![]() |
Sayın CemalS,
Alakanıza teşekkür ederim. Davetiyem hazır. :-) Yalovayı biliyorum diyemiyorum. Ama İdo sayesinde devamlı geçtiğim bir güzergah. Fuar alanı nerde tabii bilmiyorum:rolleyes: Ps: İnternetten yerini buldum. Çınarcık yolu üzerinde.. Yanılmıyorum değil mi? |
Evet doğru Termal Çınarcık yolu üzeri. Orman işlt yanındaki TİGEM arazisinde kuruluyor.
|
Teşekkür ederim.
Görüşmek üzere. :-) |
Ağaçlar net üyelerine davet
Değerli ağaçlar net üyesi arkadaşlarım., Yalova fuarı görmek vesilesiyle bir toplantı olacak. Ben fuarda Korkmaz çiçekçilik standında bulunacağım.
İzin verirseniz şöyle bir program düşünüyorum: 1. Saat 11 oo de fuarda buluşulsun, 2. 12 3o a kadar fuar gezilsin, 3. 12 30 benim bahçeme hareket, (Fuar alanına 3km.) ve ; a) komşumdaki Orkide (Cymbidium) serasını gezmek, (20dakika) b)Yine komşularımda Serada yetişen ağaçları (Oya,ıhlamur, erguvan vb.) görmek (20dakika) c) yine komşudaki Lisianthus serasında lisianthusları ve gerberaları, karanfilleri göstermek, (20 dakika) Olmak üzere 1 saat seraları gezmek, 4. Bahçemde 13 30 da öğlen yemeği aperatif !! (Izgara Köfte, pilav, salata vs.) Not: Köfteler hazır pişmiş getirilebilir veya kendimiz pişirebiliriz, Herkes içeceğini (kola,şarap, bira vs.) kendisi getirir, Salatayı bahçemiz ürünlerinden yapabiliriz, çay neskafe var. Ve Benim için 10-20 kişi davetli sorun olmaz. 5. Saat 16 oo gibi dağılma, herkes yoluna. Sizleri bahçemde ağırlamaktan zevk duyacağım. Ayrıca sizler için de gırgırla karışık değişik bir ortam olacağına inanıyorum. 9 Ekim Cuma günü kaç kişi bu programa katılacak ise belirleyip hazırlığımı yapacağım. Ne dersiniz arkadaşlar, sizler için uygunmu?? |
Sevgili kgursan, bu ne güzel bir organizasyon. Benim için olumlu. Tek düşüncem size yük olmak hoşuma gitmiyor.
Yiyececek ve içeceklerimizi getiririz. Hatta ben kâğıt tabak ve bardak da getiririm. Haydi arkadaşlar, kgursan cevap bekliyor. Fikrinizi bildirin. |
Çok güzel bir program.
|
Fuar alanı iskeleye yakın mı? Araçsız gidilebilir mi?
|
Sayın kgursan
Toplantı, İstanbula dönmeyi düşündüğüm günlere rastladığından gelebilmem zor gibi. Sizin program da çok cazip. Şartlar uyarsa, hiç olmazsa fuar sonrası bölüme katılmak isterim. |
Oleee Ferda Hanım İstanbul'a dönüyor.:))
|
Sen gel, ben seni iskeleden alırım. Ben Manyas'dan geleceğim.
|
Araçla gelmeye deymez sevgili zenfree, taksiyle de 2 dakika.
Burayı bırakmak beni o kadar sevindirmiyor ama... |
Tamam, bir aksilik olmazsa gelirim. Ferda Hanım, İstanbul'da olursanız birlikte gideriz.:)
|
Alıntı:
|
'' E o zaman cumartesi günü buluşuyor değilmi arkadaşlar ''
'' 9 Ekim Cuma günü kaç kişi bu programa katılacak ise belirleyip hazırlığımı yapacağım '' İzmir' den, cuma veya cumartesi günü Yalova' ya gitmeyi düşünen arkadaşlarımız var mı ? |
Benim için de uygundur ;)
|
Ben toplantıya katılacağım.
|
1) Sebahattin Sargın
2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12)hyanik İzmit tarafından gelecek olanlar haber versin.cumartesı bende gidiyorum.kendı racımla geleceğim.Ne zamandır sıteye uye arkadaslarla tanısmak ıstemıstım.Umarım güzel geçer.aracta ıkı kısılık yer var.Herkese selamlar 0 505 752 56 48 hasan yanık hyanik@hotmail.com |
acaba fuarın son günü yani pazar günü gidsem tadı olurmu fuarın son olduğundan teredüdde kaldım ogun de çok müsaitim fikri olan varmı???
|
birde tam adresi biri yazabilirmi neresinde kalıyo bu fuar alanı???otogara yakınmı az buçuk biliyorum yalovayı ama fuar alanı neresinde bi fikrim yok:)
|
Bende çok gelmek isterim ama Cumartesi yarım gün çalıştığımız için mümkün değil. :( Eşimin işi olmaz havalar da böyle giderse Pazar ordayız.
|
Cumartesi görüşmek üzere,
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12)hyanik 13)Necipa 14)Hasan |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bildiğim kadarıyla Çınarcık-Termal yolu sapağında. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burada 8-12 kişiye yetecek tabak-çanak vs. bulunur ama yine de plastik de getirilebilir. Anladığım kadarıyla şimdiden 3-5 kişi oldu. Fuarda buluşalım, isteğe bağlı olarak arzu eden benim programıma katılır. Benim kuralım şu: TEKLİF VAR, ama İSRAR YOK. Kimseyi istemediği bir şeye zorlamamak gerekir (İllaki ye! :mad:vallahi darılırım yemezsen:rolleyes:, hatırım için ye:rolleyes: vs.) , diye düşünüyorum. Hepinize saygılar. |
Alıntı:
Acil durumda gerekirse benim telefonum: 0532 502 56 44. Bahçem terminale yakın. Size yardımcı olurum. Aracım Reno STW, Beyaz, 77 AS 164 .Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Güzel davetiniz için teşekkürler. Bende katılmak isterim doğrusu. Ancak bir şartla her şey Güler hanımın dediği gibi Alman usulümü derler ne? Olursa iyi olur.
İşler iyidir umarım. Herkese selamlar. |
Konuyu yeni farkettim. Bitki acemisi olarak ben de cumartesi fuara gitmeye çalışacağım. Sizin içinde uygun ise toplantıya da katılmak isterim.
|
Davetiyemi aldım. Pazar orda olacağız inşallah.
Pazar giden yok mu başka ??? |
Davetiyemi aldım. Katılıp katılamayacağım henüz netleşmedi. Netleşir netleşmez yazarım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025