilmem zor gibi. Sizin program da çok cazip. Şartlar uyarsa, hiç olmazsa fuar sonrası bölüme katılmak isterim. |
Oleee Ferda Hanım İstanbul'a dönüyor.:))
|
Sen gel, ben seni iskeleden alırım. Ben Manyas'dan geleceğim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025