![]() |
Araçla gelmeye deymez sevgili zenfree, taksiyle de 2 dakika.
Burayı bırakmak beni o kadar sevindirmiyor ama... |
Tamam, bir aksilik olmazsa gelirim. Ferda Hanım, İstanbul'da olursanız birlikte gideriz.:)
|
Alıntı:
|
'' E o zaman cumartesi günü buluşuyor değilmi arkadaşlar ''
'' 9 Ekim Cuma günü kaç kişi bu programa katılacak ise belirleyip hazırlığımı yapacağım '' İzmir' den, cuma veya cumartesi günü Yalova' ya gitmeyi düşünen arkadaşlarımız var mı ? |
Benim için de uygundur ;)
|
Ben toplantıya katılacağım.
|
1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12)hyanik İzmit tarafından gelecek olanlar haber versin.cumartesı bende gidiyorum.kendı racımla geleceğim.Ne zamandır sıteye uye arkadaslarla tanısmak ıstemıstım.Umarım güzel geçer.aracta ıkı kısılık yer var.Herkese selamlar 0 505 752 56 48 hasan yanık hyanik@hotmail.com |
acaba fuarın son günü yani pazar günü gidsem tadı olurmu fuarın son olduğundan teredüdde kaldım ogun de çok müsaitim fikri olan varmı???
|
birde tam adresi biri yazabilirmi neresinde kalıyo bu fuar alanı???otogara yakınmı az buçuk biliyorum yalovayı ama fuar alanı neresinde bi fikrim yok:)
|
Bende çok gelmek isterim ama Cumartesi yarım gün çalıştığımız için mümkün değil. :( Eşimin işi olmaz havalar da böyle giderse Pazar ordayız.
|
Cumartesi görüşmek üzere,
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12)hyanik 13)Necipa 14)Hasan |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bildiğim kadarıyla Çınarcık-Termal yolu sapağında. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burada 8-12 kişiye yetecek tabak-çanak vs. bulunur ama yine de plastik de getirilebilir. Anladığım kadarıyla şimdiden 3-5 kişi oldu. Fuarda buluşalım, isteğe bağlı olarak arzu eden benim programıma katılır. Benim kuralım şu: TEKLİF VAR, ama İSRAR YOK. Kimseyi istemediği bir şeye zorlamamak gerekir (İllaki ye! :mad:vallahi darılırım yemezsen:rolleyes:, hatırım için ye:rolleyes: vs.) , diye düşünüyorum. Hepinize saygılar. |
Alıntı:
Acil durumda gerekirse benim telefonum: 0532 502 56 44. Bahçem terminale yakın. Size yardımcı olurum. Aracım Reno STW, Beyaz, 77 AS 164 .Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Güzel davetiniz için teşekkürler. Bende katılmak isterim doğrusu. Ancak bir şartla her şey Güler hanımın dediği gibi Alman usulümü derler ne? Olursa iyi olur.
İşler iyidir umarım. Herkese selamlar. |
Konuyu yeni farkettim. Bitki acemisi olarak ben de cumartesi fuara gitmeye çalışacağım. Sizin içinde uygun ise toplantıya da katılmak isterim.
|
Davetiyemi aldım. Pazar orda olacağız inşallah.
Pazar giden yok mu başka ??? |
Davetiyemi aldım. Katılıp katılamayacağım henüz netleşmedi. Netleşir netleşmez yazarım.
|
Haydi haydi habibeee, sen de katıl bizlereee.
|
Önümüzdeki hafta bir iş için başka yerde olacağım.Katılım davetiyesini aldım.Yetişebilirsem 10.10.2009 da Yalova da olacağım.Katılımcı arkadaşlarla görüşebilmek dileğimdir.Esen kalınız.Saygılarımla.
|
Alıntı:
Cumartesi katılacak olanlar lütfen listeye isimlerinizi ekleyiniz... 1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum Sevgiler ;) |
1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum 18) heDera Eğer bir aksilik çıkmazsa bende orada olacağım. Sn. Kgursan'ın programı banada uygundur ;) |
Merhaba arkadaşlar.
İzmit tarafından gelmek isteyen olursa bana haber versin.cumartesı bende gidiyorum.kendı aracımla geleceğim.Ne zamandır sıteye uye arkadaslarla tanısmak ıstemıstım.Umarım hepımız ıçın güzel geçer.aracta yer var.Herkese selamlar 0 505 752 56 48 hasan yanık hyanik@hotmail.com kocaelı derınce |
Sevgili kgursan, nazik davetiniz için çok teşekkürler. Ben biraz kalabalık geleceğim sanırım fuara. Ama eğer yalnızca ben, hadi diyelim eşimde olsun, gelebilirsek seve seve size katılırım. Ama kalabalık olursak bu seferlik sizle tanışmayla yetinmek zorunda kalabilirim.
En geç cuma günü durumum belli olur. Haber vereceğim. Sevgilerimle... |
sayın hasan
çok teşekkür ederim.:) |
sayın kgursan çok teşekkürler bilgiler için.saolun
|
1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum 18) heDera 19) Turco Bir müddettir siteye girmiyordum fuar Yalova'da olurda katılmamak olurmu? Bu arada Selahattin hocadan ses yokmu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
nerede buluşacağız:) cumartesi orda olucam inşallah |
Alıntı:
|
Merhabalar!
Sanırım geçen yılki gibi yine insanlar şaşkın şaşkın bizleri izleyecek fuarın kafesinde. Siz arkadaşlarımızın her zaman başımızın uzerinde yeri var. Bir Yalova yaşayanı olarak her türlü yardıma hazırım. Aramıza bir süre önce katılan profesynel anlamda üretici Çiğdem GÜNGÖR arkadaşımızda bizlerle olacaklar. (Ustam Olurlar) Davet ettim gelecekler. 1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum 18) heDera 19) Turco 20] idris şenol 21) Çiğdem Güngör Görüşürüz...... |
Sayın kgursan'ın yapmış olduğu program çok güzel ancak İstanbul'dan Yalova'ya o saatte çok rahat gelip gelemeyeceğimi bilmiyorum. Hiç Yalova'ya gitmedim.
|
Sayın kgursan,
Yapmış olduğunuz bu güzel teklife teşekkür ederim. Bende aranızda olacağım : |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
10 Ekim Cumartesi Allahtan bir şey çıkmazsa ben de orada sizlerle olmak istiyorum.
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum 18) heDera 19) Turco 20] idris şenol 21) Çiğdem Güngör 22) Yolac |
Fuar
Toplantının hangi gün ve saaateydi?
|
10 Ekim cumartesi saat 11.00'da Sercan Bey....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025